Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Může to Pe.Tr zvládnout  

18 hlasů

1. 1. Může to Pe.Tr zvládnout

• ANO
      45
    • NE
      23
    • Kašlu na to...
      6

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

to je pravda, to je pravda, ségra taky po třech dětech hodně přibrala :P

Odesláno
Povime si az budes mit deti. :-D
Lubk0 jde o to že se nemohu z domu sebrat a jit nekam dolesa, mam doma dve deti a samotne je doma nenecham , kdyz pujdou se mnou tak daleko nedojdem , tim myslim že se furt budem nekdemotat a pod proste nic na hubnuti :D

posilku stavim doma

Tak keď to začína výhovorkami, nikdy to úspešné nebude :)

Mi nehovor, že sa nenájde denne 1 hodina voľného času na to sa ísť poprechádzať trebars aj po okolitých uliciach ... Kludne môžeš ísť večer o 22 hej, o 23 tej si doma, sprcha a môžeš ísť spať :)

Segra ma 2 deti, obrovskej rodinnej barak, psa a mačku :) Takisto plnu hubu vyhovoriek, ako na to nema cas :)

Az sa tento rok nakopla, a uz po 3 mesiaci vyzera o veľké poznanie lepšie :)

Ťažko mi niekto povie, že je problém si nájsť 1 hodinu denne. Predpokladám, že ženu máš večer doma, jaký je problém ísť o 22 hej na hodinu von ?

Hlavne ked to má pomôcť tvojmu zdravotnému stavu...

Odesláno

rano bilej jogurt s nadrobenou bebe sušenkou, svaca paprika s knekbrotem ci jak se to pise, obed krupicova polevka trosku slanejsi , pak kung pao nepalive ale jen pulka , druhou pulku jsem mel asi o tri hodky později,celej den jen voda cca 5litru + 2x nescafé zatím s cukrem, od 16-19 s dětma na kole trasa 17 km , ted griluju lososa a tmavou bagetu...

Odesláno

Hezký Pe.Tře, vypadá to, že to bereš vážně. Pevně věřím, že tímto tempem se vše podaří. :papa

Pokiaľ by si denne dokázal robiť v celku 1 hodinu kardia v zóne 60 percent tvojho maximálneho tepu (tzv. fat burn zone) tak si pri zmenenej strave vyhral.

Jaká je ideální tepovka? Těch 60%? Různé zdroje se odlišují, někde píšou 55-65%, jinde 65-75%.

Tak kde je pravda?

Já si dneska dal 40 km na kole (jen třetina asfalt) a držel tep mezi 60-65% (spíše 60%), občas k 70% (v závislosti na terénu a profilu). Dělám to dobře?

Jenom dlouho jsem neseděl na kole a bolí mě pěkně p.rdel. :D

Odesláno
rano bilej jogurt s nadrobenou bebe sušenkou, svaca paprika s knekbrotem ci jak se to pise, obed krupicova polevka trosku slanejsi , pak kung pao nepalive ale jen pulka , druhou pulku jsem mel asi o tri hodky později,celej den jen voda cca 5litru + 2x nescafé zatím s cukrem, od 16-19 s dětma na kole trasa 17 km , ted griluju lososa a tmavou bagetu...

Pět litrů vody? Tady bude nějaké minimum, ale asi nebude platit, že čím více, tím lépe....

Guest minimaxa
Odesláno

Já jsem ještě vytěsnil skoro ze všech potravin a nápojů které denně požívám \"bílou smrt\" tedy cukr. Nesladím čaj, nepiju vůbec slazené nápoje, do vaření skoro nepoužívám. Abych nebyl úplně bez cukrů, nahradil jsem ovocem. A s jakou chutí si pak jednou za měsíc v neděli sednu do cukrárny a dám si Sacher dort, a vím, že si ho můžu dát s klidným svědomím.

Tohle je super díl

http://www.stream.cz/peklonataliri/798224-skryte-cukry

Odesláno

Milan F1 = držal by som sa 60 percent :) Na 60 percent su nastavené aj všetky renomované kardio stroje do fitness centier ...

V každom prípade je to jedno, či to bude 55 až 65 ...

Ide o to, že veľa ľudí v snahe chudnúť začne napr behať, s tým ,že si myslia, že čím rýchlejšie a viac budú behať, tým viac kalorii spalia a tým viac schudnú ... Avšak pri plnej záťaži akurát spália všetky zásoby cukru z krvi a tukov sa to ani nedotkne :)

Ideálne čo môže nastať je to, keď začneš toto kardio vykonávať keď je telo v ketóze. Vtedy to má najväčší účinok.

Pe.tr = dobre mienená rada = obmedz viac sacharidy. K lososu si daj zeleninu, kľudne surovú, dusenú, grilovanú, na masle atď ... Keď si dávaš ráno jogurt, nepozeraj na to, či je nízkotučný alebo plnotučný = pozeraj len na obsah sacharidov (sacharidy sú aj cukry) = mne sa najviac osvedčil selský biely \"plnotučný\" a vynechaj tú bebe sučienku, daj si tam radšej strúhaný kokos alebo niečo obdobné atd ...

Keď máš trocha záujem, tak mi napíš SZ. Môžem ti poradiť režim, ktorý bude pre teba podľa mňa najzvládnutelnejší a má perfektné výsledky :)

Odesláno

PS: Pivo vôbec, je jedno či aleko, alebo nealko.

Jediný \"odbobný nápoj\" čo môžeš piť je SUCHÉ biele víno v rozumnom množstve. Suché víno je definované ako víno so zvyškovým cukrom do 4 gramov na liter.

Takže najmenej škodlivé :)

Odesláno

Tak ono všeobecne pre ľudí, ktorý zásadne nevedia zmeniť životosprávu a trvajú na tých svojich obľúbených jedlách sú vhodné už hore spomínané sacharidové vlny.

Princíp je jednoduchý, na týždennej báze

Pondelok , utorok, streda = bezsacharidové dni, naozaj si tu kruto musíte dávať pozor, aby príjem sacharidov bol čo najbližšie k nule.

Štvrtok = 50 g sacharidov

Piatok = 100 g sacharidov

Sobota = 150 - 200 g sacharidov

Nedela = neobmedzene čokoľvek

V tejto diéte sú víkendy \"super\". V sobotu sa dá najesť v podstate normálne, a nedeľa je bez obmedzení. V človeku tu \"vzbudzuje\" motiváciu. Aj keď majú cez týždeň na niečo extrémne chuť, vedia si povedať, že počkám ešte pár dní, a cez výkend si dám. Prípadne sa to dá \"upraviť\" .. Navyše vôbec nie je určený jedálniček, tj ďalší bonus :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...