MJSytic Odesláno 15. prosinec 2015 Odesláno 15. prosinec 2015 Vymenil sem halogenove zarovky za zarovky s xenonovym plynem trochu jinak sviti Odesláno z mého Samsungu Galaxy S4 Mini pomocí Tapatalk Ti to nějak blbě kreslí ty světla, ne? Citovat
Almanil Odesláno 15. prosinec 2015 Odesláno 15. prosinec 2015 Dneska perný den - najeto 732 km. V 5,15 jsem přišel do školy s tím, že v 5,30 vyjedu do Velešína, tam do 14 budu čumákovat a pak pojedu dom. Po příchodu do práce jsem na dveřích kanclu objevil lístek - Honzu odvezla sanita, kdo poveze poštu? (každé úterý a pátek totiž vozíme poštu ze školní podatelny na poštu nad kulaťákem a teď před koncem roku je toho fakt dost - Honza dokonce musel i včera "mimo plán"). Vyrazil jsem tedy směr Velešín (cca 20 km pod České Budějice) a cestou prozváněl kolegu, co s ním je a jestli NÁHODOU do práce nedorazí. Řekl mi, že si hnul se zádama, ve špitále mu dali nějakej sajrajt v kapačkách a vyloženě mu zakázali řídit i cokoli tahat. Do toho volal nadřízený, jak že to bude s tou poštou a dozvěděl jsem se, že když teda mám ve Velešíně takovou díru, tak že to mám kvůli tý poště do Prahy otočit (soukromník by se z toho asi *** - jet 350 km kvůli přejezdu z kulaťáku na kulaťák). V 8 jsem vyrazil z Velešína a lehce po 10-té bušil na podatelnu ABYCH SE DOZVĚDĚL, ŽE POŠTA NA 1000% DO 11TI HOTOVÁ NEBUDE A ŽE JSEM SE NEMUSEL TAK HONIT!!! Tak jsem na paní poněkud vyjel, že se ženu z horoucí p*dele a že se tam v 11 vracím, páč nejpozději ve 14 budu nabírat studentky a povezu je do Prahy. "Aha - a v kolik teda budete zase v Praze?" "Nejdřív v 16,30" "To tu už zase nebudeme my a ty dopisy a balíčky maj´dnešní datum, takže musej´bejt dneska do 16ti na poště..." Nakonec jsem odvezl balíčky a část dopisů, co už měly dámy zanesený v systému a zbytek si nesly hezky po svých a já opravdu ve 13,30 byl zpátky ve Velešíně a v 16,50 zpátky v Praze. PPLka má sběrnou službu, ostatní kurýrky jakbysmet a že by neměla sběrnou službu Česká pošta, když k nám stejně její auto denně jezdí, tomu nevěřím. Asi podniknu kroky ...... Česká pošta má sběrku jenom někde, třeba v Hranicích to je, ale není to pro celou republiku. Jestli se něco nezměnilo, tak je to ve zkušebním provozu. Citovat
Vena garážmistr Odesláno 15. prosinec 2015 Odesláno 15. prosinec 2015 Medvěd ČP má v sběrnou službu skoro v celé republice je to jen o tom se poptat. Ale neptej se toho šoféra kterej jezdí k vám na barák bude Ti tvrdit že nic takového nemají protože pro něj by to mohlo znamenat víc práce. Až povezeš "poštu" na poštu tak se zeptej tam. Je fakt teda že takovej vejlet jen kvůli pár dopisům a balíčkům je dost drahá záležitost. Jinak dnes jsem měl ranní a cestou z rachoty jsem se chtěl zastavit v Alze s reklamací telefounu ale bylo tam spousta lidí tak jsem to odložil na zítra to mám trochu víc běhání po různejch institucích. Citovat
FrantaCV Odesláno 16. prosinec 2015 Odesláno 16. prosinec 2015 (upraveno) Ta informace od Vendy je zavádějící resp. neúplná. Pokud má vaše organizace smlouvu s ČP o podávání zásilek - tak je jednoznačně dáno kde tyto zásilky budou přijaty. To je např. náš případ. (Podací místo je DEPO 70 Chomutov) Jinde mi ji prostě nevezmou, resp. vezmou, ale na fleku zaplatím poštovné. Pokud existuje smlouva, tak se děje vše jen fakturačně 1x za měsíc, ale podací místo je jednoznačně dané a podání se pak děje na základě PPA (poštovního podacího archu). Chceš-li podrobnější informace, tak se ozvy sem nebo třeba do SZ. Tuto službu využívám cca 15 let a navíc moje drahá polovička je pošťák, tak o tom něco málo vím a co nevím na to se zeptám. P.S. Tohle ale mezi "Co jste dnes udělali" asi nepatří. Upraveno 16. prosinec 2015 uživatelem FrantaCV Citovat
Vena garážmistr Odesláno 16. prosinec 2015 Odesláno 16. prosinec 2015 Však já jsem mu technologii nevysvětloval jen jsem napsal že určitě mají také sběrnou službu a aby se poptal ne toho kdo k nim vozí poštu ale tam co poštu normálně podávají. Chvilku jsem na poště brigádničil a máti tam pracovala přes 20 roků než ji vyhodili pro ztrátu zdravotní způsobilosti. Jinak dnes práce o ničem v práci jen 3hodiny 30 minut. Cestou domů jsem se stavěl na poště v Satalicích pro výpis z katastrů nemovitostí pak jsem se zastavil v Hočo počo u divadla ošplouchnout 807 a po příjezdu domů jsem ji poprvé schoval do garáže chtěl jsem jakože trochu uklidit v interiéru ale nakonec jsem to nechal na později a dělal jsem strejdu juniorovy od ségry je u našich na dva nebo tři dny na hlídání a dopo byl s dědou a babičkou v práglu podívat se na staromáku na stromek a orloj. Po obědě jsme byli na procházce no já šlapal po svých a Pepíno vyrazil na vyjížďku na elektrické moto. Zítra mám volno tak asi dopo provedu ten úklid v autě a po obědě budu strejdovat. Citovat
vendelinek Odesláno 16. prosinec 2015 Odesláno 16. prosinec 2015 Dneska jsme s maminou nakupovali ježíška pro mrňata,samozřejmě když jsou dva klucí,tak se musí kupovat všechno dva x,takže něco do ruky,jako jsou ruční hry,apři spáteční cestě domu jsme se stavili jen na kukačku do prodejny s bydlenim a když se odcházelo,byl jsem o dva litry lehčí ,koupili jsme si nový konfereční stolek do obýváku Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 16. prosinec 2015 Odesláno 16. prosinec 2015 Česká pošta to už asi má taky, co sem zahlidnul na poště nějaké to propagační video Citovat
Milan+ Odesláno 17. prosinec 2015 Odesláno 17. prosinec 2015 (upraveno) Dneska jsme s maminou nakupovali ježíška pro mrňata,samozřejmě když jsou dva klucí,tak se musí kupovat všechno dva x,takže něco do ruky,jako jsou ruční hry,apři spáteční cestě domu jsme se stavili jen na kukačku do prodejny s bydlenim a když se odcházelo,byl jsem o dva litry lehčí ,koupili jsme si nový konfereční stolek do obýváku Tak to jsi stolek pořídil levně Já dnes byl reklamovat rok starou sedací soupravu z důvodu prosezení ,změknutí na několika místech,uznáno a zaplacena záloha na novou a odcházel jsem lehčí o těch litříků čtrnáct,zbytek s dalším doplatkem cvakne vracející se sedačka. A další činnost byla příprava kuchyně z přízemí pro kupce,který si pro ni o víkendu přifrčí. A dopoledne jsem ještě dělal kouli do spodního závěsu na traktor.. Upraveno 17. prosinec 2015 uživatelem Milan+ Citovat
poldiss Odesláno 19. prosinec 2015 Odesláno 19. prosinec 2015 Dneska jsem u našich předělal osvětlení kuchyňské linky. Citovat
Medvěd Odesláno 19. prosinec 2015 Odesláno 19. prosinec 2015 Od 16 do 20 hodin jsem parkoval v Litvínově u hokejové arény Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 19. prosinec 2015 Odesláno 19. prosinec 2015 nasral sem asi 20 cisniku/ kucharu napric prahou 2, 3, 10, 1to je tak kdyz dojedete pro pouzitej olej v sobotu v 6 vecer kdyz maj fakt plnou hospodu Citovat
vendelinek Odesláno 19. prosinec 2015 Odesláno 19. prosinec 2015 Tak to jsi stolek pořídil levně No ,byla to docela nahoda,maji Ted docela slusny vanocni akce od 10 AZ do 45%,a mamine se libila I Ta cena a ze to neni velky,tak sme ji vzali odeslano z Lumie Citovat
vendelinek Odesláno 19. prosinec 2015 Odesláno 19. prosinec 2015 a co jsem dneska udelal? Zavolal jsem synovi,ten zpacifikoval starej puvodni stolek a odvezl ho do sberny a Pak jsme postavili ten novej a jelikoz jsem na mobilu tak mi obrazek nejde vlozit odeslano z Lumie Citovat
vendelinek Odesláno 21. prosinec 2015 Odesláno 21. prosinec 2015 dodelal jsem po svistich stromek( dve koulicky prej spadly ),vysal jsem strepy,nasadil svitici svicky a spicku,zejtra neco poklidim po zbytku bytu a bude klid do stredy odeslano z Lumie Citovat
FrantaCV Odesláno 22. prosinec 2015 Odesláno 22. prosinec 2015 Má drahá polovička "hákuje" a já mám dovolenou. Tak jsem: - vyluxoval podlahy a prohnal pavouky v celém domečku - napytloval spadané listí do bio odpadu - uvařil vepřové plátky na paprice - naložil "Utpence" (na Silvestra budou tak akorát) Tak uvidím jaká bude reakce?? Citovat
Nick406 Odesláno 22. prosinec 2015 Odesláno 22. prosinec 2015 Dárky nakoupený i když jsem myslel že bude dneska po mě co se týče obchodů konečně volno klíče od auta jsem pověsil na věšák a od zítřka se už jen vozím jím a piju Citovat
vendelinek Odesláno 22. prosinec 2015 Odesláno 22. prosinec 2015 dneska baleni darku pro prcky a deti a vyrabeni balicku pro babicky a dedu,svagra a moji sestricce,zitra bude odpoledne k veceru rozvoz odeslano z Lumie Citovat
Milan+ Odesláno 22. prosinec 2015 Odesláno 22. prosinec 2015 Tak dneska nic moc jen pohoda,ráno jsem vstal asi v devět,pak pohodová káva u stromečku,pošta poslání nějakých melouchů, po polední jsem dojel zakoupit nějaký pitný režim,pivko,whisky,rum,cola,posedával u netu a rozeslal pár požadavků ohledně cen na kuchynské spotřebiče.Nějaké nabídky už jsou tady zpět. Citovat
Haryk Odesláno 23. prosinec 2015 Odesláno 23. prosinec 2015 (upraveno) Byl jsem pro štiku 2,5Kg očistil a teď pojedu ségře gratulovat k narozkám, jo a ještě jsem vyluxoval,podlahu, zítra budu vyhlížet Jéžiška jestli má brzdu. Upraveno 23. prosinec 2015 uživatelem Haryk Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.