Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

dneska hned po ránu na ŮP,pak servis,na odstranění šalunku dveří,domu na oběd,pak jsem čekal necelou dvou hodinku než přijde syn z práce a jelo se na chaloupku,počasí víc nežkrásný,mám rád teplo

odesláno z Lumie

Odesláno (upraveno)

Na otočku Praha - Rožnov pod Radhoštěm - Praha. D1 jako zázrakem tam i zpět bez sebemenšího zdržení, poskákal jsem si jen ráno po spojce od Barranďáku ke Kačerovu. Na zpáteční cestě mě IMPULS vytrvale děsil hořícím kamionem na 41 km, ale než jsem k němu z toho Rožnova dojel, tak zmizel vrak i kolona.
Ve středu mě čeká Brno, ve čtvrtek Křtiny - tak doufám, že to proběhne podobně

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno (upraveno)

Dnes proběhl "tuning" Forzy . . .  jelikož jedu 11.6.2016 na http://www.skutrsnura.cz/13-snura-2016.html a jelikož jsem krom skútrfora aktivní i tady tak bylo jasné,že vlajky budou dvě - až pojedu na sraz Forzou

http://gabriel307.rajce.idnes.cz/Drziak_na_vlajku-vlajka_SF_PC

edit: je to z nerezu . . . ale ještě na to dám smršťovací bužírku

Upraveno uživatelem Gabriel 307
Odesláno (upraveno)

dnes ??? vstal sem - po po lelefonickem rozhovoru sem kolegu z prace poslal do prdele ze mu svoje auto nepujcim znova sem si lehnul a od cca 10 ranni sem zacal makal na demontazi vozu smerem vrakoviste'
13310394_1038225372879144_43476622806873

Upraveno uživatelem Havlicek.Lukas
Odesláno

Včera jsem měl náhradní volno. Jednak je v robotě nezvyklí stav je nadbytek lidí a druhak v druhé práci se mi to trochu nahrnulo a bylo potřeba se zbavit alespoň části naslibované a poněkolikáté odložené práce. Kolega dostal v práci nucenou dovču páč v německu byli Čt+Pá nějaké svátky a kamiony nemohli na silnici. Tak přislíbil pomoc. Včera jsme umyli a vyčistili interiér kabin na dvou dodávkách a pak jsme měnili šrouby stabilizátoru na Cliu. Dnes jsme umyli a vyčistil kabinu na Avii. Kolega si umyl Clio a já jsem umyl našim Žabáka(Hyundaie) protože včera byli naši s vnoučkem na nákupech a cestou zmokli a jak bylo auto zaprášené od toho řepkového sajrajtu tak to dnes vypadalo hrozně.

Odesláno

Jsem asi dneska zahlédl US konvoj mimo trasu aspoň nechápu, co by dělali ve směru z východu na západ.

Špionáž, ne ;)

Odesláno (upraveno)

Dneska jsem byl "CYKLOTULÁK" - jel jsem s Pavlem i Helčou "Mléčnou trasu" = cca 26 km

www.votice-ubytovani.cz/cyklotoulka

Helča sice nedojela (dík mateřským pudům utpěla ošklivý pád z kola přímo na lícní kost, loket a koleno), ale jnak jsme si víkend užili

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

Taky pamatuju že když jsem se šoural ze školy na autobus tak jsem se zastavil v sámošce koupil si žlutou Káranku a 4 rohlíky a platil jsem 5 korunou a tuším že mi ještě i vraceli. Ale ta doba je dávno pryč a nic není jako bejvalo. Slovy klasika už ani ty větve nejsou co bejvaly aby ses na ní moh pověsit.

Včera jsem jezdil krátkou odpolední parťák mě nepotěšil protože přivezl na střídání sice náš vůz ale s poškozenou rampou pro vozíky ale dalo se s tím jezdit tak jsem to až tak neřešil jen sem nechtěl včera na kanál neb tam měla být ta nepříjemná parta. Asi hodinu před koncem šichty jsem si všimnul že od motoru jde nějaký divný zvuk tak jsem to na konečné kontroloval ale kromě toho že dřel kryt řemenice o tu řemenici sem nic nenašel tak jsem to několika ranami trubkou na kola upravil s tím že to do konce šichty vydrží. před odjezdem na poslední půlkolo jsem pro jistotu volal dispečera že mám problém a že bych aby nebyl zbytečný prostoj vyvezl linku z Českomoravské nahoru na Prosek kde se dá přestoupit na jiné linky jedoucí podobným směrem a z Proseka to zatáhnout rovnou do garáže. Což bylo po konzultaci s garážmistrem zamítnuto s tím že maximálně ulítne řemen dobíjení a že ten kousek co mám před sebou že to vydrží a dá se to odjet jen na baterky a měnit vůz na to nemá cenu protože by se to časově nestihlo. Po zatažení na garáž jsme na kanále hledali co to mu je a zjistili jsme že jen trošinku upadnul motor praskli dva silentbloky a spadnul asi o 5 cm níž. Tak jsem to postavil k dílně a uvidíme jestli to dílna zvládla udělat do ranního výjezdu.

Koukam tam mate taky docela veselo :D tenhle pristup by mi sedel k Arrive a ne DPP ;)

Odesláno z mého HUAWEI GRA-L09 pomocí Tapatalk

Odesláno

včera prasátko z ohýnku a spousta jinejch dobrot, dneska zasetej salát a opět pletí plantáže.. odpoledne pak úklid v kůlničkách... - na to se hodně těším!!! :D

Odesláno

HanzWayne: ono vždycky záleží na tom jaká parta slouží jak na kanále denního ošetření tak na dílně a u směnových garážmistrů. na každém pracovišti se střídají 4 party a dělají ve stejném rytmu. Bohužel je to namíchané tak že když je skvělá parta u garážmistrů tak na kanále je to horší a obráceně co se týče dílny tak to ani nijak nekomentuju protože tam už nejsou ani měniči dílů tam se zkrátka někdo hejbá a předstírá opravy techniky zadané na dílnu s nejasným výsledkem ale ono se není čemu divit protože ty kluci co něco uměli dávno odešli jinam, protože na dílně panují dost specifické podmínky jednak nejsou ty kluci zaplacený tak jak by si zasloužili ( když to dokážou předvést)a druhak ono tak nějak ani nemají moc šanci to ukázat protože nářadí apod. se na dílnu nedokoupilo že to nikdo nepamatuje.

Odesláno

sme se konečně dobalili a za chvíli letíme do tepla--Rudé moře, tak se tu mějte jak chcete :papa

uteklo to jako voda, 14 dní pryč, ale hlavně, že se tam nikdo neprocházel s kalašnikovem po pláži (měl jsem na obranu prak ;) ) a letadlo to taky zvládlo bez úhony... :)

Odesláno

HanzWayne: ono vždycky záleží na tom jaká parta slouží jak na kanále denního ošetření tak na dílně a u směnových garážmistrů. na každém pracovišti se střídají 4 party a dělají ve stejném rytmu. Bohužel je to namíchané tak že když je skvělá parta u garážmistrů tak na kanále je to horší a obráceně co se týče dílny tak to ani nijak nekomentuju protože tam už nejsou ani měniči dílů tam se zkrátka někdo hejbá a předstírá opravy techniky zadané na dílnu s nejasným výsledkem ale ono se není čemu divit protože ty kluci co něco uměli dávno odešli jinam, protože na dílně panují dost specifické podmínky jednak nejsou ty kluci zaplacený tak jak by si zasloužili ( když to dokážou předvést)a druhak ono tak nějak ani nemají moc šanci to ukázat protože nářadí apod. se na dílnu nedokoupilo že to nikdo nepamatuje.

Jo to pak chapu... je to stejne tezke jako vsude jinde...

Odesláno z mého HUAWEI GRA-L09 pomocí Tapatalk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   2 registrovaní uživatelé

• Vytvořit...