Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
škodovka asi měla málo zinku na kastly.:)

Škodovka neměla na kastli žádnej zinek. ;) Ale to nic nemění na tom, že ve vytápěné garáži ti v zimě ježděné auto shnije podstatně dřív. A doufám, že tu nebudeme rozvíjet myšlenku, že dneska jsou auta oboustranně pozinkovaný a tak to nehrozí. Na tohle téma už je tu dost depresivních vláken :D

Odesláno

kdysi se mene solilo a mene jezdilo .

ale vyhodou jak jsem psal bylo moznost umyt kazdy tyden i v minusech.

jinam myslite ze parkovani v podzemnich parkovistich u obchodaku je velky rozdil od garaze ?

Odesláno
kdysi se mene solilo a mene jezdilo .

ale vyhodou jak jsem psal bylo moznost umyt kazdy tyden i v minusech.

jinam myslite ze parkovani v podzemnich parkovistich u obchodaku je velky rozdil od garaze ?

neznám nikoho,kdo by denně jezdil a parkoval v podzemce, ale budiž--podle mě to vyjde nastejno

jinak to mytí v zimě před garáží je super pro lak :D a následné zaparkování mokrého auta do teplé garáže zas super pro kastli:D,odepsal jsem tak kdysi Fiata 127 během pár roků:roker, v garáži byla tlaková voda, tak se auto vždy ostříkalo před vjezdem a pak stálo v teple--když jsem pár dní v garáži nebyl, tak teplota uvnitř byla k 30 stupňům..., ale máš pravdu v tom, že ráno vždycky bez problémů start a okna čistá, bez ometání,škrábání ledu, uvnitř teploučko, vždycky je něco za něco ;)

Odesláno

Ozzy - třeba pod paneláky budou tzv. garážová stání podobných kvalit jako parkování v podzemce (tzn. že tam mínusové teploty asi moc nebudou ...) a parkuje tam určitě spousta lidí. Tím netvrdím, že takové parkování je pro auto ideální, pouze zmiňuju fakt, že tak parkuje hlavně ve velkých městech poměrně hodně aut.

Odesláno

ja mam v garazi kanalek , tak voda odtece , nevim o tom zeby oplachnuti auta od soli a jinych necitot nejak vadila laku , ale rad se dozvim neco noveho

jinam myslite ze takova zima jako byla ted kdy v noci se solilo na cestach preventivne a prez den bylo plus, nebyla o moc horsi nez garaz s +10-15 st?

kdysi jsme na autech delali vsechno , od udrzby po generalku a proto se garaz pouzivala porad .

Odesláno

no pokud v mrazu omyješ auto, tak náhlá změna teploty dejme tomu z minus 5-10 stupnů na teplotu vody dejme tomu 5-10 stupnů plus laku opravdu nesvědčí a popraská, takže do prasklin pak vniká sůl atd., celkem známá věc :myslim

jestli je kanálek nebo není je šumafuk ;)

[upravil dne 16/3/14 11:18 od ozzy56]

Odesláno

Řešit v dnešní době jestli teplou či studenou garáž,když auto je naprosto spotřebák,neříkám,že mám na to abych ho mohl každých 4-5 let vyměnit za nové,ale každé které v zimě parkuju v baráku ,tak snad skoro pokaždé než tam vjede ostříknu hadicí,neřeším,žádné nastřiky podvozků,je to ošetřeno dost z výroby,tohle jsem dělal naposled na stodváce.Víc než na autě mi teda to vlhko pak vadí v garáži.

• O 4 týdny později...
Odesláno

Ano, jde to použít. Měl jsem koupený od jiný firmy. Dejme tomu, že si je objednáš na úterý, v pondělí ráno chlápek kousek od hranic zajede do Německa nakoupí X převozních SPZtek a přiveze do Prahy, kde si je pak ty následný den vyzvedneš...Jediný háček je v tom, že ta platnost je o 1den kratší...I když tenkrát mi říkali, že je možné si je vyzvednout ten samý den cca v 16:00, což je Ti už naprd...

Odesláno

Ano přesně tak...Klidně si jich můžeš koupit 100 a vyzdobit si s nima garáž :) jediný problém je, že máš prázdný pojištění ten převozní technický průkaz, kam pak vypisuješ hodnoty propisků a některý policajti s tím mají údajně problém (neověřená informace)...

Já jsem si vyhlídll cca 5-7 aut, koupil převozky a vyjel na lov.

• O 1 rok později...
Odesláno

Tak jak ze všech zemí EU. Tam si koupíš převozní značky s pojištěním, jejíž platnost je cca měsíc nebo méně a v ČR přihlásíš jako dovoz.

Odesláno (upraveno)

Anebo vyzkoušet toto:

přijet na slovenských až na STK, tam po domluvě zaparkovat a značky odvézt nebo poslat na Slovensko.

Upraveno uživatelem P607Olda

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...