Přejít na obsah

pežotík

Uživatel
  • Počet příspěvků

    211
  • Registrace

Vše od uživatele pežotík

  1. Ahoj. Nadhera,nadhera,nadhera,tise zavidim,508-ma po faceliftu je proste parada ,presne tenhle interer bych si vybral i ja.Jinak sdilim s tebou nazor ohledne drzaku na kavu,novinari do toho rejpou,ze neni videt na navigaci atd. a o povestnych dvoulitrovkach ani nemluvim,uz je to trapne V aute se ma ridit a ne kafickovat, je stokrat lepsi nekde na kavu zastavit a hezky zrelaxovat.Preji ti hodne stastnych kilometru bez nehody a poruch. Jinak ja jako nekurak vyuzivam popelnik ve 407-me, na odlozeni mobilu .
  2. pežotík

    Výmena spätných zrkadiel

    Neblazni,na tohle auto vetsi to je jak pest na oko. Ja mam auto 3 roky a vubec sem si nevsiml, ze jsou male, mne staci a ze zadnima parkovacima senzorama, bohate . Zvyknes si .
  3. pežotík

    308GT

    Je to nadhera,je to nadhera a je to:mrk. Peugeot jen tak dale, mne osobne delaji velkou radost:super.
  4. Nevim jestli to uz tady je,ale ty lidi jsou fakt hovada:D.
  5. pežotík

    408 GT

    Spekulaci a variaci na Peugeot GT je na netu hodne,ale tady tahle je podle mne:super. A to kombi parada,jeste k tomu v moji nejoblibenejsi barve. Fakt sem zvedav s cim na konec frantici vyjdou na svetlo bozi:)
  6. Odpocivej v pokoji \"kolego\":( a Vam mily klubaci,ktery jste ho znali, preji hodne sil pri prekonavani teto bolestne udalosti:(
  7. Zatim nic konkretniho,ale super ze bude . http://www.auto.cz/peugeot-zestihluje-modelovou-radu-druha-generace-kupe-rcz-ale-bude-81908
  8. pežotík

    facelift 508ček

    No konecne i nova 508-ma \"live\":)
  9. pežotík

    Peugeot Emotion Day 2014

    Ja co sem se s tim personalem bavil,tak mi rikali,ze si ty auta mezi sebou meni,ale ze kazdej rok jsou tam z 90% ti stejny lide,tak sem jim rekl, ze za rok na shledanou:)
  10. pežotík

    Peugeot Emotion Day 2014

    Jo, pasazova lestenka pro holky,ktera vystreli z krizovatky jak raketa a necha vsechny daleko za sebou:D. To auto fakt neuveritelne klame telem a to je:super
  11. pežotík

    facelift 508ček

    Tady sem nasel nejake dalsi informace:papa http://www.auto.cz/peugeot-508-nabidku-ma-doplnit-sportovne-ladeny-sedan-81750
  12. pežotík

    Peugeot Emotion Day 2014

    Uplne s tebou souhlasim,mam uplne stejny nazor na 508 sw GT a i RCZ R. Ale RCZ ma este jednu vlastnost, neuveritelne pritahuje pozornost nezneho pohlavi ,jak sem to tak sledoval pri stani na krizovatce:).
  13. pežotík

    Peugeot Emotion Day 2014

    Tak ja vcera 208 gti,prijemna mala \"motokara\",ten volantik je parada potom 508 sedan allure, pohoda,klidek,tabacek, 160 koniku dostacujici no a potom RCZ R,to auto je po pi.. auto:D, nejdriv sem predjel \"plouzici\" se 208 gti,potom par kamionu,osobaku a na konec 308-mu,kterou sem dobehl o koooousek dal, rychlost raci zminovat nebudu:D. Mnel sem v pohode typka,ktery mne este \"provokoval\":). Sklanim se pred mistrama s Peugeot Sportu:potlesk. To auto vyvola v cloveku silne emoce. Ale jednu chybu to auto ma,nemam ho v garazi:D. Jo a na pamatku jsem si vylosoval triko.
  14. pežotík

    facelift 508ček

    Ja v tom zase vidim inspiraci v konceptu Exalt, ale za mne jednoznacne ano:super. Pezotaci mi delaji v posledni dobe jen samou radost,jen tak dale kluci .
  15. pežotík

    Lidskej nevkus

    Ty pakety mne \"rozsekali\":D:D:D,ty bych chtel videt.
  16. pežotík

    Nová 308 5D 1,6 THP 125 Allure

    Hele, neprovokuj jo:D, Jinak auta .
  17. pežotík

    Peugeot Emotion Day 2014

    Potvrzená registrace,19.6, Hodonin. 208 Gti, 508 allure man. 163k a samozrejme RCZ R:mrk. Boze,to je teprve kveten:D.
  18. pežotík

    LED DENNÉ SVIETENIE P-407

    Ja uz to s DRL koupil, ale myslim ze predchozi majitel zpominal, ze to tam ma 2 roky, no a ja uz mam auto 3 roky. Takze asi 5 let:). Jinak ja to mam na aute takto:papa.
  19. pežotík

    LED DENNÉ SVIETENIE P-407

    Panove,jelikoz sem si nedavno vsimnul, ze uz mi nektere ledky na DRL nesviti, premyslim nad koupi tady tech. http://www.motornet.sk/www-webareal-sk-motornet/eshop/12-1-DENNE-SVIETENIE/12-2-LED-svetla/5/36-Denne-LED-svetla-MYCARR-SJ-296SL Libi se mi, ze sou tmave, takze si myslim ze hezky splynou s maskou vozu.
  20. pežotík

    Lidskej vkus

    jeste jedno sem vyštrachal:D:mrk
  21. pežotík

    Exalt

    Jenom se modleme, aby se seriovka priblizovala co nejvice konceptu, jako napr. Citroen DS5. Interier bude v seriovce take urcite jiny,ale jak vime Frantici interiery umi:super
  22. pežotík

    Exalt

    Krasna reklama,krasne auto.. Jestli takhle bude vypadat seriovka,tak \"svata trojka z Nemecka\" bude mit problem:P. Frantici:potlesk
×
×
  • Vytvořit...