Medvěd Odesláno 24. prosinec 2015 Odesláno 24. prosinec 2015 (upraveno) No Méďo nevím ale já osobně do obchoďáku chodím " nalehko" právě z důvodu toho že pak je opruz tahat bundu v ruce nebo ji hlídat v košíku. Navíc však ani není žádná zima takže zimní bundu mám pořád v almaře. Takže zdovolením bych se zastal Tvého juniora ten měl dost rozumu na to nechat bundu v autě v kufru. Ale abych nebyl OT tak dnes ráno budíček 2.40 a na ranní do roboty šichta proběhla vcelku důstojně na to že jsem jezdil do té díry v Dolních Chabrech. Jen mě trochu štvaly ty svíčkový báby co se hned ráno ješte byla skoro tma stěhovaly za svejma dědkama na hřbitovy. Jak prohlásil jeden cestující celej život dědky komandovali na pívo se jich dědkové museli dovolovat a nedaj jim pokoj ani na svátky a musej je komandovat i na krchově. Domů jsem se dostal něco kolem 13 s mezipřistáním v Globusu na Čerňáku kde kupodivu bylo i kde zaparkovat a ani tam nebyli takový davy jak jsem očekával. Pak jsem si dal lehký oběd a teď se tak nějak proflákám k večeři a tak nejdýl v 21 na kutě ráno jdu do roboty. Prcek nechal bundu v kufru proto, že jsme byli líní ten kufr otvírat. Já s ženou jsme měli svůj ohoz vedle něj na zadní sedačce a tak jsme si ho prostě hodili na sebe. Mít bundu v košíku (tam, kam se v TESCU dávají flašky) je pro mne standartní situace. Většinou mám v kapse kalhot šrajtofli i klíčky od auta, tentokrát holt klíčky byly v bundě. Každopádně prostě prcek normálně bundu z košíku netahá a kdyby ho to včera nenapadlo, byl by klid. Upraveno 24. prosinec 2015 uživatelem Medvěd Citovat
Šalda Odesláno 24. prosinec 2015 Odesláno 24. prosinec 2015 Méďo promiň ale jak jsem psal, osobní věci, zvláště klíče od auta MUSÍŠ nosit pořád u sebe, a tím hůř že je necháš v bundě v košíku kterej "hlídá prcek" to je podle mě velká kravina, a pak ještě za to nadat prckovi kterej když šel za Tebou tak tu bundu raději vzal sebou než aby ju tam nechal. Za tohle si můžeš jen Ty sám, takhle to vidím já a můj názor nezměníš, promiň, ale jsi holt asi stará škola která to bude mít v téhle době těžký. Citovat
Medvěd Odesláno 24. prosinec 2015 Odesláno 24. prosinec 2015 Asi bych debatu o tom, zda si můžu nechávat bundu v košíku nebo ne, ukončil, páč se plácáme v nesmyslech. Prcek a) neměl od košíku nikam chodit, b) když už teda za mnou šel a z bundy mu vypadly klíče, tak je neměl jen tak položit na bundu, ale buď je dát zpátky do kapsy nebo mi je dát do ruky, c) prcek má poslouchat a ne si dělat co se zrovna jemu líbí - zejména za to c) v součinnosti s a) i b) byl spr*án tak, že si to už snad bude pamatovat. Citovat
Šalda Odesláno 24. prosinec 2015 Odesláno 24. prosinec 2015 A to je právě to všechno co je špatně, za A B i C, děcka vždycky ( aspoň téměř) vždy udělají opak toho co právě chceš Ty, nejsou to stroje nebo třeba psy, proto musíš počítat s tím že udělají něco co bys Ty nechtěl a právě proto opaku že osobní věci musíš mít vždycky u sebe Ty, jenom Ty. Ale v pohodě, debatu ukončíme a jdeme si užít konec štědrého večera Citovat
Medvěd Odesláno 24. prosinec 2015 Odesláno 24. prosinec 2015 9ti letej kluk není 5ti nebo 6ti letej Cipísek a tak, když se řekne, že má udělat to nebo to, tak to prostě udělat MUSÍ Citovat
Šalda Odesláno 24. prosinec 2015 Odesláno 24. prosinec 2015 Udělat to musí, to je bez diskuze, ale musíš počítat s tím že to neudělá, a proto mu nemůžeš svěřit takový důležitý věci jako třeba klíče od auta. Ale v tomhle se holt nepochopíme. Citovat
vendelinek Odesláno 25. prosinec 2015 Odesláno 25. prosinec 2015 tak vcera bylo rozdelovani balicku komu co priveze jezisek,dopoledne peceni rizku a odpoledne stravene s prckama na pohadky,k veceru odesli s balickama domu ze si to rozdelaji doma,a jelikoz maji jeste jednu babicku,tak jdou pro jeziska jeste dneska a pak maji jeste dve prababicky tak odpoledne jedem k jedny a zitra k druhy,to mame pekne rozcourany svatky odeslano z Lumie Citovat
Vena garážmistr Odesláno 25. prosinec 2015 Odesláno 25. prosinec 2015 Tak já mám na dva dny volno. Dnes jsem odjezdil čtvrtou ranní a mám toho celkem dost. Citovat
Pe.Tr Odesláno 25. prosinec 2015 Odesláno 25. prosinec 2015 Medo prcani bys mel dostat ty zes nezletileho kluka nechal o samote ... Ja dnes daval dohromady maxi lego co dostal kluk od jezury a kdyz po hodine co jsem dal dohromady pulku sasi auta jsem zjistil ze mi chybi spojovaci special soucastka, nasledne jsem zjistil ze ma byt v krabici 52 ks teto soucastky a neni tam ani jedna. U lega za skoro tri a pul litru bych to necekal. No musim to cele ted rozebrat a spocitat jednotlive dily dle seznamu v manualu. Blbe je ze na obalu nepisou kolik melo byt pytliku a ja uz ani netusim kolik jich v realu bylo, no uvidime co vse chybi a pak se uvidi co s tim. Uctenku samo mam jenze jestli to k necemu bude. Nema lego eshop na dokopuni jednotlivych nd? Citovat
MJSytic Odesláno 25. prosinec 2015 Odesláno 25. prosinec 2015 Já dnes "oživoval" světla na Yarisu Citovat
Péťa Odesláno 25. prosinec 2015 Odesláno 25. prosinec 2015 Medo prcani bys mel dostat ty zes nezletileho kluka nechal o samote ... Ja dnes daval dohromady maxi lego co dostal kluk od jezury a kdyz po hodine co jsem dal dohromady pulku sasi auta jsem zjistil ze mi chybi spojovaci special soucastka, nasledne jsem zjistil ze ma byt v krabici 52 ks teto soucastky a neni tam ani jedna. U lega za skoro tri a pul litru bych to necekal. No musim to cele ted rozebrat a spocitat jednotlive dily dle seznamu v manualu. Blbe je ze na obalu nepisou kolik melo byt pytliku a ja uz ani netusim kolik jich v realu bylo, no uvidime co vse chybi a pak se uvidi co s tim. Uctenku samo mam jenze jestli to k necemu bude. Nema lego eshop na dokopuni jednotlivych nd? Já do 01:45 skládal Městečko Stix. Naštěstí vše klaplo, ale dalo mi to dobré 4 hodiny práce Citovat
Medvěd Odesláno 25. prosinec 2015 Odesláno 25. prosinec 2015 (upraveno) Medo prcani bys mel dostat ty zes nezletileho kluka nechal o samote ... Nesouhlasím. V Pavlově věku jsem byl zcela běžně tátou "vyhnán" na kolo nebo s kamarády do Stromovky se slovy: "Vrať se v oběd, přece nebudeš čumět na bednu" (víkend dopoledne) nebo "Do setmění budeš doma" (odpoledne) a NIKDO se nad tím nikdy nepozastavil (dokonce si troufám tvrdit, že to bylo úplně normální!!!!). Přes týden jsem až do 5té třídy chodil do družiny - to bylo jiné, ale víkendy prostě byly takhle a měli to tak i spolužáci. A abyste netvrdili něco o současné době a starých struktůrách - kamarádka bydlí na okraji Prahy (tuším Čakovice) a tam je V ZŠ družina jen pro 1. a 2. třídu, víc dětí prostě nezvládá páč boom před lety. A její dcera (aktuálně stejně jako Pavel ve 3. třídě) chodí SAMA ze školy na kroužky, dělá si úkoly a ZVLÁDÁ TO !!! páč prostě musí. Kámoška je sama, v práci do 17ti hodin a rodiče mimo Prahu ... Upraveno 26. prosinec 2015 uživatelem Medvěd Citovat
Pe.Tr Odesláno 25. prosinec 2015 Odesláno 25. prosinec 2015 A ty poustis Pavlika o vikendu samotneho do stromovky? Citovat
Aluška Odesláno 25. prosinec 2015 Odesláno 25. prosinec 2015 Já se Medvěda teda zastanu, protože si taky myslím, že dítě v 9letech už není ''malý'' a plno věcí si už dokáže uvědomit a hlavně MUSÍ poslouchat, takže když mu něco řekl, tak to měl udělat, já bych jen udělala jinak ty klíče, ty bych v bundě nenechávala, ale jinak pokud mladýmu řekl, že tam a tam má počkat, tak to prostě má splnit a basta. Já jsem byla od mala vedená k odpovědnosti, samostatnosti, poslušnosti atd., od první třídy jsem měla klíče a chodila do a ze školy sama, mamka se mnou chodila první týden. Nejvíc su alergická na tu moderní ''americkou'' výchovu, že se dítě nemá omezovat, že si má dělat, co chce, jinak se potlačuje jeho vývoj a další ty kecy, bohužel tohle aplikujou sousedi v baráku a není problém, že je po 23h. a děcka (teď asi kolem 4 a 6let)dělaj bordel, protože se jim nechce spinkat, tak je rodiče nechaj, protože jinak spustěj takovej kravál, že se to nedá vydržet , prostě totálně rozmazlení fracci. Citovat
Guest minimaxa Odesláno 25. prosinec 2015 Odesláno 25. prosinec 2015 chybi spojovaci special soucastka, nasledne jsem zjistil ze ma byt v krabici 52 ks teto soucastky a neni tam ani jedna. U lega za skoro tri a pul litru bych to necekal. Neverim. Kazda krabice se presne vazi, zda je tam vse. Chybovost da se rict nulova. Nezalozil jsi to nekam? Citovat
Pe.Tr Odesláno 25. prosinec 2015 Odesláno 25. prosinec 2015 Prokopal jsem celej pokoj,jinde to nebylo, v nervu i vsechny kose a popelnice pred domem, jsou to takove pidispojky ale bez nich su v riti. Citovat
Medvěd Odesláno 25. prosinec 2015 Odesláno 25. prosinec 2015 (upraveno) A ty poustis Pavlika o vikendu samotneho do stromovky? Kdyby měl několik kamarádů, s kterými by "po venku" mohl lítat, tak bych ho pouštěl (a věř mi, že někdy fakt rád). Protože ale dnešní "rodiče" radši čapnou děti a vyrazej do obchoďáku (nebo na chajdy - ale to bylo i za mého dětství) nebo je pro ně šílená už pouhá představa, že by děcko opustilo máminu sukni, tak holt Pavlovi dělám i já "program", ale jaksi v Medvědím stylu. Upraveno 25. prosinec 2015 uživatelem Medvěd Citovat
JakubkoSK Odesláno 25. prosinec 2015 Odesláno 25. prosinec 2015 Medo prcani bys mel dostat ty zes nezletileho kluka nechal o samote ... Ja dnes daval dohromady maxi lego co dostal kluk od jezury a kdyz po hodine co jsem dal dohromady pulku sasi auta jsem zjistil ze mi chybi spojovaci special soucastka, nasledne jsem zjistil ze ma byt v krabici 52 ks teto soucastky a neni tam ani jedna. U lega za skoro tri a pul litru bych to necekal. No musim to cele ted rozebrat a spocitat jednotlive dily dle seznamu v manualu. Blbe je ze na obalu nepisou kolik melo byt pytliku a ja uz ani netusim kolik jich v realu bylo, no uvidime co vse chybi a pak se uvidi co s tim. Uctenku samo mam jenze jestli to k necemu bude. Nema lego eshop na dokopuni jednotlivych nd? http://shop.lego.com/en-US/Pick-A-Brick-ByTheme náhradné diely na lego. Citovat
Pe.Tr Odesláno 25. prosinec 2015 Odesláno 25. prosinec 2015 dik zatim zkusim co napisou ofiko stranky , ted jsem to cele prepocital a chybí jen ten jeden druh ale vsechen tedy 52ks, uvidime co napisou , kdyztak to hold dokoupim ale nemyslim si že by meli problem nam to doposlat. Citovat
Pe.Tr Odesláno 25. prosinec 2015 Odesláno 25. prosinec 2015 tak jsem si o to napsal a vypadato že to dopošlou gratis, uvidime. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.