Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

fylky: Ubytování prosím piš sem:

Vyber číslo chatky. Budeš určitě s někým, abychom ji plně obsadili.

Pokud jde o ceny: Jsou nastavené tak, abychom zaplatili ubytování a mohli nabídnout program. Pokud člověk jede jenom na víkend kamsi, program tam nemá, ale musí si ho zajistit sám a to jsou taky prostředky (pokud to nejsou bezplatné aktivity). Je na každém, pokud vydá finanční prostředky na sraz.

Ubytování volíme tak, aby mělo nějakou úroveň. Solidní ubytování, sociálka a také restaurace v kempu a ochotní majitelé vyhovět našim specifickým požadavkům (transparenty, konzumáky, stravenky, dlouho otevřená restaurace (hospoda), uzavření kempu jenom pro nás atd.). Pak se ten výběr velmi zúží.

Já si myslím, že žijeme v moderní době a chceme slušný kemp. Snad nikdo nechce staré neuklízené sociálky; hospoda na 15 lidí, která zavírá v 23:00; ubytování, že tam vlezeš jenom v opilém stavu, aby sis neuvědomil ošklivé prostředí.

Každý samozřejmě hledá něco jiného a můžeme udělat sraz na zelené louce za 50 Kč / noc za ubytování. S jídlem (nějakým dovezeným - nevím, kdo by jej vyráběl na místě) a poplatkem na organizaci to může v polopenzi vyjít na cca 200 Kč/250 Kč / noc. To jsou prakticky minimální ceny, při kterých nemůže být program. Jenom se prostě sejít, pokecat a v sobotu někam vyjet, nic víc.

Doufám, že co nejvíce lidí souhlasí s tím, jak to máme nyní nastaveno a chápe ceny 375/475 Kč. :papa

Odesláno

mě připadá cena naprosto adekvátní ;) sice mě štve cestovné, jelikož projedu skoro plnou... ale zas jednou/párkrát za rok mě to nezabije a peníze jsou přece jen nástrojem slouží nám a ne my jim :)

Odesláno

joshiki: A cestovné my neovlivníme. Pokud by sraz byl u Ostravy, budou jihočeši znevýhodněni. Nyní nabízíme jižní Čechy, v této lokalitě dlouho velký sraz nebyl. :)

Odesláno

Přesně tak.. chtěli jsme sraz posunout někam kde dlouho nebyl a to i přes to, že já jsem nejblíž a mám to stále 80km jednu cestu jako organizátor :) Myslím si, že se lokalita povedla a lidé se hlásí z celé republiky ;)

Odesláno

Pe.Tr 2x 375 = 750,-

Ta jak bydlí s Pe.Trem 2x 375,- = 750,- (zaplatím členské , vyplatí se to)

2x dítě = 4x 400 = 1600,-

nafta = 1000,-

amortizaci a dalnicni znamku nepocitam :P

utrata počítám = 1000-1500,-

celkem víkend cca 5500,- = no a? jedu se bavit ne?

když pujdu s dětmi do zoo v Praze tak tam nechám 2500,- ...

Guest Scratch
Odesláno
No Agre psal o 4000, ty o 3800 = nevidím propastný rozdíl ...

Je to o prioritách. Taky jsem si onehdá musel přiznat, že na srazy, na kterých bych moc rád byl, prostě nemám. Jestli chce pořadatel nabídnout lidem prostředí, za které ho nebudou následně pomlouvat, musí holt šáhnout po lokacích, které něco stojí. No a protože pořadatel to sám platit nebude, musí finální částku zaplatit srazivec - který buď chce/může/má čas/má chuť nebo nechce/nemůže/nemá čas/nemá chuť. Osobně se na sraz chystám, narušit ho může jen \"dětská voda\", které termín zatím neznám, ale vzhledem k tomu, že jsem jí slíbil prckovi už loni (nebyla kvůli povodním) má prostě nad srazem navrch.

puvodne psal o 7000, ale je mi jasny, ze jsi to asi necetl cele, jak tak koukam...

Odesláno

se tam nesmis tak prezirat :D rodinna vstupenka stoji 600.-.

ad ceny v kempu - pokud je kemp cisty s prijemnou obsluhou a rozumnym jidlem tak mi to prijde vicemene ok. Da se polemizovat nad nejakymi desetikorunami na clovekoden ale ma to cenu?

Kdysi jsme taky resili platby individualne (treba zrovna kdo chce/nechce povleceni) a dneska uz bych do toho znova nesel. Uz takhle je administrativa srazu nezavidenihodna vec.

Nicmene chapu ze pro mladou rodinu to neni zrovna mala polozka ve vydajich.

Scratch: povleceni si uctuji ve spouste kempu, zejmena pokud mas kratky pobyt (tj. nejedes na cely tyden nebo aspon 4-5 dnu). Nejinak je tomu i tady.

Odesláno
Pe.Tr 2x 375 = 750,-

Ta jak bydlí s Pe.Trem 2x 375,- = 750,- (zaplatím členské , vyplatí se to)

2x dítě = 4x 400 = 1600,-

nafta = 1000,-

amortizaci a dalnicni znamku nepocitam :P

utrata počítám = 1000-1500,-

celkem víkend cca 5500,- = no a? jedu se bavit ne?

+ 800,- trička

Odesláno

No jo, když bydliš na jedny straně republiky a sraz je uplně na druhý tak to je mazec, ale ja bych to taky neřešil prostě jedu a hotovo, i kdybych to měl jako ty, mam to asi 220 km a jsem rád že se projedu;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...