agregatos Odesláno 27. leden 2018 Odesláno 27. leden 2018 Ahoj mám problém s webastem. koupil jsem fiata a webasto nehřálo. z výfuku nějaký vzduch šel normálně po nastartování a po vypnutí motoru dobíhalo, ale nehřálo. tak jsem vzal jiné ze starého auta které normálně fungovalo, ale po namontování se nespustí. nové auto má systém CAN staré VAN. musí se nějak topení nastavovat do jiného auta přes diagnostiku nebo je to jedno jaké se tam dá? topení je úplně stejný - držák, konektor, stejný typ Citovat
Roland Garros Odesláno 2. únor 2018 Odesláno 2. únor 2018 Zdravím vespolek a dovolil bych si oživit téma ovládání přihřívače přes gsm modul. Jedná se o úpravu zde uvedeného schéma, s použitím tohoto: http://www.selax.cz/selax/eshop/15-1-GSM-dalkove-ovladani/0/5/549-GSM-klic-dalkove-ovladani-B214U-Universal . Přes mobil zapnout bufika pro předtápění, po uplynutí doby nastavené v sms nebo po opětovném vypnutí přes mobil by po nastartování přihřívač plnil svou původní funkci. Ten modul má dvě relé, takže bych ještě přes to druhé prohnal napájení větráku topení. Jde mi o to, jestli by to fungovalo podle tohoto zapojení: Citovat
Milan+ Odesláno 10. listopad 2018 Odesláno 10. listopad 2018 Nechce se mi lozit pod auto, pozná diagnostika nefunkční oběhové čerpadlo u bufika? Topí, ale nechce se teplu do kabiny. Citovat
Lihous Odesláno 10. listopad 2018 Odesláno 10. listopad 2018 Diag asi ano ale nase co mame tak moc nekomunikuje - u pana v Trutnove to "naprasila" hned .... Jinak priznak byl ze se topeni prakticky do min vypnulo - pokud nebyl nastartovany motor. Pokud bezel alespon na volnobeh topeni slo jak ma - u naseho / ale je dodelavane / Citovat
Milan+ Odesláno 10. listopad 2018 Odesláno 10. listopad 2018 Už to jede, nedalo mi to, resetnul jsem to pojistkou, dole vytáhl a znovu zandal konektor a fičíme. Trutnov myslíš jak na inzerci byl jak Kemar či Kemarová? Citovat
Lihous Odesláno 10. listopad 2018 Odesláno 10. listopad 2018 Myslim si ze to bude on - za me max.spokojenost. Citovat
Jarda5 Odesláno 10. listopad 2018 Odesláno 10. listopad 2018 Lihous, to mi teď začalo dělat webasto taky. Zapnu ho, normálně nabíhá, teď po výměně chladící kapaliny s fridexem krásně hladce, ale cca za minutu se začnou snižovat otáčky, až se úplně zastaví. Při dotáčení začne něco i chrastit. Pak cca za minutu začne opět startovat a to už fičí bez problémů až k 70°C. Co s tím může být? Citovat
Lihous Odesláno 10. listopad 2018 Odesláno 10. listopad 2018 Nevim napada me to co jsem popsal nastartovat a zkusit zda pojede.Pripadne zda neni zavzdusnene. Citovat
vetec Odesláno 27. prosinec 2021 Odesláno 27. prosinec 2021 Ahoj, mám prosbu, poradíte mi někoho ideálně z okolí Prahy nebo Příbrami, kdo by uměl poradit nebo opravit bufíka? Jedná se o 807 2.0hdi rhr, normálně fungoval, teď píše diagnostika chybu P260B - elektrický okruh vodního čerpadla, sporadická chyba. Díky moc Citovat
Vena garážmistr Odesláno 27. prosinec 2021 Odesláno 27. prosinec 2021 No teď mezi svátkama je těžký někoho sehnat. Ty máš k dispozici diagnostiku? Pokud ano a dostaneš se do ŘJ bufíku tak smaž tu chybu a zkus diagnostikou vynutit start bufiku. A uvidíš co to bude dělat. Pokud to píše sporadická chyba tak to mohlo bejt nějaký zakolísání napětí nebo něco takového a když ji tu chybu smažeš tak by to mělo fungovat nebo ji to vyhodit znovu a pak by to bylo potřeba řešit podrobněji. Víc ti takhle od stolu neporadím. Ale vím že jednou na C. Picasso jsem taky řešil nějakou chybu na bufíku a smazal jsem jí a diagnostikou vynutil start bufiku a ten funguje doteď a už to bude možná 8 roků zpátky. vetec, MP a ozzy56 ohodnotil 3 Citovat
Ferry Odesláno 27. prosinec 2021 Odesláno 27. prosinec 2021 Mozna se v cerpadle zaseknul bordel a neroztocilo se. Pozitri bych byl i schopen udelat ti diag, mam jak origo PeugeotPlanet 2000, tak pripadne WebastoThermoTest. Bydlim v Drahline u Pribrami vetec a ferinko2 ohodnotil 2 Citovat
vetec Odesláno 27. prosinec 2021 Odesláno 27. prosinec 2021 před 5 hodinami, Vena garážmistr napsal: No teď mezi svátkama je těžký někoho sehnat. Ty máš k dispozici diagnostiku? Pokud ano a dostaneš se do ŘJ bufíku tak smaž tu chybu a zkus diagnostikou vynutit start bufiku. A uvidíš co to bude dělat. Pokud to píše sporadická chyba tak to mohlo bejt nějaký zakolísání napětí nebo něco takového a když ji tu chybu smažeš tak by to mělo fungovat nebo ji to vyhodit znovu a pak by to bylo potřeba řešit podrobněji. Víc ti takhle od stolu neporadím. Ale vím že jednou na C. Picasso jsem taky řešil nějakou chybu na bufíku a smazal jsem jí a diagnostikou vynutil start bufiku a ten funguje doteď a už to bude možná 8 roků zpátky. Díky za odpověď. Diagnostiku jsme měli jen Texu, chybu to psalo sporadickou, ale smazat nešla. Delphina to neviděla vůbec... před 6 minutami, Ferry napsal: Mozna se v cerpadle zaseknul bordel a neroztocilo se. Pozitri bych byl i schopen udelat ti diag, mam jak origo PeugeotPlanet 2000, tak pripadne WebastoThermoTest. Bydlim v Drahline u Pribrami Tak to by bylo super, stavil bych se kdykoli se ti to bude hodit, bydlim v Mníšku, takže to je kousek, paráda. Citovat
Ferry Odesláno 27. prosinec 2021 Odesláno 27. prosinec 2021 Jasny, napisu do SZ telefon a muzem se ve stredu rano domluvit, mam dovcu az do 31., kolem Mnisku jezdim kazdej den taky do prace do Modran, ale jednak mam u notasu v prdeli baterku, takze musim mit prodluzovak a zasuvku a druhak ted budu zrovna prvni tri tydny v lednu sluzebne ve Frydku, tak to jezdit nebudu vetec ohodnotil 1 Citovat
KusmanCZ Odesláno 20. leden 2022 Odesláno 20. leden 2022 Ahoj, mám ve své 807 bufík. Když ho chci zapnout přes ovládací jednotku v kabině, tak nereaguje a ani se nerozsvítí display. Když ho zapnu dálkovým ovladačem, tak začne foukat vzduch, ajen studený. Nevíte co by to mohlo být? Díky Citovat
filoyof012000 Odesláno 20. leden 2022 Odesláno 20. leden 2022 Bufik standardně nemá vlastní ovládání a je jen automatický. Takže to je nějak dobastlený a to ti asi těžko někdo oddiagnostikuje na dálku. Citovat
filoyof012000 Odesláno 20. leden 2022 Odesláno 20. leden 2022 Mimochodem, zkusím dotaz i já... i svý aktuální 807 jsem si v zimě párkrát všimnul, že po zastavení po kratší jízdě a vystoupení ven někdy cítím smrad jakoby nedokonale spálený nafty. Předpokládám, že to je projev bufíku. Mám to nějak řešit a případně jak? Honza Citovat
ferinko2 Odesláno 20. leden 2022 Odesláno 20. leden 2022 Nijak......bufík sa dochladzuje. Je to OK Citovat
Mejla. Odesláno 20. leden 2022 Odesláno 20. leden 2022 Zdravím, mám otázku, která nestojí za samostatné téma Mám 807 v benzínu a protože kupovat něco nového v současné době nepovažuji za rozumné, tak ji trochu "revitalizuji" Řešil někdo přídavné teplovzdušné topení, případně jaké nebo doporučený servis ? Děkuji předem za názory. Citovat
ozzy56 Odesláno 20. leden 2022 Odesláno 20. leden 2022 ahoj, nedávno se to tady řešilo , třeba Alza má ta čínská teplovzdušná topení i s montáží... Citovat
Mejla. Odesláno 20. leden 2022 Odesláno 20. leden 2022 koukal jsem, ale jen naftu, jinak se mi to líbilo. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.