Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Hodně záleží na typu telefonu. Já se zaměřuji na Samsung, tak to jde vrátit, pokud telefon nemá ještě KNOX. Ty máš asi Z, tam nevím.

EDIT: Rozhodně je potřeba nastudovat mnoho a mnoho textu ;)

[upravil dne 26.1.2014 18:06 od Peta]

Odesláno

Když už jsme u tohoto tématu- já bych chtěl root SE Xperia Mini Pro už dlouho. Záruku už nemá, takže tohle neřeším. U tohoto telefonu je to prý složitější, ale asi před rokem jsem někde na netu postup našel, ale já nemám zkušenosti, takže sám ten root nedám. Našla by se dobrá duše, která by do toho šla? Odměna jistá.

[upravil dne 26/1/14 16:53 od Roman Bazi]

Odesláno
s rootem vždy přijdeš o záruku... ;)

blbost od dob motoroly MPX200 jsem snad v zadnym telefonu nemel puvodni rom coz je urcite vic nez 10 let. A nikdy nebyl s zadnou reklamaci problem, je to jen strasak. Tablet co jsem kupoval tak prvni vec co byla byl root bez toho se s tim nedalo fungovat.

Odesláno

Čulo, tak ses asi malo hadal/nedahal... ;)

Samsung, nemaj radi root, ale kdyz jim vysvetlis, ze treba to, ze ti nejde pul displeje neni tim, ze mas root, tak to vezmou, realne jim nic jineho nezbyva...

Presne, android bez rootu, cozeeee? :D

Odesláno

No vsude pisou ze u telefonu to nekdo pozna nekdo ne nekdo to na reklamacnim resi nekdo ne tak ted otazka ci do toho jit nebo ne. Pritom ja to nepotrebuji jen jsem chtel ochcat par kreditu v jedne hre :-)

Odesláno

Root kvůli hře.. no co už.. Každopádně není to nic složitýho.. Sám jsem to dělal na Evu 3D a nejhorší hodiny byly u Bricknutí.. každopádně samotný root nestačí.. u většiny musíš udělat S-OFF a přehrát rádio.. Ale musím říct stálo to za to.. Android 4.4.2 Kit Kat je od Cyanogenmodu super :)

Stačí pročíst několik návodů, prohlídnout několik videí a pak vesele.. většina z toho se dá vrátit do původního nastavení a zamknout foun..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...