Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
Odesláno

My digestoř používáme i při vaření vody na čaj, důležité je jenom jednou za čas vyčistit tukový filtr. Nestála tenkrát ani moc, připojil jsem ji na 80 potrubí až na střechu a táhne docela slušně.

Odesláno

Pokud chceš něco v podobným designu, tak Moru/Gorenje koupíš daleko levněvněji než za 20K, odtah u těchle komínovým modelů bývá klidně i okolo 700-800 kubíků za hodinu, což znamená, že při běžným vaření stačí zapnout na některý z nižších stupňů a pak ani ta hlučnost není nijak obtěžující. Např: http://www.mora.cz/odsavac-par-ov-880-g/

Pokud nebudeš mít odtah pryč a digestoř bude recirkulovat, je třeba dokoupit uhlíkový filtr, který se po čase mění a lehce snižuje výkon odsavače, pokud je tam možnost odtahu, využij ji. Jinak ten model, co sem Ti poslal a jeho předchůdce prodávám poměrně často a neměl jsem jedinej negativní ohlas.;)

Odesláno
Pokud chceš něco v podobným designu, tak Moru/Gorenje koupíš daleko levněvněji než za 20K, odtah u těchle komínovým modelů bývá klidně i okolo 700-800 kubíků za hodinu, což znamená, že při běžným vaření stačí zapnout na některý z nižších stupňů a pak ani ta hlučnost není nijak obtěžující. Např: http://www.mora.cz/odsavac-par-ov-880-g/

Pokud nebudeš mít odtah pryč a digestoř bude recirkulovat, je třeba dokoupit uhlíkový filtr, který se po čase mění a lehce snižuje výkon odsavače, pokud je tam možnost odtahu, využij ji. Jinak ten model, co sem Ti poslal a jeho předchůdce prodávám poměrně často a neměl jsem jedinej negativní ohlas.;)

Vypadá pěkně,i parametry jsou dobré.Až na tu hlučnost 61db-ale nevím na který stupenˇ to je.Odtah je na střechu.

[upravil dne 9/7/14 10:44 od brslen]

Odesláno

odee: Moru/Gorenje není špatný, ale nebral bych to.. pokud se to vysype, tak jsou dlouhý čekací lhůty na ND.. vím o čem mluvím, opravuju domácí elektrospotřebiče, konkrétně u Mora/Gorenje jak záruky, tak i pozáruky..

obecně já vždycky říkám, vyber podle toho, aby ti to byl schopný někdo v blízkým okolí opravit a aby na to byly sehnatelný ND v rozumným termínu.. další co doporučuju, necpat do toho žádný velký peníze, protože dnes se všechny spotřebiče sypou už v záruce a když to budeš muset třeba za 5-8 let vyhodit, tak tě to nebude aspoň tolik mrzet..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...