Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Antiradar je ti k prdu, když zapomeneš rozsvítit, zastaví tě polda, aby tě upozornil. U toho zjistí, že máš sjetou gumu vzadu u řidiče, tak obejde auto, a všimne si prasklýho skla vepředu a rok propadlý technický vzadu :D

Tak ti řekne 2500 a 3 body, a ty to ukecáš na \"odstavím to tady a du pěšky\" na okresce, 15 km do vesnice :roker

Odesláno

Oddie: no, z praxe.. řešil jsem pána za přestupek, trochu jsem ho vybodoval a pánovi přišlo, že má odevzdat noty.. nebudu to tady popisovat, ale ve výsledku místo za 200,- zaplatil cca 11000,- a noty stejně odevzdal... tolik humorná historka z natáčení.. a co jsem tím chtěl říct? Že pokud je to dobře napsaný, je to neprůstřelný. A to bych ti třeba řekl názor já, jestli jo nebo ne... no ale když chceš právníka... ;-)

Odesláno

Oddie: ano, je možný shodit přestupek... ovšem vše začíná u policisty, jak to napíše. Pokud tak, že to je neprůstřelný, pak se s tím musí poprat i úředník. Pokud ne, pak je to buď a nebo..

Odesláno

Teď mi přišel pozdrav od PČR, kde mě vyřešili rovnou pokutou 600,- Kč (žádné zjišťování kdo řídil, žádný snížení bodového konta ...). Už je zaplaceno - a žádnýho právníka netřeba.

Odesláno

A když dám do pokecu všeobecný dotaz k řešení dopravní situace (zatím bez DN) a v SZ poprosím o vyjádření odborníka?

Odesláno

Souhlasim s podekovanim i ja psal clenovi Krt€K kdyz jsem mel jeden nejmenovany problem bohuzel do meho spisu se podivat nemohl ale slusne odpovedel a byl jsem rad :-) nicmene pak jsem napsal clenovi Stifler aby mi pomohl vysvetlit nejake informace co se meho problemu tykali a hned jsem vedel na cem jsem:-)

Odesláno
Bohužel, mnozí z těch, kdo mi napsal, a je jich cca polovina ze všech zpráv, se mi ani neobtěžovali poděkovat nebo alespoň reagovat na mou odpověď s tím, jak dopadli nebo nedopadli.

Jestli to není tím,že rada byla neučinná a nebo si řekli,že to stejné vlastně věděli a tys je v tom jen utvrdil a tím pádem jako by rada nebyla:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...