MilanF1 Odesláno 28. říjen 2013 Odesláno 28. říjen 2013 Já už se před volbama obával o Sobotku, Hašek jako hejtman má v kraji určitou popularitu. Kdyby každý kandidoval v jiném kraji, žádný takový problém by nenastal - i kdyby měl Hašek více preferenčních hlasů, ale každý kraj má jiný počet obyvatel a jiný podíl lidí kroužkuje. Osobně si myslím, že to je Sobotkův neúspěch. Lehce nad 20% je fakt málo, navíc v kraji skončil druhý. Prostě lidi tam spíše chtějí Haška. Na druhou stranu to alespon něco rozpoutá, stejně tak v ODS. Citovat
Medvěd Odesláno 28. říjen 2013 Odesláno 28. říjen 2013 M ilane - je to neůspěch oranžády jako celku, tedy by z toho mělo svou politickou odpovědnost vyvodit celé vedení strany. Hašek, Škromach, Tejc a mnozí další jsou ve vedení pěkných pár let a nelze položit na špalek pouze hlavu jednoho předsedy a tvářit se \"Já nic, já muzikant\" - kór když jsem jako p. Hašek minimálně rok komentoval kroky předsedy strany tak, že naše názorové rozpory byly víc než zřejmé. Nebo si myslíš, že by si s Tebou Schreek velice záhy nevyříkal situaci, kdyby tušil, že mu jdeš po krku a místo abys ve vedení spolupracoval, tak mu hážeš klacky pod nohy a stavíš si schody na svůj pomník? (POSLEDNÍ VĚTA JE SAMOZŘEJMĚ N A D S Á Z K A ) Citovat
MilanF1 Odesláno 29. říjen 2013 Odesláno 29. říjen 2013 Souhlas, celé vedení oranžových nese vinu. Ale už dávno tomu - při volbě předsedy ČSSD bylo jasné, že mají opačné názory. Ale na druhou stranu to nese problémy, když to lidé vědí, že se tam hádají ... Měli by odejít všichni, stejně tak z ODS. Citovat
Haryk Odesláno 29. říjen 2013 Odesláno 29. říjen 2013 už můj děda nar. v r 1889 říkal ,,politika je největší svinstvo\" v roce 48 také strany opustily své ideály a zradily národ, koryto je koryto, lepší to u nás už asi nebude, jejich heslo je ,,korytáři všech stran spojme se\" :( Citovat
ozzy1 Odesláno 29. říjen 2013 Odesláno 29. říjen 2013 byť jsem socany nevolil, tak toto je levárna a snad to Sobotka ustojí,poté co jsem četl vyjádření senátorů ČSSD-ti stojí za Sobotkou. Citovat
Radka S. Odesláno 29. říjen 2013 Odesláno 29. říjen 2013 tak jsme přestáli mimořádné volby, zjistí se, že opět nezbylo korýtko pro všechny a za chvíli budou další mimořádné volby... Citovat
Medvěd Odesláno 29. říjen 2013 Odesláno 29. říjen 2013 Radko - Tvůj katastrofický scénář může mít - bohužel - velice reálné základy. Na mně to celý působí tak, že p. objímač stromů věřil v úspěch partaje hlásící se veřejně k přátelství s ním. Po sérii smrtících polibků ale tohle uskupení nedostalo mandát a tak je potřeba honem rychle vytvořit jinou skupinu, která bude mít dostatečný potenciál, aby přes ně pan ředitel všeho mohl po celé volební období tahat za nitky a v podstatě neomezeně vládnout. Věřím, že to p. Sobotka ustojí a že buď za zpackané volby přijme odpovědnost CELÉ vedení socdem nebo že momentální křiklouni typu Haška, Škromacha a sopl. zmizí z veřejné scénydo propadliště dějin (třeba do SPOZ). Citovat
rhinos Odesláno 29. říjen 2013 Odesláno 29. říjen 2013 ja bych nebyl tak schizofrenni:D Milos bez odsouhlaseni v parlamentu nema sanci cokoliv ovladat.Vsechny zakony pripravene Vladou musi projit odsouhlasenim ve Snemovne. Na druhou stranu to byl prave on kdo svymi kroky primel Snemovnu se rozpustit.Zvlaste dama z ODS se zuby nehty branila rozpusteni a chteli cekat co by to slo idealne az do normalnich voleb.Samozrejme hrala na to ze se na aferku zapomene... Citovat
oddie Odesláno 29. říjen 2013 Odesláno 29. říjen 2013 Medvěde, dost se pleteš, že Zeman potřebuje \"honem\" vytvářet nějaké skupiny. On naopak vůbec nemá kam spěchat, protože dokud ty skupiny nespatlají nějaký návrh vlády, bude vládnout právě ta Zemanem dosazená partička, co tam je teď, i když technicky v demisi. Citovat
FrantaCV Odesláno 29. říjen 2013 Autor Odesláno 29. říjen 2013 Nevolil jsem ani \"oranžové\" ani \"modré\" či \"třešně\" a ani nikoho jiného - ono vlastně ani nebylo KOHO = neplatný hlas a tudíž příspěvek nikomu. Ale pobavil mě p. Babiš - sám do vlády nechce, ale její vytvoření fakticky zmařil. Docela mě zajímá \"O co mu opravdu jde\"?!? Citovat
olda Odesláno 29. říjen 2013 Odesláno 29. říjen 2013 Ale pobavil mě p. Babiš - sám do vlády nechce, ale její vytvoření fakticky zmařil. Docela mě zajímá \"O co mu opravdu jde\"?!? Myslím,že mu jde pouze o to,zlikvidovat malé podnikatele,co by mu mohli konkurovat(jako teoretický ministr financí to v poho zařídí,kauce 5 mega malého živnostníka v poho zlikviduje) no a pak to jeho impérium ovládne republiku a hádejte,co bude dál... Citovat
odee Odesláno 29. říjen 2013 Odesláno 29. říjen 2013 Co se týká Babiše, nevím úplně přesně, co si o něm myslet, ale zkusil bych to s ním, něco pozitivního udělat musí, vzhledem k tomu co vydělal, nebude určitě blbej a proto mu je jasný, že když se snažit nebude, příště šanci nedostane.. Citovat
Péťa Odesláno 30. říjen 2013 Odesláno 30. říjen 2013 On druhou šanci nepotřebuje. Zlikviduje konkurenční prostředí a umře Už jste zapomněli na Víta Bártu? Citovat
odee Odesláno 30. říjen 2013 Odesláno 30. říjen 2013 Mě spíš z jeho projevu připadá, že je to člověk natolik ambiciózní, že mu už je byznys tak nějak malej a proto to zkouší jinde, což je právě ten fakt, kterej by nám mohl dát aspoň malou šanci na to, že se pokusí něco pozitivního udělat... Citovat
oddie Odesláno 30. říjen 2013 Odesláno 30. říjen 2013 Stejně pozitivního jako \"pozitivně\" zlikvidoval kvalitu žrádla u všech firem, co padly do toho jeho povedeného spolku, a stejně \"pozitivně\" jako zlikvidoval českou krajinu řepkou? Tak to se máme na ty \"pozitivní\" věci fakt co těšit, jen co je pravda. Peníze nesmrdí a jsou až na prvním místě, a zvyk na řádově jiné částky než ti předchozí žabaři. Super kombinace... Citovat
MilanF1 Odesláno 30. říjen 2013 Odesláno 30. říjen 2013 Pro mě je též Babiš také nečitelný. Nevím, zda má levicové či pravicové názory, možná obojetný. Vzhledem k tomu, že je podnikatel, čekal bych pravicovější smýšlení. Pevně doufám, že ze svého podnikání má dostatek financí, že je nechce rozšiřovat přes známosti ve státní sféře. Tohle by se dalo říci o Schwarzenbergovi, ten má politiku jako zábavu. Líbil se mi jeho výrok v sobotu, když byl dotázán, s kým se sejde v sobotu večer (reportér myslel na povolební vyjednávání) a Karel odpověděl: \"Rád bych se sešel s krásnou dívkou.\" Tohle mě rozsekalo Pokud by Babiš bral politiku taky s podobným nadhledem, líbilo by se mi to, ale to ukáže čas. Citovat
radim.1008 Odesláno 30. říjen 2013 Odesláno 30. říjen 2013 Co z toho bude? Dočkáme se doby, že na hranicích nás nebude vítat nápis vítejte v České republice, ale vítejte v Babišově, v zemi páně hodného. A že není blbej, když vydělal takové jmění? Není, je jen vy... Stačí přijet někam, kde má svůj pomník. Třeba v Žamberku, fungující drůbežárnu koupil i s celým Masokombinátem Vrchovina a zavřel. Proč? Ne, že by nebyla rentabilní, ale uklidil konkurenci pro svoje Vodňanské kuře. Nechápu lidi, kteří věří, že takovýhle člověk, chce něco změnit pro obyčejné lidi. Citovat
radim.1008 Odesláno 30. říjen 2013 Odesláno 30. říjen 2013 Stejně pozitivního jako \"pozitivně\" zlikvidoval kvalitu žrádla u všech firem, co padly do toho jeho povedeného spolku, a stejně \"pozitivně\" jako zlikvidoval českou krajinu řepkou? Tak to se máme na ty \"pozitivní\" věci fakt co těšit, jen co je pravda. Peníze nesmrdí a jsou až na prvním místě, a zvyk na řádově jiné částky než ti předchozí žabaři. Super kombinace... Naprosto souhlasím. Obdobný případ máme tady u nás na maloměstě. Pan podnikatel prodávající zelenožluté traktory, koupil nejdříve Zemědělské družstvo ve vedlejší vesnici. S tím i vepřín za městem. Postavil u něho bioplynovou elektrárnu. A letos, aby měl dost paliva na zimu, osel veškeré pozemky kukuřicí. Ale ne proto, aby měl čím krmit dobytek, ale aby měl čím topit aím roztáčet turbínu a dělat proud. Citovat
odee Odesláno 30. říjen 2013 Odesláno 30. říjen 2013 Oddie, Tvůj názor beru, já totiž nejsem ošlehanej minulým režimem, jako vy dospělejší, převrat sem zažil v plínkách, maximálně s kačerem a navíc sem docela optimista, takže prostě možná jen chci aspoň trošku věřit, že se do vlády jednou dostaně někdo kdo si řekne, že by bylo dobrý udělat něco pro lidi. Chápu, že ikdyž se tam dostane sem tam někdo kdo má vůli něco dělat, časem se buď přidá k většině, nebo znechuceně zmizí, právě proto sem doufal ve větší úspěch malých stran, protože ty by snad mohli být aspoň částečně zárukou nějaké pozitvní činnosti. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.