Guest StibTo Odesláno 24. duben 2015 Odesláno 24. duben 2015 Mě to je ukradený oblek mi platí matka coby svatební dar Včera jsme byli mimojiné právě u Blažka a pak v Pietro Filipi. Sako+kalhoty komplet okolo 10-11K ...zatím nekoupeno, ale máme alespoň ucelenější představu. Dle "palců dolů" soudím, že někomu nejde pod nos že se nebudu ženit v ponožkách v sandálech ;) Citovat
oddie Odesláno 24. duben 2015 Odesláno 24. duben 2015 Spíš bych odhadoval ten důvod na to "... mi platí matka". Citovat
Guest StibTo Odesláno 24. duben 2015 Odesláno 24. duben 2015 A ono je něco nenormálního na svatebním daru ? Návrh padl "ráda bych Ti zaplatila kvalitní oblek". Byl bych kretén nevyužít takové možnosti. Citovat
OK406 Odesláno 24. duben 2015 Odesláno 24. duben 2015 Dneska jsem si udělal malou radost. Byl jsem se synem v MaxiHitu a tam měli za 19,-Kč trychtýře z umělé hmoty. tak jsme si jeden koupil. Více na fotkách: Citovat
radim.1008 Odesláno 24. duben 2015 Odesláno 24. duben 2015 Dnes jsem akorát ostříhal máti živý plot u baráku a za chvilku jdu na pivo. Citovat
MilanF1 Odesláno 24. duben 2015 Odesláno 24. duben 2015 Disky jsou v laku, mám jen monentku z večera. Takto vypadal: Nyní: Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 24. duben 2015 Odesláno 24. duben 2015 dnes skoro nicvstal sem ve 12 a svara u nas rozebiraal spojkovy valecek na alfe a brousil zlomene vicko nadrzenedalo mi to tak sem mu trochu pomohl Citovat
Guest StibTo Odesláno 24. duben 2015 Odesláno 24. duben 2015 Prace prace prace pak dalsi obihani obleku - mimochodem pro Prazaky v Arkady Pankrac je do 29.4. vystava starsich i modernich vozu znacky Porsche - a nakonec zkouska s kapelou. Ted uz jsem KONECNE doma a ceka me vecere a k tomu Primator IPA. Yes. Citovat
Roman Bazi Odesláno 25. duben 2015 Odesláno 25. duben 2015 Tak já s Maťou montoval trampolínu. Má z ní velkou radost. Teď už budu jen odpočívat, pozorovat čolky v jezírku a kochat se tučnicemi v rašeliništi. Citovat
Guest servisman Odesláno 25. duben 2015 Odesláno 25. duben 2015 (upraveno) Já dnes menší oprava sedačky řidiče, pak drobet uspořádání věcí co mám v autě a pár věcí vyhodil. Na sluníčku se nedá dlouho dělat. Pak následovala odměna zajíti si na jedno točený. Upraveno 25. duben 2015 uživatelem servisman Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 25. duben 2015 Odesláno 25. duben 2015 furt se se svarou vrtam v te za***ne Alfe 146 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 25. duben 2015 Odesláno 25. duben 2015 tak po 2 dennim nasrani s alfou svagr pri vyjizdeni ode me z domu urval predni naraznik takze jeste hodinku pred barakem vracel naraznik zpet Citovat
Medvěd Odesláno 25. duben 2015 Odesláno 25. duben 2015 (upraveno) Dneska jsme s prckem trošičku provětrali "kešeňu" v Milovicích na tankovém dnu. Vstup 300,- Kč, pak jsme jezdili na čtyřkolkách (ZDARMA !!!), vrtulník za 600,- Kč na 5 minut jsme si odpustili, ale po shlédnutí tankové bitvy jsme se svezli BVPčkem (200,- Kč - líbilo se mi moc), Hummerem (200,- Kč - líbilo se mi taky, ale prckovi víc) a Tatrou 813 8x8 (100,- Kč - seděli jsme v kabině a bylo to sice nejslabší, ale i tak dost dobrý - hlavně když jsme vyjížděli opravdu fest krpál a koukali se do nebíčka na vrtulníky, když najednou LUP a spadli jsme předkem zase na zem). Sice všechno stálo nějakou kačku, ale když ceny porovnám třeba s cenou běžného autodromu, nepřišlo mi to předražené.Na oběd jsme sjeli domů a pak zamířili ještě na Žižkov, kde byly sprinty vzduchem chlazených VW - brouků, transporterů, buggyn a kaďourů se tam sjelo skoro 100 a fakt bylo na co se dívat.Jednou větou - krásně prožitá sobota. Video z loňska - http://auto.idnes.cz/sraz-vw-brouk-sprinty-vitkov-d22-/auto_ojetiny.aspx?c=A140428_110610_auto_ojetiny_fdv Upraveno 25. duben 2015 uživatelem Medvěd Citovat
OK406 Odesláno 25. duben 2015 Odesláno 25. duben 2015 Dneska jsem byl se synem + tetou a její 307 na cyklovýletu na Veselsku a Třeboňsku. počasí vyšlo a jsem i opalení podle trička a kalhot . Celkem se našlapalo 52 km . Pak se opékali buřty , Citovat
radim.1008 Odesláno 25. duben 2015 Odesláno 25. duben 2015 Dnes začal boj s tou zelenou plochou. Tudíž posečená zahrada, vyměněný olej v sekačce, vyfoukaný filtr a nabroušená kudla. Tudíž příprava provedena. Citovat
ozzy56 Odesláno 25. duben 2015 Odesláno 25. duben 2015 dnes z Ráztoky přes Pustevny na Radhošť a zpět, cca 16km? po svých, já vím--nic moc, ale bylo krásně Citovat
Milan+ Odesláno 25. duben 2015 Odesláno 25. duben 2015 (upraveno) Ráno zahrada,oběd grilovačka a před chvilkou jsem přijel z Dašic,přivezl jsem na Kaipoše do foroty špajzku,tři motory ,samosvor a zadek na kotouče.Šrajtofle o něco lehčí. Upraveno 25. duben 2015 uživatelem Milan+ Citovat
vendelinek Odesláno 26. duben 2015 Odesláno 26. duben 2015 Jelikož jsem zapomněl že tady byl sraz motorkářů a když jsem chtěl zatočit v křižovatce a málem srazil zákazovou značku při cestě k babičce na oběd,tak jsem se tak lekl že jsem odbočil a poračoval v cestě jinym směrem,a pak se jen kafralo a kafralo,po chvilce jsem slyšel rachot a vzpoměl si že sou ty motorky,tak jsem vyrazil alespon k oknu,už jsem chytil zbytek ,natočeno docela na rychlo mobilem,jj,nahravá docela pěkně Citovat
Mišak Odesláno 26. duben 2015 Odesláno 26. duben 2015 Celý víkend jsme sázeli brambory :-D v sobotu dopoledne u babky odpoledne u brachy a v neděli co zbylo jsme foukli k nám na zahrádku. Popíjeli dobré pivo a večer se opeklo masíčko.Jo a kdyby někdo věděl o někom kdo prodává selata za rozumnou cenu dejte vědět jedno prasátko sháním dík :-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.