Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
@pyrone: mne ukazuje \"Akčná cena bez DPH 82,32 Euro \" bez zlavy.

[upravil dne 10/3/14 16:59 od merlin99]

Dobrý deň,

momentálne prebieha akcia a cena tejto PNEU je

75,00 € bez DPH za jeden kus.

Pekný deň prajem

S pozdravom

Ing. Milan Bazger

Vedúci pobočky

-----------------------

AUTO KELLY SLOVAKIA, s.r.o.

Závodska 42

010 01 Žilina

Odesláno

Barumky v 17\" mám a čeká je třetí sezona. Kupoval jsem je jen z cenových důvodů a netušil, že mě tak mile překvapí. Výdrž, chování za mokra a suchu, sjíždění, hlučnost, prostě skvělé gumy.

Odesláno

Letos musím koupit taky sadu letních a ty Bravurisy 3HM se mi celkem zamlouvají. Je to novinka, takže asi zatím žádné praktické zkušenosti. :myslim

• O 1 rok později...
Odesláno

Ahojte, potrebujem radu ... môžem kúpiť zánovné jazdené letné pneumatiky Michelin 235/45 R18 za 65€/ks DOT4911, alebo úplne nové v tomto rozmere Barum Bravuris 3 za 85€/ks. Čo je cenovo výhodnejšie je jasné, skôr ma zaujíma, čo je lepšie, či nová Barumka, alebo jazdená staršia Michelinka?

Odesláno

Osobne bych vzal Barum....

O tech jetych vubec nic nevis....poskozeni atd...a jsou postarsi...

Take jsem jednou takhle kupoval...uz to neudelam...po par tisicich zacala jedna pneu vibrovat a praskl kord.....

Odesláno

Jazdené už nikdy v živote nekúpim,minulú zimu som mal jazdenky 4-ročné.....2x by som bol kvôli nim havaroval,túto zimu nové Barumky a poézia jazdiť :D

Odesláno

Dnes už se kvalita zavedených značek dost stírá.........Barum nebo Michelin-za mě spíš ty druhé,ale barumky fakt nejsou špatný gumy......ale když si na autě zakládáte..........

Odesláno

Mel jsem bravuris 2 a nalital jsem na nich 40k. Kdybych si já blbec neprorazil jednu o kamen v trávě, mohl jsem na nich jeďte něco najezdit. Nejsem pilous zatáček. Letos budou Nokiany za stejnou cenu jako Barumky.

Odesláno

Na 106 máme letní i zimní Barumky a teta na 307. A na 205 máme také Barum. Já mám na 406 zimní Barum Polaris a spokojenost. Už je tam mám x-tou sezonu a stále jsou v pohodě.

Odesláno

Ty jeté Michelinky mají kolik mm? Pokud inzerát píše jen "zánovní", tak to by mě neuspokojilo. Micheliny jsou jedny z nejdražších gum a chlubí se výbornou výdrží (ale nevím, jak je na tom třeba Pilot Sport). Já se jezděnek nebojím, ač v tomto rozměru to chce pneumatiku, které musíš věřit. A pokud se necítíš na to mít na autě gumy, které už někdo měl a nevíš, jak se k nim choval, kup nové. 

• O 3 týdny později...
Odesláno

Nazdar, tak už v tom mám jasno, vezmem si nové pneu, len akurát zvažujem tieto tri možnosti:

Barum Bravuris 3

Kumho Ecsta KU39

Firestone Firehawk SZ90

Barum a Kumho sú cenovo skoro rovnako, Firestone podstatne drahší. Ocením akúkoľvek radu, ďakujem :-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...