koblih69 Odesláno 15. květen 2014 Odesláno 15. květen 2014 Myslím, že prodejce měl možnost svoji solidnost prokázat... a už jí i prokázal
Paulz Odesláno 15. květen 2014 Odesláno 15. květen 2014 Taky stačilo počkat ze zaplacením a taky by nebyl žádný problém.. To mu nabízel tak ho určitě nechtěl nějak okrást. A slova začala padat dost rychle tvrdá a pak se přestane přemýšlet... Pod svým nickem ho neměl nechat obchodovat o tom žádná a peníze měli být vráceny o tom se vůbec nehádám. Jinak s druhé strany-pokud někoho žádám o poslání peněz až po vyzkoušení tak jaký problém tomu vyhovět? [upravil dne 15/5/14 20:08 od Paulz]
godzila.01 Odesláno 15. květen 2014 Odesláno 15. květen 2014 Osobně nechápu jakto že někoho baví řešit tu takovou částku, to by mi nestálo za ty nervy ani z principu ... Už několikrát se mi jako kupujícímu stali podobné \"super\" kšefty a někdy to stálo i hodně tisíc, ale nikdy mě nenapadlo to jakkoli řešit .... Nebyl jsem naštvanej na prodávající, ale na sabe že jsem blbec a naletěl jsem Stalo se mi to třikrát i tady na foru, ale neřešil jsem to, moje chyba, určitě bych se v tom nepitval.... Jak je vidět někomu to za to stojí, ale já teda nemám tolik volnýho času abych vůbec nad takovejma kravinama přemejšlel a hrotil to do takovejch extrémů.... Ale jako čtení na pobavení je to dobrý
kovy_s Odesláno 15. květen 2014 Odesláno 15. květen 2014 hosi prestante to uz resit... opakuji se tu furt nazory a nema to smysl...
brixtr Odesláno 15. květen 2014 Odesláno 15. květen 2014 Ach jo a to jsem myslel že tady bude už klid Sme snad lidi ne tak se konečně domluvte oba dva uznejte chybu a vyrovnejte to
oddie Odesláno 15. květen 2014 Odesláno 15. květen 2014 Osobně nechápu jakto že někoho baví řešit tu takovou částku, to by mi nestálo za ty nervy ani z principu ... Už několikrát se mi jako kupujícímu stali podobné \"super\" kšefty a někdy to stálo i hodně tisíc, ale nikdy mě nenapadlo to jakkoli řešit .... Nebyl jsem naštvanej na prodávající, ale na sabe že jsem blbec a naletěl jsem Stalo se mi to třikrát i tady na foru, ale neřešil jsem to, moje chyba, určitě bych se v tom nepitval.... Jak je vidět někomu to za to stojí, ale já teda nemám tolik volnýho času abych vůbec nad takovejma kravinama přemejšlel a hrotil to do takovejch extrémů.... Ale jako čtení na pobavení je to dobrý Poslyš, to ale není úplně nejšťastnější přístup. Samozřejmě tvoje věc, ale pokud je někdo okrádající a ojebávací šmejd, je třeba to řešit už z principu, aby mu to neprocházelo furt. A v tu chvíli - aspoň u mě - vůbec nejde o nějakou částku. A pokud je to solidní prodávající, který prodal vadnou věc neúmyslně, když se ozveš, neukousne tě a vyřeší to. Mně se taky párkrát stalo, že jsem prodal špatnou věc, i když jsem ty díly z aut při podezření na nefunkčnost rovnou vyhazoval. I tak se to prostě stane. Klidně jsem mohl mít podobné téma, ale kupující se (naštěstí) nejdřív ozvali mně s výčitkou a já jsem to vyřešil. Nejvíc mě mrzel prodej auta, kde se kupující po nějakém čase ozval, že prasklo těsnění pod hlavou. Auto stálo v podstatě pakatel, prodávalo se navíc s formulací \"jak stojí a leží\" (= nulová záruka), takže kupující měl zřejmě pocit, že to byl záměrný ojeb, nicméně se prostě ozval, že tento \"super\" kšeft se mu nelíbí, i když ví, že s tím nemůže nic dělat. Odpověděl jsem, že kdybych tušil, že těsnění takto brzy \"půjde\", šlo by auto po dílech a zbytek do šrotu, že bych to neprodával, že mě mrzí, že se to stalo, a jak si představuje nápravu. Napsal, že by mu adekvátní přišla kompenzace 2-3tis (kupní cena byla asi 20tis), poslal jsem mu 3tis a bylo vyřešeno. Kdyby se neozval, pravda bych ušetřil 3 litry, ale bych bych v jeho povědomí za podvodníka, a to bych fakt nechtěl. Takže asi tak...
kovy_s Odesláno 15. květen 2014 Odesláno 15. květen 2014 Mně se taky párkrát stalo, že jsem prodal špatnou věc, i když jsem ty díly z aut při podezření na nefunkčnost rovnou vyhazoval. I tak se to prostě stane. Klidně jsem mohl mít podobné téma, ale kupující se (naštěstí) nejdřív ozvali mně s výčitkou a já jsem to vyřešil. Nejvíc mě mrzel prodej auta, kde se kupující po nějakém čase ozval, že prasklo těsnění pod hlavou. Auto stálo v podstatě pakatel, prodávalo se navíc s formulací \"jak stojí a leží\" (= nulová záruka), takže kupující měl zřejmě pocit, že to byl záměrný ojeb, nicméně se prostě ozval, že tento \"super\" kšeft se mu nelíbí, i když ví, že s tím nemůže nic dělat. Odpověděl jsem, že kdybych tušil, že těsnění takto brzy \"půjde\", šlo by auto po dílech a zbytek do šrotu, že bych to neprodával, že mě mrzí, že se to stalo, a jak si představuje nápravu. Napsal, že by mu adekvátní přišla kompenzace 2-3tis (kupní cena byla asi 20tis), poslal jsem mu 3tis a bylo vyřešeno. Kdyby se neozval, pravda bych ušetřil 3 litry, ale bych bych v jeho povědomí za podvodníka, a to bych fakt nechtěl. Takže asi tak... Takových , kdyby bylo víc...
kovy_s Odesláno 15. květen 2014 Odesláno 15. květen 2014 Jasný tomu věřím , ale to by mě snad ani nenapadlo , kdybych koupil auto a třeba se mi po měsíci mi prdlo to těsnění pod hlavou , že bych kontaktoval prodejce... Hlavně , když je auto starý - tam se může stát cokoliv, kdykoliv. Samozřejmě se to může stát i novýho auta..
Guest Džůny Odesláno 15. květen 2014 Odesláno 15. květen 2014 Koukám, že se tady pořád dokola píše to stejné. Kdybyste vy všichni, kteří to tady řešíte, investovali ten čas radši do práce nebo rodiny, už máte těch 500 v kapse všichni. Chyba je hlavně v rozdílné interpretaci pojmů: \"nefunkční\" není ekvivalentní s \"nekompletní\". Vypadlý kus plastu nedělá rádio nefunkčním (na rozdíl od např. nefunkčního mikrospínače), takové rádio je pouze nekompletní. Prodejce bohužel nenapadlo, že bude někdo řešit tlačítko, které se dá za minutu připevnit černou elektrikářskou páskou, kupujícího zase bohužel nenapadlo, že někdo pošle nekompletní rádio (a, ovšem, nepočkal na fotky). Pokud není pro někoho oprava \"přilepením páskou\" 16 let starého rádia z 16 let starého auta přijatelná, pak mě těší vědomí, že i všechny ostatní (důležitější) opravy na autě byly provedeny ve stejném duchu, bez kompromisů a s originálními díly (ha-ha-ha). Samozřejmě také přeji úspěch v hledání rádia s nevypadlým tlačítkem (90% rádií má ono tlačítko pryč, jak jsem psal už dříve). Prodejce ovšem zase nemá žádné právo držet peníze jako rukojmí, měl by respektovat právo kupujícího a peníze poslat hned zpátky; jak někteří píšou, 500 Kč za pošramocenou pověst opravdu nestojí. Popravdě, dle mého ŽÁDNÁ částka za pošramocenou pověst nestojí, ale to už je o cti každého z nás. No a teď se oba dohadují o 68 Kč za poštu. Vážně… stojí vám to za to? Tady už nejde ani o ty prachy, jste jako malí kluci dohadující se na písečku, kdo že to teda má pravdu. \"Já já já, tisíckrát já!\" - \"Nenene, milionkrát já!\" (Pak nadávejte v ostatních tématech na naši politickou scénu a jiné věci, když sami nejste schopní vyřešit spor o jedno blbé rádio a blbých 500 Kč).
Kennosaurus.2 Odesláno 16. květen 2014 Odesláno 16. květen 2014 Dobré ráno, tak tedy opět upřesňuji, ať tu nejsou dohady. Jsem rád, že někdo našel můj facebook a prohrabal se fotkami. Upřesním to s tou IP adresou pro ty, co věří, že jsme dva, pro zbytek to nemá cenu. On má doma zablokovanou IP adresu, proto nemá šanci komunikovat a snažím se to tu nějak urovnat já. Já píšu, z domu, práce a od přítelkyně, kde logicky je jiná IP adresa, takže se dostanu na stránky P-C. Proto jsem se ozval včera po dvou dnech, protože od něj z domu to prostě nejde, je zabráněn přístup nejen pro přihlášení, ale i na samotné stránky na P-C. K věci - rádiu: Jak už jsem včera psal, evidentně nejde OKčkovi o pět stovek, co jsem mu včera nabídl. Jak jsem naznačil, jde mu i o poštovné. Abych řekl pravdu, pro mě už to je komedie. Místo aby se to už konečně uzavřelo, neříkám srovnalo, protože očividně mu to nestačí. To raději propíšeš haldu času tady hádáním se? Já jen s nadsázkou čekám, kdy si budeš chtít přičíst elektřinu, část splátek na noťas, prosezený gauč, ... . Nechytej mě za slovo, jen z toho už mám srandu. Jinak já už rezignuji na snaze tady něco ukončit, protože to evidentně nejde. Jednak si myslím, že jsem udělal maximum (stačí říct OK, dohodneme se, a na účtu máš 500 - co mám dělat víc?), zadruhé mě uráží, když mě nazýváš šmejdem atd. Jestli to mám za tu snahu tu dělat blbce aby se to ukončilo, protože jsem si vědom své chyby, tak ti děkuji a neumíš se chovat. Vzhledem k nalezeným jeho inzerátům na bazoši atd kontakt očividně máš. Tudíž už mi nepiš na mail, nebudu reagovat. Věřím, že jsem udělal maximum. Celé si to vyřeš s ním. Máš číslo, mail, adresu, co chceš víc? Chápu, že to už nebude ono, jelikož to bude pro čtyři oči. Zřejmě tě přispívat do této šaškárny uspokojuje víc. Tímto tu končím. Pokud to někomu udělá radost, klidně zaBANujte i tento účet a zablokujte další tři výše uvedené IP adresy. Ono čím více se zabrání zainteresovaným stranám přístup, tím víc to je asi řešení. Omlouvám se za svůj sarkasmus, ale jsem tady z toho už otrávený. I přesto, že se rozcházíme ve zlém, přeji všem peugeoťákům, ať se jim v životě daří a ať auta dobře slouží. A ať nenarazí na dvě tak tvrdé palice jako jsou oni dva Ahoj.
Charlie 1 Odesláno 16. květen 2014 Odesláno 16. květen 2014 Už se to tady hroti a je to k ničemu.... Hadate se jak malý děti.... Každý ma svoji pravdu.....a za ni si stoji.... OK nabízí ti 500 na poštovny se vykasli nebo nebudeš mít ani to 500...... Kenosaurus 2 to píše příspěvek nade mnou tak toho vyuzij.... A nebuď palice tvrdá.... Taky bych ti zaplatil jen cenu věci....s postovnym bych te poslal někam i s nějaký má zákonama...
Guest StibTo Odesláno 16. květen 2014 Odesláno 16. květen 2014 Pozor pozor ...uz se zde hada o DVAKRAT 68 korun.. A to uz prece za takove vyzivne vlakno stoji ! Holt pouceni pro nas ostatni - s temito dvema pany neobchodovat.
ozzy56 Odesláno 16. květen 2014 Odesláno 16. květen 2014 Až se budete divit, proč v této republice všechno tak dlouho trvá, včetně různých soudních pří (nebudu konkretizovat), vzpomeňte si na toto vlákno--9 stran komunikace s jedním nepoctivým z.rdem
Pe.Tr Odesláno 16. květen 2014 Odesláno 16. květen 2014 Okckovi poslu na ucet 50,- a tomu druhemu 1,- kdo se prida?
Guest Lubk0 Odesláno 16. květen 2014 Odesláno 16. květen 2014 Pozor pozor ...uz se zde hada o DVAKRAT 68 korun.. A to uz prece za takove vyzivne vlakno stoji ! Holt pouceni pro nas ostatni - s temito dvema pany neobchodovat. Stibto - ale OK má proste principiálnu pravdu, a to nepopreš ...
kovy_s Odesláno 16. květen 2014 Odesláno 16. květen 2014 pravdu sice ma , ale postovny se ve vetsine reklamaci proste nevraci..
rootsky Odesláno 16. květen 2014 Odesláno 16. květen 2014 Nebyl jsem tu pár desítek hodin, tak jsem to proběhl jen zběžně, třeba už se nad tím někdo pozastavil. Pořád nechápu, proč si prodejce ve svém zájmu nepořídil účet a věc neřeší tedy sám? Jako tahle obhajoba ve třetí osobě na mě působí krajně nedůvěryhodně... Příště až uvidím inzerát, tak si tady nechám v \"pokecu\" dotyčného \"prolustrovat\" od lidí tady z klubu, kteří, jak jsem v mnoha případech zjistil, umí hledat na netu lépe než já a vidí i souvislosti v podobných případech. Pak by se snad dal takový prodejce dlouhodobě vést v povědomí (aspoň tady na clubu) jako nepoctivý a nedůvěryhodný...
Kennosaurus.2 Odesláno 16. květen 2014 Odesláno 16. květen 2014 Jak to může řešit sám, když mu zablokovali IP adresu? Proto tu jsem jako prostředník, protože já se na P-C dostanu.
oddie Odesláno 16. květen 2014 Odesláno 16. květen 2014 Na vrácení peněz žádnou nezablokovanou IP adresu na klubu nepotřebuje.
Recommended Posts