Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Už máme taky projížďky v HK za sebou. 308 1.2THP, 208GTI a RCZR. :aut

Vylosovali jsme si polštářek za krk (trička už nebyla :( )

Svezení paráda. Ta 1.2THP příjemě překvapila. Místní koncesionář dokonce už dotáhl na jízdy 308SW, která ofiko na ED jezdí až odedneška.

Ještě nás čekají 2008, 308SW a 308CC v Brně. Tak jsem zvědav.

Odesláno

Včera v Opavě auta v následujícím pořadí:

1) 3008 2,0 HDi - na dvoulitr to pocitově moc nejelo a na vysoko posazenou řadičku bych si asi nezvykl, ale jinak OK :).

2) 308 CC 1,6 THP - motor byl velkým zklamáním, snad i 1,6 HDi 66 kW by jelo lépe :(.

3) nová 308 SW 2,0 HDi - první auto, které opravdu jelo, dokázal bych si zvyknout :aut.

4) RCZ R - borka z Peugeotu se držela oběma rukama, byla bledá jak stěna, brýle se jí rosily, tu káru chci :super:super:super.

5) Expert Tepee 2,0 HDi - super auto na dlouhé cesty k moři (jel jsem s ním už loni a letos jsem ho nemohl vynechat) :super.

Odesláno

Také přidám poznatky z HK i když už trochu pozdě.

1) nová 308 1.2 PureTech viz: delší popis

2) 308 CC - na přání přítelkyně, tedy mé zkušenosti jsou ze zadní řady. Kdybych to měl shrnout do pár slov tak: vzadu OPRAVDU fouká a při nandavání střechy vás to praští do hlavy. Ale od řidičky mám jen pozitivní reakce, takže to bude dobrý.

3) Expert - no stěhovák jak má být a poměrně svižný.

4) ... nákup v Tescu :- )

neplánovaná 5) nová 308 SW, kterou tam po obědě přivezli čerstvě z výroby (najeto 117km) a byla k dispozici naprosto nečekaně viz: opět delší popis

Odesláno

Tak jsem si dneska taky vyskoušel :

1)RCZ R-jede to parádně skvělé zrychlení nejen,při předjíždění(vzadu bych ale nechtěl sedět :D)

2)508 SW 2.2GT skvělé rodinné auto,jen škoda toho automatu.Změna po zapnutí tlačítka sport trochu sklamala(parádní místo na zadních sedačkách pro nohy)

3)308 CC- z motoru jsem byl zklamán :( nějak to nejelo (nutnost pro sklápění střechy stát na místě a neustále držet tlačítko soudruzi trochu zaspali dobu) na frajeřinky do města by se dalo :D

Odesláno

Tak jsem taky dnes byl :D

1) 308 SW 2,0 HDi - prostorný vůz,163koní krása. Z D1 jsem to táhl po okrsce přes Jistebník a Košatku,přes Výškovice a do Avionu - udělalo to auto na mě solidní dojem - i na 17\' pohodlné, dobře odhlučněné :roker

2) RCZ R - bohužel pán asi po zkušenosti zapnul limiter na 170km/h a nedovolil vypnout :( ale jinak tahá ta motokára dobře :)

3) Expert Tepee - spojili jsme s Grlikem jízdu a dali si malou dálkovou do Opavy a zpátky - krásný výhled a projev na dodávku 1+ :) vzadu nás to bralo na spaní :D

4) 208 GTi - správná hračka do města a na okresky - takové baby RCZ no :)

5) 508 SW GT - dálniční koráb na polikání kilometrů :) a řazení pádly bylo super :)

6) 5008 HDi AT - pojezdil jsem si s tím po Vítkovicích,Centru,Sl.Ově a Fifejdách - je to prostorné a pohodlné,ale zklamal mě ten automat - váhavý a trhavý :( a projev motoru - strašně vibroval :(

7) 3008 HDi - příjde mi to takové malé velké auto s hezkými detaily v interiéru :) a ten diesel tam - 150k - ani o něm nebylo vědět :papa

Toť za mě :)

Odesláno

skuci: nepleteš si to s tempomatem? Protože limiter bys musel vypnout :myslim, jinak před 2ReQ jsem jel já s RCZ-R, dostal jsem se na cca 210kmh, tak nevím proč dal omezovač na 170 :D, žádné kravinky, byla rovinka, nechcu se zabít :papa, za mě RCZ-R super auto, tahá opravdu nádherně, ale prostě podle mě má peugeot stále co dohánět v převodovce

Odesláno

Limit se nemusí vypnou, když prošlápneš plyn, tak jdeš přes něj... Je to klasický bezpečnostní prvek, když předjíždíš a něco ti tam vjede, hamstneš na plyn abys bezpečně předjel, než že budeš někde hledat, jak se vypíná omezovač... Takže jakmile prošlápneš plyn, omezovač se odpojí.

2ReQ: 5008 HDi AT je 2.0 BlueHDi s novým 6st Aisinem?

Odesláno

To já plyn prošlápl,protože jsem předjížděl a nic,takže nevím jak moc se to má prošlápnout. A poté, co pán viděl,že se snažím stále šlapat na plyn,tak mi řekl o limitu. Vzhledem k tomu,že takovou věc nemám v autech a ani jsem nikdy v půjčeném neměl,tak netuším,jak na to :(

Odesláno

Super akce.

1) 308 cabrio 1.6 - totální mrtvola, ale pěknej zážitek, cabriem jsem ještě nejel :)

2) 208 GTI - sedačky super, mini volant mi teda vůbec nesedl, navíc jsem přes něj neviděl dobře na budíky, vevnitř mi to připadlo snad menší než ve 206ce, na papírových 200 PS jsem čekal víc, při brzdění ze 150 km/h se hrozně roztřepal volant a šly cítit i vibrace z předku. Za tohle bych 206ku teda nevyměnil.

3) RCZ - opravdu pecka, nikdy bych nevěřil že to je jen 1.6, zvuk při vytočení k červenýmu famózní, to neskutečný odlehčení volantu při sešlápnutí plynu na podlahu je úžasný, tohle auto se opravdu musí umět řídit aby z něj člověk dostal to co auto umí :mrk:) a ty brzdy, aaach :mad: Ze 170ti to stojí na fleku, holt ty velký kotouče jsu tam znát. Jízdu jsem odjel rychle a času ještě zbývalo dost, tak mě pán nechal jet ještě jednou :D Nerad to říkám ale Coupe bych za RCZ asi vyměnil.

Vylosoval jsem si DVD, to jsem slečně řekl, že nechci, tak mi dala kosmetickej balíček, tak měla přítelka aspoň radost :D

PS: hned vedle na parkovišti stála nejkrásnější a nejzachovalejší 306 cabrio, co jsem kdy viděl

post-37776-14109638140481_thumb.jpg

[upravil dne 15/6/14 10:53 od Ducatista]

Odesláno

Tak ja vcera 208 gti,prijemna mala \"motokara\",ten volantik je parada

potom 508 sedan allure, pohoda,klidek,tabacek, 160 koniku dostacujici

no a potom RCZ R,to auto je po pi.. auto:D, nejdriv sem predjel \"plouzici\" se 208 gti,potom par kamionu,osobaku a na konec 308-mu,kterou sem dobehl o koooousek dal, rychlost raci zminovat nebudu:D. Mnel sem v pohode typka,ktery mne este \"provokoval\":). Sklanim se pred mistrama s Peugeot Sportu:potlesk. To auto vyvola v cloveku silne emoce. Ale jednu chybu to auto ma,nemam ho v garazi:D. Jo a na pamatku jsem si vylosoval triko.

post-36940-14109638243298_thumb.jpg

Odesláno

Já emotion day zaspal/zapoměl :D

když jsem jel z města tak přede mnou jela 208 tak jsem se jí vydal následovat, nevím jak ten řidič jel, ale prostě jsem ho předjel a tragicky se mi zmenšoval ve zpětném :aut Papírový výkon asi není vše.

Odesláno

Dneska jsme absolvovali 2. kolo. :)

308SW, 308CC, Expert TeePee a 2008.

TeePeečko velmi příjemě překvapilo jak taková krabice umí upalovat a aj je celkem pohodlná. Cestování na delší trasy v tom bych si dokázal představit.

V CC vzadu celkem fouká (při střeše dole samozřejmě), jinak auto celkem na pohodovou jízdu.

308SW i 2008 jsou pěkný kombajny a svezení bylo fajn.

Odvezli jsme si flashku s logem. Trika už zase neměli. :(

[upravil dne 22/6/14 10:35 od Dave_k]

Odesláno

Taak uvolnilo se jedno místo a hned jsem ho vzal - Praha 29.6. 208 Gti :-).

Dotaz pro ty, co motokáru vyzkoušeli: vejde se v pohodě na zadní sedačky slečna? :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...