Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Kedysi neboli navigácie a soferi trafili kam bolo treba a keď išli do iného štátu vedeli, ze treba kúpiť DN. Už sme moc pretechnizovany, a začíname to ignorovať, a keď si zabudneme mobil, nevieme heslo do kancelárie, číslo manželky či priateľky, o poznamkovom bloku ani nehovorím......

• O 2 týdny později...
Odesláno

I se slevou předražený, už jen proto, že v evropských verzích je místo snapdagonu (Cryo) šitsungovej exynos(cortex). V tomhle mrazu ho může použít místo rukavic, stačí pustit nějakou apku.

Hele moderátore, neměl bys sem cpát inzerci. Ostatní ji musí platit.

Odesláno

Aha, zajímavý přístup, ale takových reklamních "akčních" linků se sem dá nasypat stovky, za mě je to jen post něčí reklamní kampaně a nic zajímavého na tom není. Natož aplikace..

Odesláno

Tohle přeci nebyla reklama na někoho, ale upozornění, že se dobrý mobil dá koupit všude za dobrou cenu.

• O 3 týdny později...
Odesláno (upraveno)

https://findmymobile.samsung.com/

Jinak telefon vem čert, data mám na cloudu a paměťovou kartu v něm nemám. Takže spoléhám na to (a doufám), že by se mi nikdo k datům nedostal. Tady zvlášť upozorňuji na tu paměťovou kartu, protože tu stačí jen vyndat a data z ní přečíst.

Upraveno uživatelem Péťa
  • O 5 týdnů později...
Odesláno

Appka na blokování reklam v celém mobilu, ne jen v prohlížeči - https://adguard.com/cs se slevou 30% při zadání promocode "NOADSIN2019" . Doživotní licence pro jeden mobil vyjde na cca 110kč

Mám vyzkoušenou crack verzi a funguje...bohužel sežere i trochu baterie.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Jsem zvědav kdo bude tvořit aplikace, když se budou blokovat reklamy. To pak asi nebudou aplikace zdarma. Je to vždy něco za něco.

• O 10 měsíců později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...