MilanF1 Odesláno 30. květen 2015 Odesláno 30. květen 2015 Aha, ty myslíš ty šrouby ... měl jsem doma krabičku texů s plechovou a gumovou podložkou.. Tak proč je nepoužít. Nepohledové části nebo na okrajích jsou přichycené samozřeznými šroubky do sádrokartonu. Citovat
oddie Odesláno 30. květen 2015 Odesláno 30. květen 2015 Dnes od půlnoci dojel jsem přes noc z Nice na Gardu, tam celodenní výlet, večer nákup tyrolského špeku ve Val Venosta a teď sedím na kafi v Nassereith a čeká mě posledních 500km domů... Citovat
Milan+ Odesláno 30. květen 2015 Odesláno 30. květen 2015 Aha, ty myslíš ty šrouby ... měl jsem doma krabičku texů s plechovou a gumovou podložkou.. Tak proč je nepoužít. Nepohledové části nebo na okrajích jsou přichycené samozřeznými šroubky do sádrokartonu. šindel se přitlouká snad jen v místech kde ho další šablona přikryje. Citovat
Péťa Odesláno 30. květen 2015 Odesláno 30. květen 2015 Ale tohle není šindel. Jsou to repasované kabely Nahrazují eternitové šablony. Taky si myslím, že je to věčné, ale známý stavbyvedoucí ve velké stavební firmě mi říkal, že by si to na střechu domu nedal. Citovat
MilanF1 Odesláno 30. květen 2015 Odesláno 30. květen 2015 Tak jsem to přidělal na více místech, alespon to bude lépe držet. U hřebenu to byla nutnost, aby to udrželo "nový úhel" Citovat
Guest Scratch Odesláno 31. květen 2015 Odesláno 31. květen 2015 No Milane, ono ze to bude lip drzet, to mas pravdu, ale taky cim vic der, tim vic tim muze casem chcat dovnitr Citovat
MilanF1 Odesláno 31. květen 2015 Odesláno 31. květen 2015 Ony tam už díry jsou z výroby. http://www.ekoternit.cz/wp-content/uploads/krytina-detail.jpg Ale krom té spodní jsou schované pod dalším čtvercem. A na té spodní mám - jak jsem zmiňoval - šroubek s gumovou podložkou. Nicméně k zahradnímu domku byla dodána i klasická lepenka, tu jsem tam nechal. Tudíž máme dvojitou krytinu ... ale tohle je mnohem hezčí než asfalt s kamínky. Hledali jsme zajímavou krytinu, která bude hezká a zároveň levná. Původně jsem chtěl dávat dřevěné šindele, pak jsme koukali na plastové a nakonec jsme skončili u tohoto. Citovat
punkac Odesláno 31. květen 2015 Odesláno 31. květen 2015 Taky jste mohli skončit u vlněného plechu Na kolik přišla ta budka na sekačku, smím-li se optat.... Citovat
MilanF1 Odesláno 31. květen 2015 Odesláno 31. květen 2015 O vlněném plechu jsme uvažovali ... ale tohle vypadá lépe a za deště/krup to nebude mlátit. Budka na sekačku stála 11 500 Kč. http://www.mujzahradnidomek.cz/ Když jsme viděli Hornbach, Obi, Baumax ... moc nadšeni jsme nebyli, levné nebyly stabilní a ty z pořádného materiálu zase moc drahé. Dokonce jsem vážně uvažoval, že nakoupím dřevo a postavím domek svépomocí, ale pak jsem objevil tenhle. Ušetřilo to několik bezesných víkendů a vyšlo to přibližně na stejné peníze, jako bych ho stavěl sám - ač můj by byl ještě pevnější (udělal bych pevnou kostru). Neříkám, že ten náš je něco extra, ale za ty prachy dobrý. Citovat
punkac Odesláno 31. květen 2015 Odesláno 31. květen 2015 to mě docela překvapilo, páč ty hrůzy v OBI jsou kolem dvacky a na zahrádku bych si to teda nedal Citovat
Guest Scratch Odesláno 31. květen 2015 Odesláno 31. květen 2015 taky hodlam neco takovyho doma stavet, ale nejdriv musim vyklidit roh pozemku a zbourat starou boudu , a chci to dat na betonovou desku, takze nez se to zrealizuje, tak to asi tak rok potrva, maximalne dva Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 31. květen 2015 Odesláno 31. květen 2015 zase sem se vrtal v manzelcinem aute - zjistil sem ze asi zacina foukat tesnenijaky je rozdil v tesnenich mezi hlinikovym a litinovym blokem ??podle VIN cisla to nedohledam mam meneny motor Citovat
Luciana Odesláno 31. květen 2015 Odesláno 31. květen 2015 Tak sem si privezla 407 domu. Je to pekny kocar a pohodlny :-) Citovat
MilanF1 Odesláno 31. květen 2015 Odesláno 31. květen 2015 to mě docela překvapilo, páč ty hrůzy v OBI jsou kolem dvacky a na zahrádku bych si to teda nedal Já neříkám, že toto je extra hitparáda. Ale součástí domku je podlaha i střešní krytina - ač je to jenom lepenka. Domek z Baumaxu za 30 bude jiný kafe, taky ale bude z 28 mm dřeva, my máme jenom 16 mm palubky. Ale sekačce, grilu, nářadí to stačí. Samozřejmě jsem ho montoval sám, na stránkách mají i docela dobrý návod: http://www.mujzahradnidomek.cz/MANUAL-KE-STAVBE-DOMKU-a4_0.htm Citovat
OK406 Odesláno 31. květen 2015 Odesláno 31. květen 2015 Dneska jsme byl se synem na kole. Pak jsme byl s bráchou a jeho dcerkou na Dětském dny, který byl za humny a pořádal jej jezdecký oddíl FRAMAK. Fotil jsem. Pak jsme dělal mailčkosti na bráchovo autě ( Honda Civic). Zjistili jsme, že se mu někdo snažil vloupat se přes okno do auta. poškodil mu gumu u okna na straně řidiče. Nevíte, kde by se dala koupit nová ! Počasí bylo příjemné. Citovat
Almanil Odesláno 31. květen 2015 Odesláno 31. květen 2015 Udělal jsem mamce ve sklepě regál. Ještě jsem chtěl udělat bezdrátový bridge ať je wifi všude a než se mi vyprázdnila baterka v noťasu jsem to nestihl, takže nic moc. A teď si čtu diskuzi o Lanciích na Alfistech Citovat
Haryk Odesláno 31. květen 2015 Odesláno 31. květen 2015 Manželku jsem zavezl na dětský den s dětima a vnoučaty, a já byl navštívit kámoše na ARU. Citovat
Medvěd Odesláno 31. květen 2015 Odesláno 31. květen 2015 (upraveno) Dneska v 6 ráno odjezd z Rumunska. Celá cesta absolutně v pohodě se zastávkou u orla nad Tatabanyiou (asi 50 km nad Budapeští) a v cukrošce u Radky a Hurvajze v Hustopečích. Odtud odjezd lehce před 16 hodinou a světe div se, v 18 hodin jsem vykládal osazenstvo banátského putování ve Vysočanech. Jet po D1 v neděli odpoledne na Prahu a nemít jediný problém - to je skoro na paňáka. Upraveno 31. květen 2015 uživatelem Medvěd Citovat
Guest Scratch Odesláno 1. červen 2015 Odesláno 1. červen 2015 Já neříkám, že toto je extra hitparáda. Ale součástí domku je podlaha i střešní krytina - ač je to jenom lepenka. Domek z Baumaxu za 30 bude jiný kafe, taky ale bude z 28 mm dřeva, my máme jenom 16 mm palubky. Ale sekačce, grilu, nářadí to stačí. Samozřejmě jsem ho montoval sám, na stránkách mají i docela dobrý návod: http://www.mujzahradnidomek.cz/MANUAL-KE-STAVBE-DOMKU-a4_0.htm podle fotek bych tomu podlaha uplne nerikal, na cem ti ta podlaha stoji? Neber to zle, ale cena je relativne vicemene prizniva za takovou stavbicku, tak se ptam na tu podlahu, protoze uvazuju ze tu svoji boudu budku budu stavet bud z prken nebo z palubek, ale na betonovy podklad, a asi tam budu chtit parkovat i motorku Dneska jsme byl se synem na kole. Pak jsme byl s bráchou a jeho dcerkou na Dětském dny, který byl za humny a pořádal jej jezdecký oddíl FRAMAK. Fotil jsem. Pak jsme dělal mailčkosti na bráchovo autě ( Honda Civic). Zjistili jsme, že se mu někdo snažil vloupat se přes okno do auta. poškodil mu gumu u okna na straně řidiče. Nevíte, kde by se dala koupit nová ! Počasí bylo příjemné. OKacko, ty me fakt obcas opravdu svymi dotazy vyvadis z rovnovahy....... Zkus prodejny Honda, nasledne prodejce druhovyroby typu Autokelly, Ellit, nebo inzerci kdo rozprodava vraky aut a nebo i vrakoviste.............kdyz se nesezene nova. Citovat
oddie Odesláno 1. červen 2015 Odesláno 1. červen 2015 Boudu budku asi časem budu dělat taky, stavebnice sice vypadá lákavě tím, že je rychlá, ale asi spíš zvolím vlastní řešení, z 16mm prkýnek mi to přijde málo. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.