Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tohle bude peklo, Sobotka to dohromady nedá, řekne tedy přátelům z KSČ a do toho naskočí Babiš a jeho guláš pejsek - kočička, hurá . . . Jsem docela zvědavý co \"vyhodí\"naše opilé veličenstvo. Aspoň, že SPOZ skončilo mimo.

Odesláno

Podle mého to nedopadlo ještě nejhůř, ale jestli se nedohodnou na ničem, tak na jaře volíme znovu. Bohužel to zatím moc nadějně na nějakou solidní vládu nevypadá.

Odesláno

Máš pravdu - horší už by mohly být jen \"Třešně\" na prvním místě.

Taky jsem svoji obálku vhodil do urny a navíc oba dny oseděl ve volební komisi (už asi po desáté).

Jedna změna přece jen nastala - k těmto volbám přišli i voliči, které jsem u voleb v minulosti neviděl. Že by se národ konečně začal probouzet a usoudil, že už je na čase vydupat si změnu?

A co se týká výsledků voleb - řekl bych, že se zase uvidíme u dalších předčasných.

Odesláno

59,48% volební účast. V roce 2010 to bylo 62,60%, v roce 2006 64,47% (čerpáno zde)

Kde je to probouzení? Já v tom vidím víc znechucení...

[upravil dne 27.10.2013 14:26 od Peta]

Odesláno

Je to celkem janě dané:

varianta A - ČSSD bude mít menšinovou vládu za podpory KSČM, ANO a KDU-ČSL. Babiš je bude usměrňovat, protože bez něho neschválí ani prd.

varianta B - koaliční vláda ČSSD, ANO a KDU-ČSL, kde opět bude hlavní slovo mít Babiš, protože bez něj se neobejdou. Babiš bude mít ministerstvo financí. Dohady mezi nimi však budou ohrožovat stabilitu vlády, proto si myslím, že dopadne varianta A.

Odesláno

Mně se momentální chaos v KSČSSD líbí - nikdy jsem tuhle stranu rád neměl a když se sama svou touhou po moci zlikviduje, rád jí k tomu zatleskám.

Jinak jsem výsledky voleb tak nějak podobné předpokládal. Myslel jsem si tedy, že sociálové dostanou víc hlasů (těmi necelými 21% mně voliči pozitivně překvapili), ale taky mně překvapilo 18% pro ANO. Dále taky nechápu, že se Kanimůra dostal do sněmovny - ale toto zklamání vyvážila má radost nad tím, že zcela pohořela partička kámošů páně prezidenta. Takže suma-sumárum nejsem z voleb ani zklamán ani nadšen, uvidím, co přinesou dny, měsíce a roky příští.

Odesláno

Výsledky voleb mě bohužel nijak nepřekvapili. Doufal sem, že se lidi trošku proberou a dají šanci většímu mnoství stran, Já sám osobně bych byl docela zvědavej na aktivity Pirátů, a proto sem tam šupl jejich lístek. Když to vezmu logicky, tak ty strany, který tam působí \"odjakživa\" jen vždycky naslibují hory doly a pak se na svý voliče vyserou, protože vědí, že je stejně půjdou volit znova. Letos na to konečně dojeli aspoň jedni z nich pořádně. Věřím tomu, že kdyby se dal prostor pirátům a podobným uskupením, budou makat jak svině, protože jim bude jasné, že když ne, příště mají smůlu. Bez ohledu na procenta vyhrál volby jednoznačně Babiš, teď už zbývá jen doufat, že už mu stačí, co si dotěď nahrabal a chce třeba fakt něco změnit..

Jinak k té rošádě v ČSSD... Tak Sobotka byl zrovna člověk, o kterým sem se domníval, že by mohl být poměrně slušnej člověk a pánové Hašek a spol. mi to teď potvrdili.

Edit: Medvěde, zůstal bych u dnů, maximálně měsíců, co přinesou další roky, si ještě půjdeš odvolit, neboj:D

[upravil dne 28/10/13 16:25 od odee]

Odesláno

již delší dobu vím jedno, že pro Babiše je jeho slovo zavazující a v tomto směru to má v hlavě naprosto srovnané.

Bohužel, to co se děje u socanů je k nevířě. A Milošek si libuje.

Odesláno

Ozzy - Milošek si podle mně nejen \"libuje\", ale hlavně tahá za nitky vedoucí k jeho bezmezným vazalům (míním tím zejména p. Škromacha).

Docela se mi líbil názor p. Štěcha v nějaké podvečerní zpravodajské relaci, který jasně mluvil o tom, jak Hašek šel dlouhodobě Sobotkovi po krku a že volební neúspěch je minimálně z 50% i jeho zásluhou. Mluvil i o tom, že předseda strany by měl být postem požívajícím jakési ochrany a že jeho přímý kolegové (tedy předsednictvo strany) by měli být jako celek jednotní - a pokud by se prokázalo, že předsedovi někdo z předsednictva \"okopává kotníky\", tak by takový člen měl být grémiem okamžitě odvolán. A pokud by měl Sobotka podat demisi dík výsledkům voleb, tak celé vedení (Hašek, Škromach, Tejc, ...). Jak onoho odbráře moc nemusím (použil dle mého - stejně jako Zavadil - odbory jako výtah k moci), tak v tomhle jsem s ním fakt souhlasil.

P.S.

Babiš - možná pro něj je jeho slovo zavazující, ale není ve straně sám a je otázkou, kdy se ANO začne štěpit na různé názorové frakce. ANO mi přijde jako \"kočkopes\" a máím strach, aby za pár měsíců nebylo jako VeVerky II.

[upravil dne 28/10/2013 20:12 od Medvěd]

Odesláno

Je to v Cirkusu tak to sem napisu - Tejc, Hasek a Skromach VEN ! Nejsem a nikdy jsem nebyl volic CSSD ale v tomhle stojim za panem Sobotkou a to co tam ted Ti druzi predvadi je pokus o politickou popravu a humac nejvyssiho kalibru. Prasata nenazrany oranzovy :blicismajlik

Odesláno

Chudák pan Sobotka, co jsem tak nějak letmo zaznamenal, ušili na něj spolustraníci pěknou \"boudu\". To je pěkná křivárna, Bohúšu nedej se!

[upravil dne 28/10/13 20:03 od Altman]

Odesláno

Jsem znechucen,tohle je opravdu prasárna,hned po volbách,co si má myslet volič ČSSD,který volil tuto stranu s tím,že pan Sobotka bude premiérem,to podle mně volič očekával,nebo ne?:myslim:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...