FrantaCV Odesláno 17. prosinec 2013 Odesláno 17. prosinec 2013 Možná by se dalo uvažovat o něčem jako by byl třeba nějaký \"Klubový zpravodaj\" v elektronické podobě, čtvrtletník nebo občasník distribuovaný formou mailového odkazu ke stažení z nějakého úložiště (mohlo by být i našem serveru) Na tom bych byl ochoten se i podílet. Citovat
Vvitty Odesláno 17. prosinec 2013 Odesláno 17. prosinec 2013 Myslim ze pokud nekdo chce stvorit clanek tak ma uz leta moznost jej publikovat na hlavni strane a vedeni to jen uvita. Bohuzel si nepamatuji kdy naposledy se nekdo takovy nasel (tedy krome kratkych zprav ze srazu). Poustet se v takove situaci do casopisu... nejaky dobrovolnik? Citovat
MJSytic Odesláno 17. prosinec 2013 Odesláno 17. prosinec 2013 Nějaký dobrovolník, který má málo svých starostí a nudí se? Jinak se mi líbí, kolik se dá vymyslet práce ... ... pro někoho jiného [upravil dne 17.12.13 19:01 od MJSytic] Citovat
MilanF1 Odesláno 17. prosinec 2013 Odesláno 17. prosinec 2013 Vvitty: Ty reportáže z minisrazů jsou nutné, pokud organizátor žádá o podporu, jinak by ani tohle nebylo. Citovat
punkac Odesláno 17. prosinec 2013 Odesláno 17. prosinec 2013 Nějaký dobrovolník, který má málo svých starostí a nudí se? Jinak se mi líbí, kolik se dá vymyslet práce ... ... pro někoho jiného Vystihnul jsi to naprosto přesně LEDA ze by to treba melo 10 stran - 5 informace pro cleny, clanky, srazy a tak a zbylych 5 vyhrazenych placene inzerci Prosím zásadně verzi bez reklamy!!! U nás obecní zpravodaj má 8 stran ... ale v podstatě tam není nic, básničky školáků lidi moc nezajímají a že hasiči byli někomu na svatbě. Mohl bych mít punkáčův sloupek aneb kde jsem kalil, co jsem kalil a vykalil.... Zajímalo by to někoho? Třeba pondělí - dvě pivka a prcek, úterý prcek před prací, pivko v práci, středa - zástrčkovej den, litr červeného, čtvrtek - dva rohypnoly a tři dvanáctky, pátek - bílá smrt, sobota flaška rumu a osm piv, neděle - mátový čaj, krabka startek ehm chesterfieldek... Možná bych i básnil třeba v pátek Prostě vyvážený MIX, novinek, informací, holek, povídek, testů, zajímavostí.... ale třeba i slevový kupon a pod. mix holek s holkama válejíc se po sobě raději místo slevového kuponu Tak si to shrňme..... Myšlenka není zlá ale je nerealizovatelná v našich podmínkách. Lidi, co by četli bysme měli, ale ti co by psali něco smysluplného se nějak nedostává Citovat
Guest StibTo Odesláno 17. prosinec 2013 Odesláno 17. prosinec 2013 punkaci a dneska uz jsi taky pod parou co ? verze tisk ale bez inzerce ? takze si to zaplati 100 procent klub ? nevedel jsem, ze si zijem na tak vysoke noze ... Citovat
Medvěd Odesláno 17. prosinec 2013 Odesláno 17. prosinec 2013 Jinak se mi líbí, kolik se dá vymyslet práce ... ... pro někoho jiného [upravil dne 17.12.13 19:01 od MJSytic] Uff - se mi zdá, že si čím dál víc rozumíme :myslim Každopádně tu ještě nezazněla jedna závažná skutečnost, bez které to nejde: \"Je tu vůbec někdo s nějakým autorským potenciálem, jehož věty by dávaly smysl a před jehož dílem by se čeština nemusela červenat?\" Citovat
punkac Odesláno 17. prosinec 2013 Odesláno 17. prosinec 2013 StibTo: upouštím páru z rachoty celý odpoledne ne, tím jsem chtěl naznačit, že o reklamní plátek zájem v žádném případě nemám, takových rádoby novin mi chodí do schránky několik do týdne...... [upravil dne 17/12/13 20:03 od punkac] Citovat
Vvitty Odesláno 17. prosinec 2013 Odesláno 17. prosinec 2013 Milan: ja vim, ale nechtel jsem tak natvrdo... Citovat
Jacobsoon Odesláno 17. prosinec 2013 Autor Odesláno 17. prosinec 2013 No byl to proste nápad vyvolán tím ze jsem viděl ten casopis KSA, a v něm je několik stran inzerce !od pojišťovny u které mají slevu az po hotely či penziony kam jezdi az po Značkové prodejny. Rad bych vám ho ukázal ale bohuzel není jak.. Myslim ze obsahu by bylo hodne, Problem je tedy mít někoho kdo s tím má zkušenost a chut neco takového zrealizovat. Citovat
Péťa Odesláno 17. prosinec 2013 Odesláno 17. prosinec 2013 KSA je pro mě zkratka \"Krajské Středisko Automatizace\" Můžeš mi nějak dešifrovat tu Tvoji zkratku? Citovat
punkac Odesláno 17. prosinec 2013 Odesláno 17. prosinec 2013 klub sběratelů autogramů vyhodil strýček google Citovat
hardhouse.trip Odesláno 17. prosinec 2013 Odesláno 17. prosinec 2013 Tak co takhle že by se udělalo třeba 1/3 info, srazy, rozhovory, atd a 2/3 placena inzerce? A pokud by se ozvalo dost inzerentů (něco málo plácnu třeba kolem 150 - 200) tak by se to dalo, ne? Citovat
punkac Odesláno 17. prosinec 2013 Odesláno 17. prosinec 2013 hmmm a časopis můžete nazvat annonce pežot klubu, hlavně na úvodní stránku dejte nějaký kozatý kurvičky, ať mě naladíte ku čtení inzerátů Citovat
Guest StibTo Odesláno 17. prosinec 2013 Odesláno 17. prosinec 2013 150-200 inzerentu tak to je goool ... Tohle uz snad dal cist ani nebudu Citovat
MilanF1 Odesláno 17. prosinec 2013 Odesláno 17. prosinec 2013 Tý jo, tolik inzerentů, to by byl klub v balíku Není podle mě vhodné, aby v tom byla inzerce. To tam raději dám pořádný kozy pro Šaldu Citovat
Guest StibTo Odesláno 17. prosinec 2013 Odesláno 17. prosinec 2013 A punkace ! A vubec pro vsechny kozomily ! Citovat
koblih69 Odesláno 17. prosinec 2013 Odesláno 17. prosinec 2013 Pro tyhle účely je důležité aby to byly kozy a auta... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.