Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

To pod otáčkoměrem je signalizace otevřených dveří, ta červená vpravo nahoře je ruční brzda ;)

Jinak to vypadá vcelku slušně, ale s investicemi počítej. Nové koule a pod tě asi neminou.

Odesláno

Té \"žluté\" v levém horním rohu na foto č. 21 jste si kluci nevšimli? Jistě,s investicí počítám u každého auta. Xantie se mi vždy líbila ( ačkoli pro mnoho lidí je to nejošklivější auto, které znají...) a C5 mi do oka nepadla. Kdybych se v tom nikdy nesvezl, bylo by to lepší... :)

Odesláno

jak píše koblih.. koule, výměna LHM a pak takový ty investice co jsou na každém autě.. ale je fakt, že jsem nějakou chvilku měl Xantii taky a je to hezký svezení.. (měl jsem 1.9TD) nová koule se dneska nechá koupit i za 700 tuším kus.. LHM cca 150,-/l..

Odesláno

Z Chomutova to máš daleko.

Hupra - koupil jsem tam Feldu Pickup, dovoz z Rakouska. Tehdy jsem tomu nerozuměl a věřil - no, je to stočené a po havárce, předním sklem zatéká, Ale jezdí dodnes...

Kup si něco blízko a jistější původ.

Odesláno

hehe..tak jsem to trefil tu levou oranžovou kontrolku..jsem si nebyl jistý..ale co koblih nahodil tu fotku všech tak už vím, že to je diagnostika motoru, která svítí za chodu.

Odesláno

Ahoj Švícko. Xantii jsem měl před Pažoutem rok výroby stejný jen v Breaku. Je to svezeníčko - dokud nezačnou problémy s hydraulikou. A u takto starého vozu se s tím dá na 100% počítat. Na pohled vypadá velice pěkně, ale pokud o ní opravdu uvažuješ, tak před koupí si tu hydrauliku prověř nebo se nedoplatíš.

Odesláno

Kompletní hydraulika je na úrovni kompletní výměny tlumičů, nevím, proč by se měl nedoplatit. Je snad normální vyhradit si na servis dalších 30, aby to auto bylo v cajku.

Odesláno

To je nesmysl. Tohle je šestikulka. Koule se fakt dají koupit kus kolem 7 - 8 stovek a pokud není úplně proražená, tak se nechaji dofoukat. Pravda je že tan podvozek když se zanedbá , tak je to pokladnička. Ovšem když se o něj postaráš a pravidelně servisuješ a udržuješ co je třeba, tak je to svezeníčko.

Sám jsem měl Xantii a syn ji ještě má. Takže celkem vím o čem mluvím. kdybych nedostal dobrou nabídku an 807, tak Xantií jezdím do teď.

Odesláno

Osm kulí mají Xantie s Hydractivem a dokonce deset mají Xantia Activa - ty mají ještě náklonové pístnice a u těch je to pak finanční mazec když se to podělá.

Odesláno

Activa je super, ale dost složitá věc. Moc často se to nesype, porucha je dost vyjimeěná pokud je tedy pravidelný odborný servis. Jinak inzerát fuč, asi prodáno? Auto vypadalo podle fotek dost schopně...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...