Sawoy Odesláno 3. srpen 2016 Odesláno 3. srpen 2016 Vzpamatovávám se z šoku po návratu z dovolené. Po dvou týdnech válení u piva, bazénu a grilu před stanem v pondělí začala anabáze plných mocí pro přihlášení auta koupenýho od pražáka. Milostdámy na registru magistrátu matičky Prahy se prý nechtějí lovit s plnou mocí z datovky, takže Czechpoint na MÚ a ověření podpisu = deset minut dohadování o tom zda může být plná moc bianco. Nechápou rozdíl mezi ověřeným podpisem a ověřenou plnou mocí. Nakonec se podaří, ovšem registr je těžká překážka - plná moc k zastupování ve věci dopravně správní agendy konkrétního vozidla (RZ, VIN, č. VTP uvedeny) je nekonkrétní, má být uveden konkrétní úkon (úkony). Tedy 90% vzorů plných mocí na netu je špatně, Další ověření podpisu, na poště s tím nemají problém. Zvláštní svět. Dnes druhý pokus na registru. Příště se asi vykašlu na zplnomocnění a odsedím to tam sám, Vlastně nejlepší bude když žádný příště nebude, třeba mě to auto přežije, nebo za deset let už mistři poslanci schválí změnu a přehlášení půjde kdekoliv. Nebo už nekoupím od pražáka. Závidím všem co mají čas dělat na baráku .... když se rozhlídnu kolem mám depku a budu muset do hospy. Ještě že od soboty další dva týdny dovolená. Citovat
parizov Odesláno 3. srpen 2016 Odesláno 3. srpen 2016 Ověřený podpis je jen ověřený podpis, ověřená plná moc je ověřená listina. Úřady musí komunikovat především přes datové schránky, problém bude nejspíš v tom, že nemáte (oba) elektronické podpisy... Citovat
Sawoy Odesláno 3. srpen 2016 Odesláno 3. srpen 2016 Ano, a legislativa vyžaduje plnou moc s ověřeným podpisem, nikoliv ověřenou plnou moc, ale to jim nevysvětlíš. Datová schránka existuje právě jako náhrada el. podpisu. Ověřeno a vyzkoušeno u x úřadů, kde jsem si mohl dovolit čekat, až si to úřednice ověří na jejich právním oddělení. Registr bohužel není ten případ - nehodlám čekat, až mi propadne evidenčka, takže tentokrát sebeblbější úředník je bůh. Řečeno slovy klasika - nelíbí se mi to, nesouhlasím s tím, ale to je asi tak všechno, co s tím můžu dělat. Mmch. úřadem nedodržená povinnost komunikovat přes DS už mi ušetřila pár desítek tisíc. Citovat
oddie Odesláno 3. srpen 2016 Odesláno 3. srpen 2016 Zrovna tedy na pražském registru už jsem dělal převodů mraky a problém nebyl prakticky nikdy... Citovat
Sawoy Odesláno 3. srpen 2016 Odesláno 3. srpen 2016 Oddie: přes plnou moc do datovky? Ono taky asi jak kde, obvykle bývá problém v jednotlivci .... já nevím jestli ten můj kontakt chodí do Vysočan nebo někam kde dělají vícepřevody od dvou do čtyř aut ... Citovat
radim.1008 Odesláno 3. srpen 2016 Odesláno 3. srpen 2016 Dnes vymalována veranda, zítra akorát dvě stěny ještě jednou a po celém schodišti sokl, ten si zítra dám nejspíš taky ještě jednou. Uvidím až to uschne. K tomu ještě zítra přijede truhlář dodělat kuchyň. Potom už snad bude dovolená. Vlastně ne, máti chce ještě vymalovat kuchyň a chodbu. Odesláno z mého E2303 pomocí Tapatalk Citovat
Hafity Odesláno 3. srpen 2016 Odesláno 3. srpen 2016 před 10 hodinami, Weri 605 napsal: Tak to děkuju, ale to nejsem... v lednici mi totiž chybí Jack Daniels a Fernet... To jsou drobné detaily, které se dají lehce vyřešit.... Citovat
oddie Odesláno 3. srpen 2016 Odesláno 3. srpen 2016 před 11 hodinami, Weri 605 napsal: Tak to děkuju, ale to nejsem... v lednici mi totiž chybí Jack Daniels a Fernet... No, to už bys pak byla chlap Citovat
Weri 605 Odesláno 3. srpen 2016 Odesláno 3. srpen 2016 Dozaabaleno na dovolenou... du chrnět a zejtra po práci jedu PA..! Chaloupka na konci světa v lese s houbama a bez signálu už se na mě těší....... beru ferneta a udělám si pánskou jízdu.. Citovat
vendelinek Odesláno 3. srpen 2016 Odesláno 3. srpen 2016 Radime,až to doděláš,taky bych potřeboval dvě mistnosti,kuchyň a dětskej pokoj weri-tak si to užij,chaloupka u lesa,klidek,pohodička,čerstvého vzduchu,no,co chtít lepšího,romantičtějšího odesláno z Lumie Citovat
Haryk Odesláno 4. srpen 2016 Odesláno 4. srpen 2016 (upraveno) Radime a já schodiště, štafle na schody mám-jde Ti to perfektně Radime teď na to čučím s vymazáno Upraveno 4. srpen 2016 uživatelem Haryk Citovat
OK406 Odesláno 4. srpen 2016 Odesláno 4. srpen 2016 Včera jsem byl u nás v Týně nad Vltavou na otáčivém hledišti. Dávali hru Noc na Karlštejně. Mohu jen doporučit. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 4. srpen 2016 Odesláno 4. srpen 2016 byl sem donucen vymenit zamek ve vratech - bo jak napotvoru kdyz manzelka pospichala domu se osprchova aby stihla vlak smer jizni morava tak ze zablokoval - a nenapadlo ji nic lepsiho nez ty vrata prelizat - to ze nahore jsou ostre hroty jaksi zapomela a malem si propichla ruku Citovat
radim.1008 Odesláno 4. srpen 2016 Odesláno 4. srpen 2016 Radime,až to doděláš,taky bych potřeboval dvě mistnosti,kuchyň a dětskej pokoj odesláno z Lumie Takových by bylo víc. Odesláno z mého E2303 pomocí Tapatalk Citovat
radim.1008 Odesláno 4. srpen 2016 Odesláno 4. srpen 2016 Rasdime a já schodiště, štafle na schody mám-jde Ti to perfektně Díky, dnes hotovo, zítra už jenom opravit pár míst a uklidit. Štafle na schody? Tak u tebe by to nebylo asi tak velký. Spotřeboval jsem 25kg bílý barvy. Truhlář dnes dorazil, ale digestoř nedorazila, snad zítra. Odesláno z mého E2303 pomocí Tapatalk Citovat
Péťa Odesláno 4. srpen 2016 Odesláno 4. srpen 2016 před 3 hodinami, Havlicek.Lukas napsal: nahore jsou ostre hroty jaksi zapomela a malem si propichla ruku Ještě, že jen ruku Citovat
Weri 605 Odesláno 8. srpen 2016 Odesláno 8. srpen 2016 Dneska sem se fakt nadřela.... Spánek do půl 10... Pak na takovou delší prochajdu až kolem rybníka... takže k pozdnímu obědu smažné hříbečkové řízečky (hlavně člověk nesmí bejt línej se nažrat ) a pak relax - pivečko, deka, bazének.. Citovat
mmartinkovic Odesláno 9. srpen 2016 Odesláno 9. srpen 2016 Dnes rozvoz rodiny po lekároch, darovanie krvi, navsteva pneu servisu a vymena 2 ks pneu, zvoz rodiny od lekarov, pokazeny pohon brany odneseny do servisu, nakup veci na prerabku kuchyne ako pracovnej dosky, obkladu a take drobnosti. Obed, a 8 h prace. Citovat
Sawoy Odesláno 9. srpen 2016 Odesláno 9. srpen 2016 (upraveno) Sobota + neděle terasa, gril, pivo, včera navíc zájezd na kafe na Kokořín a večer vylepšený lahvinkou portského Dnes výměna lednice a pračky, nově zavěšená skříňka s mikrovlnkou, nový ventily na pračku a WC, naštudovaný návod a provedeno zaškolení manželky, mezitím přes kabely u lékárny nastartovaná chcíplá makrela co s ni jezdí děda občas pět kilásků takže nemá šanci se dobíjet, zaplacená elektrika, plyn, voda, internet, satelit. telefony ... zas 2 x dvanáct v řiti . Jdu nažhavit gril. Upraveno 9. srpen 2016 uživatelem Sawoy Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.