Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Já do 01:45 skládal Městečko Stix. Naštěstí vše klaplo, ale dalo mi to dobré 4 hodiny práce ;)

koukám,že Lego je v kurzu ;) ja se dnes trápil s Lego City asi 45 min. . . ještě jedno je potřeba poskládat,ale autíček máme tolik,že Šimon už na další krabici zapoměl

odesláno z Samsung Galaxy Note 4

Odesláno (upraveno)

9ti letej kluk není 5ti nebo 6ti letej Cipísek a tak, když se řekne, že má udělat to nebo to, tak to prostě udělat MUSÍ

už měl mít sourozence bylo by to lepší :) pokud to není od přírody možné omlouvám se za reakci

Jinak já dnes degustoval domácí dvanáctku a musím říct že kurde už mi to jde dá se to už považovat za pivo :D

Upraveno uživatelem Mišak
Odesláno (upraveno)

A vis ze delas chute,i kdyz u nas bylo taky dobry jidlo,řizky na ruby

jinak,dneska byla posledni nadilka od jeziska u druhy prababicky,ale stejne ze vsech darku to vyhraly hry do ruky,dostali autodrahu,el.vlacky aa od nas herni konzole 150 her ,nebo jak se to jmenuje a vsechno ostatni lezelo na zemi

odeslano z Lumie

Upraveno uživatelem vendelinek
Odesláno

Tak u nás problémy s cukrovím vyřešil náš "miláček" (viz příloha) - jmenuje se Ája a ušetřila nás, v nestřeženém okamžiku, funění. :(

A teď se tváří jako neviňátko. :P

post-19069-0-01837800-1451297726_thumb.j

Odesláno

Pavlovo 9te narozeniny oslaveny v RC-ARENE kousek od Harfy (www.rc-arena.cz ). Pavel si odpoledne s nekolika kamarady opravdu uzil a ja se domnivam, ze je to dobry tip nejen pro rodice prazskych decek, ale MOZNA by se tam udelat i klubovy minisraz

Odesláno

Momentálně funguji jako taxikář, těm mým třem ženským a k tomu švagrové s klukem se chtělo na nákupy, tak jsme v CČM. A pak směr Palladium, nějaká směna zboží v Pandoře.

Odesláno

dnesek jsme si s maminou docela uzili,bylo velky hlidani trech prcku,po obede na chvilku ven a pak si pro ne prijela dcera a vyrazili s nejstarsim 6 ti letym na zaps hokejovej do vedlejsiho mesta,toho uz jsme se nezucastnili,odpoledne uz jsme odpocivali

odeslano z Lumie

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...