Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

....... Kdybych se mel budit jako Pavlik pul hodiny a pak se hodinu oblikat a snidat, no to by me doma driv dali. Ja to mel v 7 vstavat, snidane, sprcha, zuby, obliknout a v 7:30 byl sraz o dva baraky dal a hura vsichni do skoly. ......

Pavel taky vychází v 7.30 - jen má před tím na všechno dost času, což je tedy podle mně spíš +.

Odesláno

Tak já teda dneska budíček v 4:45, někdy vstávám i po 4h. ráno, když jdu na 6h.  :bojim

Raději mám ráno všechno v klidu, nasnídat se, nachystat něco málo k snědku i drahé polovičce, namalovat si na ksicht nějakej obličej :aut  atd.

Zítra vstávám v  4:30, tak jdu asi raději na kutě :papa

Odesláno

V 5 vstávám, když chci jet do práce na kole - kvůli provozu, brzy ráno je Praha krásně prázdná, žádný provoz, žádný smrad, pohoda. Snídám až tam...

Odesláno (upraveno)

já už se tak těšim, až bude po ránu kolem 8-10°, to je pro mě startovací teplota na kolo. Mám to do práce podle vody na rychlym kole půl hoďky, na pomalym tak třičtvrtě. Ježíšek mi přines velkej zvonek a přední světlo, pořádný s přepínačem velkym jak palec :D takže se těšim o to víc...

svetlo-predni-1xled-old-fashion-black_01zvonek-ding-dong-white-01_112x149.jpg

Upraveno uživatelem morepower
Odesláno

MotoMoto - sorry, ale radši brzo ráno povinnosti a mít více času odpoledne na zábavu než se rochnit v povinnostech celej den.

Ale to je přeci fuk, celé se to jen posune. V kolik chodíš spát? My rozhodně později než v deset. Včetně dětí. Prostě nám vyhovuje víc ten jižní režim, déle vstávat a později jít spát. Bytostně nesnáším to, že rodiče ráno něco přichystají a musejí letět do práce a dítě pak samo se vypravuje na osmou. Kdyby to všichni měli pěkně od devíti (nechytat za slovo, vím, že některých profesí to nejde nebo není vhodné) tak je větší klid. A stejně jsem v práci do šesti minimálně. A je jedno zda tam dorazím v sedum a nebo v deset. Prostě nemám rád ranní spěch.

Odesláno

Jak tak ctu tak deti vstavaji +- jako ostatni zde a to kolem 7h ranni. Ja uz 10let vstavam prave v tuto dobu takze kolem 12h, jenze delam jen nocni a z prace jsem doma priblizne v 5h rano. Vstavat ve 4:45 jak tu nekdo psal, tak mam cely den zaludecni potize, nenavidim vstavat brzo rano.

Odesláno

...v nohach mam uz tisic mil,.....

no rozhodl sem se ze pesky obehnu par ochodu
vysel sem z domu
pak do futura do bankomatu
do Alzy pro SSD
do zasilkovny pro balicek
pres tiskarnu kde sem zadaval vyrobu klubovych SPZ
do tesca na malej nakup a zpatky domu

blbec sem si vzal pracovni boty takze cesta byla vic nez hrozna  - takovej malech pochod 8,9 km

Odesláno (upraveno)

do provozu darling, vodu na zahrádku a napojení baterek na USP, sluneční kolektory na bojler, jelikož budem mít výpadek po dva dni

Upraveno uživatelem Haryk
Odesláno (upraveno)

Ale to je přeci fuk, celé se to jen posune. V kolik chodíš spát? My rozhodně později než v deset. Včetně dětí. Prostě nám vyhovuje víc ten jižní režim, déle vstávat a později jít spát. Bytostně nesnáším to, že rodiče ráno něco přichystají a musejí letět do práce a dítě pak samo se vypravuje na osmou. Kdyby to všichni měli pěkně od devíti (nechytat za slovo, vím, že některých profesí to nejde nebo není vhodné) tak je větší klid. A stejně jsem v práci do šesti minimálně. A je jedno zda tam dorazím v sedum a nebo v deset. Prostě nemám rád ranní spěch.

Už jsem psal, že spát chodím cca kolem půlnoci a těch necelých 6 hodin spánku mi k životu fakt stačí. Tobě vyhovuje jižní styl, mně zas spíš styl France Josefa - prostě když si vzpomenu, že mně máti vypravila do školy, na sedmou šla do práce a o půl čtvrtý z práce, tak stihla krásně uvařit, zkontrolovat nám úkoly a všechno bylo v daleko větším klidu než když Helča chodí pravidelně domů po 17té a já dík práci řidiče vyloženě nepravidelně.

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

no já dík nepřetržitému provozu vstávám různě. Ale přišel jsem na to že nejlíp je když vstávám během ranního turnusu ve stejný čas naštěstí se nám podařilo v diagramu(rozpisu služeb poskládat šichty tak aby v byli nástupy v co nejpodobnější čas takže když mám nástup mezi 3.50- 5,00 tak vstávám ve 2,45 pokud mám nástupy déle tak vstávám později ale vždy min 75 min. před nástupem. Když mám odpolku tak chodím po šichtě spát cca ve 3 a ráno vstávám 8-8,20. Když mám volno tak kolem té 8 ovšem taky se povede že únava (lenora)zaúřaduje a to pak vstávám až k obědu. Ale to je tak max jednou za měsíc. A spát před ranní chodím někdy kolem 22,30.

Jinak dnes jsem jezdil po nákupech a pak se tak nějak šolichal po dvoře okolo baráku.

Odesláno

V půl šesté dorazil domů z práce, naložil ženu a odvezl jí do nemocnice na operaci, udělal dětem a dědovi večeři, dal mýt nádobí, uklidil, nalil si panáka a zapálil cigeretu. Teď sedím a koukám na zprávy. Pohoda klídek.

Odesláno

Ráno nechal přezout služební Fóbii, pak odvezl Transitem studenty do Roudnice. Ve 12 z Roudnice zpět do Prahy, odvézt Octu a Transita na přezutí a následně odvézt do servisu i piškota. od 17 hodin pohoda a klídek.

Odesláno

Tak to včera mělo pokračování, ve 22 volala žena ať si pro ni přijedu, že jí dneska operovat nebudou, takže sednout do auta tam 25 km a zpět to samé a dneska v 11 že jí volali ať nastoupí, že jí odpoledne vezmou, takže opět nechat práci stát a Liberec Turnov a zpět. Tak ve dvě jde na kudlu. Ještě si sestřička dělala srandu, že budu mít aspoň volný a pohodový víkend. Jo tři děti a staroušek na krku, to je pohoda.

Odesláno

Dneska jsem přezul čtyři auta + umytý wapkou. Dále úprava písoviště a další drobné práce u rodičů. Takže jsem se nendil. A zítra bude pokračovat = kosmetika u 406 :) .

Guest servisman
Odesláno (upraveno)

Dnes celkem nic, kromě pár drobností co nestojí za psaní, ale těším se na pondělí - bude očišta 406.

Bohužel nic se nekonalo.

Po dalších dnech nic nového, jak se říká už nevěř nikomu.

Upraveno uživatelem servisman

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...