Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

V sobotu jsem tahal omítky v koupelně a večer se zúčastnil kamarádovi rozlučky se svobodou. Bylo to velký. :D Hodně velký. :D Ženicha jsme dovedli k nevěstě ve dvě ráno a sami pokračovali skoro do pěti. :D

post-35961-1460308777,909_thumb.jpg

post-35961-1460308800,7053_thumb.jpg

Odesláno

domršila sem pidi alpinium, udělala oběd (na chuť dobrej, ale konzistence byla k blití...) a uklidila celej tendlecten barák...!

zničená sem jak cikánský hračky, ale krásně se na to vydrhnutý kouká.. :)

Odesláno

Zašli jsme s rodinou do Letňan na výstavu Titanic. Celkem se nám líbilo až na drobný defekt způsobený faktem, že se mi povedlo vytrousit lístek od šatny. Těch 20 minut hledání našich svršků mezi stovkami narvaných věšáků bylo nekonečných.

Odesláno

Zašli jsme s rodinou do Letňan na výstavu Titanic. Celkem se nám líbilo až na drobný defekt způsobený faktem, že se mi povedlo vytrousit lístek od šatny. Těch 20 minut hledání našich svršků mezi stovkami narvaných věšáků bylo nekonečných.

No vidíš.A to jsi nedávno peskoval mladého za klíče od auta

Odesláno

Dal jsem si práci s roztříděním papírů a faktur od auta za celých těch 8 let. Pěkná kupička. A těch peněz! :D

Odesláno

No vidíš.A to jsi nedávno peskoval mladého za klíče od auta

Ano, peskoval a stát se to znovu peskoval bych zase. Nicméně ztráta lístečku od šatny byla zcela jinou situací a hlavně jsem jí - na rozdíl od mladýho - řešil a vyřešil.

Odesláno (upraveno)

a je tady dalšíííí :D:(  :P:aut  je to hlídané a pojištěné parkoviště  :papa

edit: parkoval jsem tam i Yamahu - taky ji nikdo neukradl

Upraveno uživatelem Gabriel 307
Odesláno

Jako jo je to hezký,ale nevím já bych se trochu bál když by přišlo nějaký povětří aby s tím vítr nezalomcoval. Ono nemusí to hned převrátit nebo zvrhnout myslím si že na problém to zadělá i jen když s tím vítr hne a ono se to zastaví o tu motorku co pod tím bude schovaná. Asi bych pro klid duše přiložil ještě jednu vrstvu těch betonů.

Odesláno

dneska dopoledne lítání po doktorský vědě,padlo na to celý poledne a byl jsem z toho utahanej,že jsem byl rád konečně doma,natáhnul se na chvilku,pak urychleně něco pojíst,znova jsem se natáhnul a vzbudil se ve tři

a zítra po ránu ještě jedno kolečko

odesláno z Lumie

Odesláno

Včera pracovně do jablonce,kde jsme končili az v 9 večer :-(.

Pak jsem vytuhnul v aute(neridil jsem) jak jsem byl unavenej.při vystupování mi upadl telefon na zem , nějak jsem nezaregistroval.autem se zacouvalo a ouha ...

post-13882-0-17114200-1460478089_thumb.j

post-13882-0-00741000-1460478248_thumb.j

Odesláno

Včera pracovně do jablonce,kde jsme končili az v 9 večer :-(.

Pak jsem vytuhnul v aute(neridil jsem) jak jsem byl unavenej.při vystupování mi upadl telefon na zem , nějak jsem nezaregistroval.autem se zacouvalo a ouha ...

kamosovi tak spadnul telefon pod predni kolo Toyoty BT-cka (maly pracovni elektricky vozik)

no z telefonu byla jeste vetsi placka bohuzel ani oprava display by nepomohla

Odesláno

a je tady dalšíííí :D:(  :P:aut  je to hlídané a pojištěné parkoviště  :papa

edit: parkoval jsem tam i Yamahu - taky ji nikdo neukradl

Platíš za parkoviště u bytovky jo? Co za to chtěj?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...