Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Možná by se dalo uvažovat o něčem jako by byl třeba nějaký \"Klubový zpravodaj\" v elektronické podobě, čtvrtletník nebo občasník distribuovaný formou mailového odkazu ke stažení z nějakého úložiště (mohlo by být i našem serveru)

Na tom bych byl ochoten se i podílet.

Odesláno

Myslim ze pokud nekdo chce stvorit clanek tak ma uz leta moznost jej publikovat na hlavni strane a vedeni to jen uvita. Bohuzel si nepamatuji kdy naposledy se nekdo takovy nasel (tedy krome kratkych zprav ze srazu).

Poustet se v takove situaci do casopisu... nejaky dobrovolnik?

Odesláno

Nějaký dobrovolník, který má málo svých starostí a nudí se? :aut

Jinak se mi líbí, kolik se dá vymyslet práce ...

... pro někoho jiného :D

[upravil dne 17.12.13 19:01 od MJSytic]

Odesláno
Nějaký dobrovolník, který má málo svých starostí a nudí se? :aut

Vystihnul jsi to naprosto přesně :papa

LEDA ze by to treba melo 10 stran - 5 informace pro cleny, clanky, srazy a tak a zbylych 5 vyhrazenych placene inzerci :):myslim

Prosím zásadně verzi bez reklamy!!! :P

U nás obecní zpravodaj má 8 stran ... ale v podstatě tam není nic, básničky školáků lidi moc nezajímají a že hasiči byli někomu na svatbě. :nevim:D

Mohl bych mít punkáčův sloupek aneb kde jsem kalil, co jsem kalil a vykalil.... Zajímalo by to někoho? Třeba pondělí - dvě pivka a prcek, úterý prcek před prací, pivko v práci, středa - zástrčkovej den, litr červeného, čtvrtek - dva rohypnoly a tři dvanáctky, pátek - bílá smrt, sobota flaška rumu a osm piv, neděle - mátový čaj, krabka startek ehm chesterfieldek... Možná bych i básnil třeba v pátek :cool:

Prostě vyvážený MIX, novinek, informací, holek, povídek, testů, zajímavostí.... ale třeba i slevový kupon a pod.

mix holek s holkama válejíc se po sobě raději místo slevového kuponu :aut

Tak si to shrňme.....

Myšlenka není zlá ale je nerealizovatelná v našich podmínkách. Lidi, co by četli bysme měli, ale ti co by psali něco smysluplného se nějak nedostává :D

Odesláno

punkaci a dneska uz jsi taky pod parou co ? verze tisk ale bez inzerce ? takze si to zaplati 100 procent klub ? nevedel jsem, ze si zijem na tak vysoke noze ... :)

Odesláno

[upravil dne 17.12.13 19:01 od MJSytic]

Uff - se mi zdá, že si čím dál víc rozumíme :myslim:myslim

Každopádně tu ještě nezazněla jedna závažná skutečnost, bez které to nejde: \"Je tu vůbec někdo s nějakým autorským potenciálem, jehož věty by dávaly smysl a před jehož dílem by se čeština nemusela červenat?\"

Odesláno

StibTo:

upouštím páru z rachoty celý odpoledne :grr

ne, tím jsem chtěl naznačit, že o reklamní plátek zájem v žádném případě nemám, takových rádoby novin mi chodí do schránky několik do týdne...... :papa

[upravil dne 17/12/13 20:03 od punkac]

Odesláno

No byl to proste nápad vyvolán tím ze jsem viděl ten casopis KSA, a v něm je několik stran inzerce !od pojišťovny u které mají slevu az po hotely či penziony kam jezdi az po Značkové prodejny. Rad bych vám ho ukázal ale bohuzel není jak.. Myslim ze obsahu by bylo hodne, Problem je tedy mít někoho kdo s tím má zkušenost a chut neco takového zrealizovat.

Odesláno

hmmm a časopis můžete nazvat annonce pežot klubu, hlavně na úvodní stránku dejte nějaký kozatý kurvičky, ať mě naladíte ku čtení inzerátů :roll

Odesláno

Tý jo, tolik inzerentů, to by byl klub v balíku ;)

Není podle mě vhodné, aby v tom byla inzerce. To tam raději dám pořádný kozy pro Šaldu :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...