Daffinos14 Odesláno 2. květen 2014 Odesláno 2. květen 2014 Ahoj, jsem tu nový tak ještě nevím moc jak to tu chodí. Vlastním 405 summertime ve vínové metalíze rok 1994 a přemýšlel jsem, že se pokusím o přestavbu a renovaci, nějakém případném tuningu taky mě napadlo jestli už to je staré auto a neprodat ho, poradíte prosím ? Citovat
oddie Odesláno 2. květen 2014 Odesláno 2. květen 2014 Pokud je v dobrém stavu, tak je škoda to zmršit debilním \"tuningem\". Citovat
Šalda Odesláno 2. květen 2014 Odesláno 2. květen 2014 Na tuning bych se vykašlal, takových pěkných 405 už moc není, takže si ji buď nech a starej se o ní aby byla pěkná jako teď, a nebo ji prodej, ale cena zřejmě nebude moc vysoká. Citovat
kovy_s Odesláno 2. květen 2014 Odesláno 2. květen 2014 Vítej ! , vypadá moc pěkně , určitě bych si jí nechal a na nějákej tuning se vykašlal. Citovat
ozzy56 Odesláno 2. květen 2014 Odesláno 2. květen 2014 zkus ještě přemýšlet a možná tě napadne něco lepšího, s tím prodejem neporadím--to musíš vědět sám..., jo a vítej v klubu Citovat
MilanF1 Odesláno 2. květen 2014 Odesláno 2. květen 2014 Vítej, vůz vypadá velmi dobře. Pokud jsi s ním spokojen a nemá technické problémy, nechat bych si ho - na vůz je opravdu pěkný pohled. Rozhodnutí je však na tobě. U nás v klubu se nesetkáš s kladným ohlasem na tuning, u nás se více cení originální stav, případně decentní změny. Já osobně mám rád originál, a to čistý originál, tedy jak vůz vyjel z linky - ono to má i své výhody, úpravy tě nic stát nebudou Pokud bys opravdu chtěl změny na voze, šel bych cestou dílů, které se na 405 dávaly, aby to pořád zůstala 405 a nebyl to nějaký bastl. Citovat
Daffinos14 Odesláno 2. květen 2014 Autor Odesláno 2. květen 2014 nebojte, mršit jsem to nechtěl ani nechci měl jsem v plánu tam dát ten paket z MI 16 a trochu poladit třeba motor, interier atd ale podvozek bych nikdy nesnížil, líbí se mi jak je vysoký a jak je pohodlný maximálně 15,16 kola no a mám na něm ty typické závady co se u 405 najdou. Jako reznutí prahů, spodky dveří, už se loupe lak na kapotě (metalíza), teče olej z ventilů, nadměrná spotřeba... Chtěl bych dát do kupy tu plechařinu celou, ale nevím jak a kolik by to stálo Citovat
Daffinos14 Odesláno 2. květen 2014 Autor Odesláno 2. květen 2014 motor mám 1.6, 65 KW, najeto 160 000 cca, a jede krásně Citovat
MilanF1 Odesláno 2. květen 2014 Odesláno 2. květen 2014 Takže věk se na voze podepsal. Než se pustíš do úprav, opravdu se rozhodni, zda vůz chceš ještě nějakou dobu provozovat nebo ne. Aby poté člověk nebyl zklamán z toho, že do auta nasypal prachy, když samo o sobě skoro žádnou hodnotu nemá. Packet z MI16, proč ne, já jsem se bál ohyzdných nárazníků, obr křídla z Need for Speed apod. Citovat
Daffinos14 Odesláno 2. květen 2014 Autor Odesláno 2. květen 2014 Dobře, hned zítra sem hodím spoustu fotek je to moje první auto, a mám ho moc rád, nerad bych ho dával pryč, jen se bojím že údržba bude nákladná, nemám právě možnost u sebe dělat nějaký opravy a renovace :/ úpravy maximálně věci z MI 16 nebo T 16. Jsem přes tyhle věci decentní Citovat
Marcel505 Odesláno 2. květen 2014 Odesláno 2. květen 2014 Dobře, hned zítra sem hodím spoustu fotek je to moje první auto, a mám ho moc rád, nerad bych ho dával pryč, jen se bojím že údržba bude nákladná, nemám právě možnost u sebe dělat nějaký opravy a renovace :/ úpravy maximálně věci z MI 16 nebo T 16. Jsem přes tyhle věci decentní Nadměrná spotřeba? Co to znamená? Pochlub se, ať mám srovnání. Pokud budeš dodržovat standartní údržbu, tak by tě žádné velké výdaje čekat neměli, pokud na to auto předchozí majitel moc nekašlal. Opravy a renovace? Ve které části Prahy bydlíš? (orientačně). Na klidném parkovišti se toho dá udělat hodně. Citovat
Háček Odesláno 2. květen 2014 Odesláno 2. květen 2014 taky tě vítám v klubu, mi16 paket by se na to hodil a kola 16\'\' asi už ne e .. pokoukni po pěknejch speedlinech z205ky gti nebo mi16ctkový kola Citovat
Daffinos14 Odesláno 2. květen 2014 Autor Odesláno 2. květen 2014 zdá se mi že už to papá víc než by mělo a ono taky když chcete jet rychleji tak mu musíte šlapat na krk ale pak j´to celkem i překvapivě jede nevím jak bych upřesnil, bude to už stáří. Bydlím v Praze 8 Kobylisých, zítra sem hodím ty fotky jak celkového vozu tak i věcí, které by bylo dobré udělat Citovat
KingSpade Odesláno 3. květen 2014 Odesláno 3. květen 2014 Měl jsem 1.6ku..a dalo se s ní jezdit i za 6,5 litru na sto samo že dálky, ale když jsem to spojil i s městem tak jsem byl pod 8 na sto. No kolem 8 na sto jsem teďka i s 2.0. Citovat
Chip Odesláno 3. květen 2014 Odesláno 3. květen 2014 Kdybys chtěl Mi16kový kola tak jedny mam:papa Citovat
DavidPeugeot405mi16 Odesláno 3. květen 2014 Odesláno 3. květen 2014 kolik za ty kola chceš za ty mi16 a máš ty 15 ?? a s gumama nebo bez ? Citovat
Chip Odesláno 3. květen 2014 Odesláno 3. květen 2014 kdyžtak SZ ať to tu nezaplevelujeme:xvul Citovat
Marcel505 Odesláno 4. květen 2014 Odesláno 4. květen 2014 Kobylisy? Tam se určitě najde pěkné místo na parkovišti, na nějaké ty menší opravy. Citovat
P607Olda Odesláno 5. květen 2014 Odesláno 5. květen 2014 Určitě ponech origo stav, tak bude mít největší cenu pro případného sběratele. A pokud chceš oslnit kočky, tak origo stavem oslníš ty rozumné - aspoň se provede přirozený výběr a fifleny odpadnou samy. Znovu zdůrazňuji, že každá tisícovka, kterou vrazíš do tuningu, SNÍŽÍ hodnotu auta, až k nule - bude neprodejné. Platí to i pro neorigo kola, byť chromovaná, i pro interiér a doplňky. Pokud si tam něco osobního dáš, tak jenom to, co snadno a beze stopy vyndáš. [upravil dne 5.5.2014 14:52 od P607Olda] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.