Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Vendelínek: většinou se dává štěrk, písek raději ne ten se vyplavuje. Havlíček Lukáš: 4 cm je pouze " chodníková " nesmí se pojíždět ani osobákem. Ale mi předěláváme " podlahu " na septiku a nemůžeme to moc zvednout tak proto a když by jsme to jen zabetonovali tak to za pár let bude stejně rozlámané jako teď proto dáváme tu zámkovku do betonového potěru.

Odesláno (upraveno)

tak to joo - ja kdysi cetl ze 4 jsou na osobal- ale mozna to bylo v poznamce ze to unese ne ze je prujezdna

uz vim proc po praze mkestaci nadavaj kdyz stojim na chodniku - setri se kde muze

Upraveno uživatelem Havlicek.Lukas
Odesláno (upraveno)

Včera večer jsem si dojel za jedním čůrem až k němu před barák. Ve městě, v křižovatce mě předjel odbočovacím pruhem se svojí Octavií a když se vracel, dostal jsem od kola šutrem do okna. :bacha Koukal jak puk, když jsem zastavil před autem a vylezl ven. Takovej cápek... Naštěstí vím, kdo to je a chvíli se snažil handrkovat. Nakonec mi dal na sebe číslo a já se stavím v servise jestli to půjde vyspravit pod UV lampou. :bacha.

Upraveno uživatelem radim.1008
Odesláno (upraveno)

někdy jsem i tlačil ;) 2x se mi to povedlo :D že jsem nenatankoval,pak když jsem jel do práce jsem nestíhal a pak jsem věděl,že to spolu nedáme :D

Upraveno uživatelem Gabriel 307
Odesláno (upraveno)

cca 8 km

edit: a teď udělám to,že si po noční jdu konečně lehnout ;) dobrou ;)

Odesláno z mého SM-N910C pomocí Tapatalk

Odesláno (upraveno)

Dneska volno jelikož čekám až mě dojde nová ŘJ motoru ovšem opět Česká pošta a její praktiky....doba doručení 9:00-13:00 bude půl čtvrté a nikde nikdo a jelikož mám už takovou zkušenost od min.roku snad po páté tak to dopadne tak že něco před 6 večer mě dojde SMS že adresát byl nezastižen a že si mám balík vyzvednout na poště ovšem ta zavírá v 18:00 a druhý den na to budu mít ve schránce lístek takže očividně jasno že se nikdo ani neobtěžoval sem zajet v daný den.

Hlavně že mají balík doručit další den po dní podání což bylo v pondělí a navíc si ještě budu muset vyčkat frontu na poště přitom mám balík do ruky...zlatý PPL nebo DHL.

Takže kvůli neschopnosti nebo lenosti toho profíka mám dnes zbytečný volno a ještě zítra se potáhnu MHD a modlit se jak stihnu do šesti do večera poštu.

Upraveno uživatelem Nick406
Odesláno

Tak hezké sny ;)

děkuji,ale jinak už dobré ráno :)

s čím teď budeš nahánět :D a chytat mušky mezi zubama :D

odesláno z Lumie

příští týden už možná bude Honda,pokud se stihne složit garáž

s Magdou :D

:P:D

Odesláno

To: NICK406 tyto praktiky provozuje ČP i tady u nás. U mě to je tak že pokud někde něco kupuji a nemají na výběr z dopravců a mají jen ČP tak z obchodu sejde. U jednoho eshopu jsem se dokonce díky ČP dostal na blacklist protože i když jsem se po balíku sháněl tak ho odeslali zpět s tím že jsem převzetí odmítl.

Jinak jsem dnes dělal hlídacího strejdu, ráno jsme s Pepinem jeli ke gumaři ovšem gumař je nemocný a má zavřeno. Tak jsme si udělali malou vyhlídkovou projížďku a pak jsme zacouvali 807 do garáže abych mohl provést výměnu oleje filtrů a přezutí na letní kola.

Odesláno (upraveno)

před zinkováním a pak pozinkováno,naloženo,přivezeno,složeno a zatíženo

musím se pochválit,dobře jsem to vymyslel,nakreslil ;):super  zůstává složit garáž,namontovat a hurá pro Forzu

post-21598-0-47674500-1460024043_thumb.j

post-21598-0-83437900-1460024051_thumb.j

post-21598-0-92731000-1460024058_thumb.j

post-21598-0-01765100-1460024066_thumb.j

post-21598-0-76931300-1460024073_thumb.j

post-21598-0-23791900-1460024083_thumb.j

post-21598-0-07014900-1460024094_thumb.j

post-21598-0-57928000-1460024101_thumb.j

post-21598-0-68620400-1460024106_thumb.j

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   1 registrovaný uživatel

• Vytvořit...