Vena garážmistr Odesláno 5. duben 2016 Odesláno 5. duben 2016 Vendelínek: většinou se dává štěrk, písek raději ne ten se vyplavuje. Havlíček Lukáš: 4 cm je pouze " chodníková " nesmí se pojíždět ani osobákem. Ale mi předěláváme " podlahu " na septiku a nemůžeme to moc zvednout tak proto a když by jsme to jen zabetonovali tak to za pár let bude stejně rozlámané jako teď proto dáváme tu zámkovku do betonového potěru. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 5. duben 2016 Odesláno 5. duben 2016 (upraveno) tak to joo - ja kdysi cetl ze 4 jsou na osobal- ale mozna to bylo v poznamce ze to unese ne ze je prujezdna uz vim proc po praze mkestaci nadavaj kdyz stojim na chodniku - setri se kde muze Upraveno 5. duben 2016 uživatelem Havlicek.Lukas Citovat
Medvěd Odesláno 5. duben 2016 Odesláno 5. duben 2016 a kterej bazen v "Koline" je oblibenej ?? Tam je snad jen ten jeden kam občas chodím - kousek od polikliniky Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 5. duben 2016 Odesláno 5. duben 2016 tak jasny ja myslel ze primo v akvaci mas nejaky oblibenej Citovat
radim.1008 Odesláno 6. duben 2016 Odesláno 6. duben 2016 (upraveno) Včera večer jsem si dojel za jedním čůrem až k němu před barák. Ve městě, v křižovatce mě předjel odbočovacím pruhem se svojí Octavií a když se vracel, dostal jsem od kola šutrem do okna. Koukal jak puk, když jsem zastavil před autem a vylezl ven. Takovej cápek... Naštěstí vím, kdo to je a chvíli se snažil handrkovat. Nakonec mi dal na sebe číslo a já se stavím v servise jestli to půjde vyspravit pod UV lampou. . Upraveno 6. duben 2016 uživatelem radim.1008 Citovat
Gabriel 307 Odesláno 6. duben 2016 Odesláno 6. duben 2016 tak dnes prodaná Yamaha zvláštní pocit, 6 let mi dělala společníka na cestách do práce Odesláno z mého SM-N910C pomocí Tapatalk Citovat
Gabriel 307 Odesláno 6. duben 2016 Odesláno 6. duben 2016 (upraveno) někdy jsem i tlačil 2x se mi to povedlo že jsem nenatankoval,pak když jsem jel do práce jsem nestíhal a pak jsem věděl,že to spolu nedáme Upraveno 6. duben 2016 uživatelem Gabriel 307 Citovat
Gabriel 307 Odesláno 6. duben 2016 Odesláno 6. duben 2016 (upraveno) cca 8 km edit: a teď udělám to,že si po noční jdu konečně lehnout dobrou Odesláno z mého SM-N910C pomocí Tapatalk Upraveno 6. duben 2016 uživatelem Gabriel 307 Citovat
vendelinek Odesláno 6. duben 2016 Odesláno 6. duben 2016 s čím teď budeš nahánět a chytat mušky mezi zubama odesláno z Lumie Citovat
Nick406 Odesláno 6. duben 2016 Odesláno 6. duben 2016 (upraveno) Dneska volno jelikož čekám až mě dojde nová ŘJ motoru ovšem opět Česká pošta a její praktiky....doba doručení 9:00-13:00 bude půl čtvrté a nikde nikdo a jelikož mám už takovou zkušenost od min.roku snad po páté tak to dopadne tak že něco před 6 večer mě dojde SMS že adresát byl nezastižen a že si mám balík vyzvednout na poště ovšem ta zavírá v 18:00 a druhý den na to budu mít ve schránce lístek takže očividně jasno že se nikdo ani neobtěžoval sem zajet v daný den. Hlavně že mají balík doručit další den po dní podání což bylo v pondělí a navíc si ještě budu muset vyčkat frontu na poště přitom mám balík do ruky...zlatý PPL nebo DHL. Takže kvůli neschopnosti nebo lenosti toho profíka mám dnes zbytečný volno a ještě zítra se potáhnu MHD a modlit se jak stihnu do šesti do večera poštu. Upraveno 6. duben 2016 uživatelem Nick406 Citovat
Gabriel 307 Odesláno 6. duben 2016 Odesláno 6. duben 2016 Tak hezké sny děkuji,ale jinak už dobré ráno s čím teď budeš nahánět a chytat mušky mezi zubama odesláno z Lumie příští týden už možná bude Honda,pokud se stihne složit garáž s Magdou Citovat
vendelinek Odesláno 6. duben 2016 Odesláno 6. duben 2016 to po každý jízdě už budeš po jídle,to budou mušky až na mandlích odesláno z Lumie Citovat
Vena garážmistr Odesláno 6. duben 2016 Odesláno 6. duben 2016 To: NICK406 tyto praktiky provozuje ČP i tady u nás. U mě to je tak že pokud někde něco kupuji a nemají na výběr z dopravců a mají jen ČP tak z obchodu sejde. U jednoho eshopu jsem se dokonce díky ČP dostal na blacklist protože i když jsem se po balíku sháněl tak ho odeslali zpět s tím že jsem převzetí odmítl. Jinak jsem dnes dělal hlídacího strejdu, ráno jsme s Pepinem jeli ke gumaři ovšem gumař je nemocný a má zavřeno. Tak jsme si udělali malou vyhlídkovou projížďku a pak jsme zacouvali 807 do garáže abych mohl provést výměnu oleje filtrů a přezutí na letní kola. Citovat
Gabriel 307 Odesláno 7. duben 2016 Odesláno 7. duben 2016 (upraveno) před zinkováním a pak pozinkováno,naloženo,přivezeno,složeno a zatíženo musím se pochválit,dobře jsem to vymyslel,nakreslil zůstává složit garáž,namontovat a hurá pro Forzu Upraveno 7. duben 2016 uživatelem Gabriel 307 Citovat
ozzy56 Odesláno 7. duben 2016 Odesláno 7. duben 2016 pochválit se--tak to ma byt, tak je to spravne , budu sledovat dál, taky jsem kdysi chtěl něco podobného, ale město nepovolí... Citovat
Gabriel 307 Odesláno 7. duben 2016 Odesláno 7. duben 2016 kdybych chtěl vrtat garáž,tak by to město nepovolilo,tak jsem si vymyslel a nakreslil konstrukci-základnu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.