Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Bosch/Siemens do kuchyně už nikdy takovou poruchovost snad nemá žádná značka. Pro mě to byla skoro modla kvality a výsledek? Někde jsem ho tady popisoval - Myčka, Pračka, Sušička, Sporák ... všechno stále opakované opravy v průběhu záruky. Nedoporučuju.

Odesláno

No já zase mám opačnou zkušenost, i když tedy nevím jak výrobky ze současné doby, máma má pračku Bosch už cca 10 let a bez závady. Já osobně preferuju značku Electrolux, mám od nich pračku a dvě lednice a několik let jedou bez problémů. Jinak co se týká výběru co tady uvádíš tak já bych asi taky nevěděl, nechal bych to na ženu. Chlapovi stejně stačí na praní jeden prací program :D

Odesláno

ono je to úplně jedno jakou značku si koupíš, krám jako krám ;)

Odesláno

někdy i před zárukou u myčky Whirpool odešlo čerpadlo,dostal jsem nový na který běží zaruka zas 2 roky...

servisák,říkal že některý firmy dají nový záruka půl roku a šmitec...nebo do konce 2 lety záruky a taky konec...

Odesláno

já mám jednoduchy pozadavky - nejdulezitější: DO 45cm, predem plněná, 5+ kg prádla. A aby to PRALO..:D

Do 6-7tisíc se dá koupit normální pračka... nečekám sušičku, nečekám že to za mě vychová děti, nebo mi uvari večeri..

Kdyz koupím pračku za 5,5k, tak kdyt tobě za 15 tisíc odejde za 7 let a mě po záruce pokazde, tak koupím mezitím tri nové modely které už za dva roky bude ten zaklad lepší nez ted top model za 15.

[upravil dne 19/3/14 18:17 od Mohy]

Odesláno

Já kupoval pračku vloni. První co byla na letáku. Indesit, do 8kg, odložený start, množství vody podle kg prádla, motor na bubnu - absolutně tichá, A+++, cena 7000,- A světe div se, ono to pere! A jestli to má displej takovej, nebo makovej, čudlíky tři nebo pět je fuk.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...