Sniper17 Odesláno 13. prosinec 2015 Odesláno 13. prosinec 2015 a za mesic nam zase budes delat chute jak budes davat fotky z udirny co ? Tak uzené to sice není ale i tak Citovat
Vena garážmistr Odesláno 13. prosinec 2015 Odesláno 13. prosinec 2015 Dopoledne jsem vybral popel, zapojil jsem jednu zásuvku v garáži abych mohl nainstalovat lepší" aparaturu" než mám do teď. Po obědě jsem se chvilku natáhnul nedělnímu poobědovému odpočinku. Než jsem si odpočinul tak začalo pršet takže venku jsem asi pro dnešek skončil. Citovat
Medvěd Odesláno 13. prosinec 2015 Odesláno 13. prosinec 2015 Dnes jsme využili slevy a zamířili s klukem do kina na Snoopyho - doporučil bych i kdyby nestál lupen 50,- Kč, fakt jsme se oba dobře bavili Citovat
HanzWayne Odesláno 13. prosinec 2015 Odesláno 13. prosinec 2015 FrantaCV: hele ani ne v Lidlu to maji vazne dost levne a ten litr na tu pyro rocne fakt obetuju Odesláno z mého Samsungu Galaxy S4 Mini pomocí Tapatalk Citovat
HanzWayne Odesláno 13. prosinec 2015 Odesláno 13. prosinec 2015 Vymenil sem halogenove zarovky za zarovky s xenonovym plynem trochu jinak sviti Odesláno z mého Samsungu Galaxy S4 Mini pomocí Tapatalk Citovat
radim.1008 Odesláno 13. prosinec 2015 Odesláno 13. prosinec 2015 (upraveno) Byli jsme odpoledne v Polsku v Klodzku kouknout na podlahy. Byl to nápad za všechny peníze. Všude lidí a aut. Poláci parkují, kde se jim zachce. Český měšťáci by se vyřádili. Teď jdeme ke skoro švagrový popřát k svátku. Upraveno 13. prosinec 2015 uživatelem radim.1008 Citovat
Péťa Odesláno 13. prosinec 2015 Odesláno 13. prosinec 2015 A že jste se nestavili na kafe !!! Citovat
radim.1008 Odesláno 13. prosinec 2015 Odesláno 13. prosinec 2015 Nejeli jsme přes Náchod. Máme to blíž od nás přes Dolní Lipku. Citovat
vendelinek Odesláno 13. prosinec 2015 Odesláno 13. prosinec 2015 dneska byla velka oslava,vnoucek mel 6 let a druha babicka narozeniny,bylo to velky ,bylo nas 11 dospelaku a 3 deticky 2,4 a 6,hromada chlebicku,šneci, ,dort ve tvaru hokejoveho hriste,branka,panaci jako hokejisti,krasnej dort,jsem precpanej,preslazenej,ale bylo to dobry odeslano z Lumie Citovat
Sniper17 Odesláno 14. prosinec 2015 Odesláno 14. prosinec 2015 Dnes do mě nacouvala paní (naštěstí nic) odešla mi trouba u kamen a jinak sedím a dávám pivko takže v celku nudný den Citovat
vendelinek Odesláno 14. prosinec 2015 Odesláno 14. prosinec 2015 (upraveno) no, :Dhlavne ze ses celej,to ti jako prejela nohy? tak si sedni bliz ke kamnum odeslano z Lumie Upraveno 14. prosinec 2015 uživatelem vendelinek Citovat
Sniper17 Odesláno 14. prosinec 2015 Odesláno 14. prosinec 2015 tak nohy néééé ale popravdě když vystoupila z auta tak bych na ní taky nejraději najel a kamna jsou k.o takže sedět u nich nic moc raději sedím u toho pivka Citovat
Milan+ Odesláno 14. prosinec 2015 Odesláno 14. prosinec 2015 Momentálně jsem pověsil zpět dvoje dvířka na elektrorozvaděče co mi kámoš polil nově bílým akrylátem. Ještě bude následovat podlaha, ale to až v příštím roce. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 14. prosinec 2015 Odesláno 14. prosinec 2015 tak sem kamosovi cvicne vymenil hadici od chladice na tranzitusakra minulej tejden praskla jedna a dnes druha - nastesti to prasklo asi 1km od myho baraku tak to nebylo tak hrozny Citovat
oddie Odesláno 14. prosinec 2015 Odesláno 14. prosinec 2015 Vždycky když vidím ty tvoje bastlící historky, tak si říkám, jestli by ta vaše povedená firma neudělala lépe, kdyby místo každodenně se sypajících vraků pořídila nějaké rozumnější stroje, aby posádky netrávily z každého dne půlku vzájemným odtahováním a bastlením... Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 14. prosinec 2015 Odesláno 14. prosinec 2015 no jestli se schvali ze do Prahy nebudou moct auta s EURO III a mene tak mu asi nic jineho nezbydeale zatim se to tak nejak lepi nozadne bastleni se neodehrava - vzdy to jsou vhodne nahradni dily popripade original - pokud teda nenarazis na tu silikonovou hadici co sem upravoval do sveho kousku jelikoz original je drahy a vlastne ze stejneho matrose Citovat
Medvěd Odesláno 14. prosinec 2015 Odesláno 14. prosinec 2015 Lukáši - kdysi jsem taky jezdil ve "firmě", která "udržovala" auta v chodu podobným stylem jako tu popisuješ - jen u nás to mělo vyšší level v tom, že v autech byla běžně cca půltuna knih a auta drandila zhruba 8 - 10 000 km měsíčně (vyjíždět v té době na 400 km dlouhý okruh s představou, že vůbec netuším, kde mě zase šuplík nechá viset nebyla zrovna hitparáda, která byla akceptovatelná snad jen faktem, že jsem byl svobodný - mít rodinu a malé dítě a volat ob týden, že zase dorazím až mě přitahnou, to si moc představit neumím). Během nějaké doby logickým vývojem přišel čas, kdy si majitel uvědomil, že to takhle dál nejde, našel v Humpolci "tichého společníka", koupily se nová auta a pak už se co 3 roky obměňovaly - a najednou to šlo ... Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 14. prosinec 2015 Odesláno 14. prosinec 2015 tak jelikoz si svoji mrchu opravuji/udrzuji zasadne sam tak drzi a problemy nemama ti ostatni jsou svobodni nebo rozvedeni takze kdyz nekde chcipnou moc problem s cekanim nemajiale jo chapu to co si tim myslel - muzem byt vubec radi ze mam tu turbinu a kamos ojetyho postakajeste to mohlo skoncit tim ze budem jezdit autem co sotva projde STK a momentalne huli jak sadrovej jezek a kvuli praskle pruzine sedi na pravem zadnim kole Citovat
Medvěd Odesláno 15. prosinec 2015 Odesláno 15. prosinec 2015 (upraveno) Dneska perný den - najeto 732 km.V 5,15 jsem přišel do školy s tím, že v 5,30 vyjedu do Velešína, tam do 14 budu čumákovat a pak pojedu dom. Po příchodu do práce jsem na dveřích kanclu objevil lístek - Honzu odvezla sanita, kdo poveze poštu? (každé úterý a pátek totiž vozíme poštu ze školní podatelny na poštu nad kulaťákem a teď před koncem roku je toho fakt dost - Honza dokonce musel i včera "mimo plán"). Vyrazil jsem tedy směr Velešín (cca 20 km pod České Budějice) a cestou prozváněl kolegu, co s ním je a jestli NÁHODOU do práce nedorazí. Řekl mi, že si hnul se zádama, ve špitále mu dali nějakej sajrajt v kapačkách a vyloženě mu zakázali řídit i cokoli tahat. Do toho volal nadřízený, jak že to bude s tou poštou a dozvěděl jsem se, že když teda mám ve Velešíně takovou díru, tak že to mám kvůli tý poště do Prahy otočit (soukromník by se z toho asi *** - jet 350 km kvůli přejezdu z kulaťáku na kulaťák). V 8 jsem vyrazil z Velešína a lehce po 10-té bušil na podatelnu ABYCH SE DOZVĚDĚL, ŽE POŠTA NA 1000% DO 11TI HOTOVÁ NEBUDE A ŽE JSEM SE NEMUSEL TAK HONIT!!! Tak jsem na paní poněkud vyjel, že se ženu z horoucí p*dele a že se tam v 11 vracím, páč nejpozději ve 14 budu nabírat studentky a povezu je do Prahy. "Aha - a v kolik teda budete zase v Praze?" "Nejdřív v 16,30" "To tu už zase nebudeme my a ty dopisy a balíčky maj´dnešní datum, takže musej´bejt dneska do 16ti na poště..." Nakonec jsem odvezl balíčky a část dopisů, co už měly dámy zanesený v systému a zbytek si nesly hezky po svých a já opravdu ve 13,30 byl zpátky ve Velešíně a v 16,50 zpátky v Praze.PPLka má sběrnou službu, ostatní kurýrky jakbysmet a že by neměla sběrnou službu Česká pošta, když k nám stejně její auto denně jezdí, tomu nevěřím. Asi podniknu kroky ...... Upraveno 15. prosinec 2015 uživatelem Medvěd Citovat
Gabriel 307 Odesláno 15. prosinec 2015 Odesláno 15. prosinec 2015 naposled jsem projel Neose(skutra) trasa Milovice-Mladá Boleslav a zpátky,teplota kolem 5°C byl jsem si koupit "vodotěsné" konektory na mlhovky. . . pak jsem konečně uklidil skutra do sklepa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.