Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

přesně tak, je to pouze spotřební zboží co má svou záruční/funkční dobu, proto jsem tu Indesitku kupoval z Mall.cz kde mi nabídli navíc od výrobce dalších 5 let záruky, ke 3 co byly v základu, za směšných 850,- proto tu pračku mám a 8 let záruka se mi zdá docela dost na pračku co mě stála necelých 5.5oo,-

A ta 308 pojede lépe v modré barvě :mrk

• O 3 roky později...
Odesláno

znenadani nam nechladi lednice whirlpool, stara asi 7 let, nereaguje na zapnuti, uvnitr sviti.... nedela tu nekdo nebo nezna nekdo servismana idealne z prahy 9, popr. Praha:????

Odesláno

Jeden (tuším autorizovaný) servis je na Palmovce, před pár lety jsem tam byl pro náhradní díl ...

Odesláno

No asi to nebude to co chceš slyšet ale tuším že každý servisák Ti řekne buďte rád že fungovala 7 roků. U našich pomohlo vypnutí ze sítě přes noc. Ale na jak dlouho si nedovedu představit ( běží takhle od vánoc).

Odesláno (upraveno)

taky se přidám ,asi nám odchází pračka Ignis tuším že to dělal Whirpool, sloužila cca 12let,ještě by asi sloužila,ale občas po praní je pod ní rezavá louže...

časovač se taky občas zastaví a musí se do něj tuknout,obcas nevyždíme...při její ceně 4500Kč se mi zdá oprava nerentabilní..takže koukáme po nové co by jste doporučili za značku?

docela se mi zamlouvá Electrolux s 5 letou zárukou...

2 letý zaruce moc nakloněn nejsem,vysypala se někomu pračka po 2,3 nebo 4 letech?

dík

Upraveno uživatelem Charlie 1
Odesláno (upraveno)

Elek. má prý plastový ložiska na bubnu  šetří,aby se to do budoucna poku....ilo

vzal jsem teda Brand , kdysi Mora ..po půl roce aušus reklamace ,vytrhaný nýty na bubnu ...špatně lisovaný z výroby ,hlučná jak pv3S .... odchází na přemíru prášku ,zvlášť důchodcům ..moc sypu a rozpustí to Al slitinu kolem nýtu bubnu ,pak to gilotinově praská a začne ještě víc hučet ,vibrovat ....opraváři znají....

dnes už je aušus vše, Elektrolux z 2005 vydržela přesně 12 let na měsíc přesně ,pak rituální sebevražda na sofw

Upraveno uživatelem myšut
Odesláno (upraveno)

..myšut...ty už jsi rok dopředu...??   ...píšeš....Elektrolux z roku 2006 vydržela 12 let přesně.....hmmmmmm.......:myslim:D

p.s.....zrovna jsi to upravil....haha....:D:D

Upraveno uživatelem celda1970
Odesláno

njn ,první ,kdo se toho chytl....ne každá pračka se prodá ten samý rok ,to Ti mohlo dojít ,ne...?

samo že byla vyrobená 2005 ,než jsem jí kupil 06/1....já si to opravil

Odesláno (upraveno)

My máme Gorenju asi 7 let, úzká (45), ta nejlevnější. Za celou dobu jsme kupovali jenom nový filtr. Nedávno pod ní byla voda, ale to bylo jenom zteřelou hadičkou k nádobce s práškem. Hadičku jsem zkrátil (byla dost dlouhá) a už voda neteče. Už má vyčvachtaný panty dvířek a musí se dvířka více domáčknout (aby se zapla). Ale na ty roky myslím dobrý. 

Už přemýšlíme, že brzy koupíme novou a bude to ta samá, za cca 7000 Kč. Bude mít opět dvouletou záruku. Tohle neřeším. 

Upraveno uživatelem MilanF1
Odesláno

Já koupil před 5 lety vrchní AEG echt gold.....předtím 16 let Whirlpool bez problémů......a AEG po roce KO obě ložiska na bubnu.....v záruce oprava a po dalších dvou letech to samé....už jsem si domečky koupil a vyměnil sám....:aut

Odesláno (upraveno)

Nikdo jste nezmínil LG.

Předtím jsem měl Whirpool asi 7 let vrchem plnenou. Zadrela se ložiska na bubnu a protacela se v uložení , tak už to nešlo opravit ale 7 let slušný. 

LG je s motorem na přímo bez remene nevybruje a pere. Zatím. 

5 let co více k tomu říct :papa

Upraveno uživatelem Klemoň
Odesláno

Moje první byla Samsung, vydržela 12 let (měnil se jen 1x řemen a 1x uhlíky). Pak odešlo ovládání dvířek. Sice by šlo za 700,-- koupit náhradní díl, ale řekl jsem si, že už nastala doba, kdy se sype jedna součástka za druhou (ty uhlíky byly těsně před tím). Takže moje druhá pračka je opět Samsung a budu doufat, že za ty prachy vydrží ještě dýl ;)

Odesláno

Máme Candy, už 9 let, občas nevyždíme, občas se nrchce spustit, ale jedna dobře mířená ji vždy usměrní. Naši měli taky Candy a těsně před koncem záruky ložiska bubnu v tahu, na záruku ještě opraveno, za 2.5 roku ta samá závada, už po záruce, tak výměna za Beko s 5letou zárukou. Když jsem tu měl servisáka a ptal se ho co tak koupit tak povídá je to jedno, na značku ani nekoukejte, hlavně ať má co nejdelší záruku.

Odesláno z mého D6503 pomocí Tapatalk

Odesláno
před 13 hodinami, StibTo napsal:

Jeden (tuším autorizovaný) servis je na Palmovce, před pár lety jsem tam byl pro náhradní díl ...

ten znam, ale nenasel jsem na ne kontakt, ani na mapach. Ale vim, kde jsou, u Elsnicova namesti. No jeste pohledam.

před 12 hodinami, Vena garážmistr napsal:

No asi to nebude to co chceš slyšet ale tuším že každý servisák Ti řekne buďte rád že fungovala 7 roků. U našich pomohlo vypnutí ze sítě přes noc. Ale na jak dlouho si nedovedu představit ( běží takhle od vánoc).

Tak prave to nechci slyset, protoze pokud mi tohle nejaky rekne, tak pujde rovnou z domu. Zaruka na veskery servis jsem mel 5 let a  na nahradni dily 8 let..... tak nevim, jestli se mi na to neco vztahuje, ale napsal jsem do whirlpoolu. No a myslim si, ze lednice za 20 000 by mela vydrzet aspon 10 let :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...