Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Včera odpoledne na trase Praha - České Žleby celý den pršelo a voda zleva, zprava, shora, zdola. Ale Nokiany WR D4 drží na vodě dobře. Večer napadl první půlcentimetr mokrého klouzavého bílého něčeho, tak už se moc těším ;)

Odesláno

Plně souhlasím s oddie, co napsal ve svém příspěvku. Pneu mám řádně ukladněné a nesvítí na ně sluníčko. Spukřelé nejsou. Vzorek mají více jak 4 mm.

Tento týden byl kluk s 106 v Brně, vzhledem teplotám, které byli (jel ve dne), měl letní Barumky. Včera při zpátečný (pátek 20.11. 2015) pršelo a teplota 10 st. Celsia. Nestěžoval si, že by měl nějaké problémy si potíže s pneu. A ted už je přezuto na zimní pneu.

Odesláno

Tak zítra dovezu zimní kola domů, přehodím to někdy v týdnu.

Na příští rok mě čeká nákup 2 letních a 2 zimních, docela mě zaujal naposledy test http://auto.idnes.cz/test-celorocnich-pneumatik-na-octavii-dx5-/automoto.aspx?c=A151022_175140_automoto_hig

Jak byly celoroční gumy zpravidla kombinací toho horšího z obojího, tak ty dvě první vůbec nevypadají špatně. Vzhledem k tomu, co je tu v nížinách za (ne)zimu by to nemusela být marná alternativa.

Odesláno

Tak zítra dovezu zimní kola domů, přehodím to někdy v týdnu.

Na příští rok mě čeká nákup 2 letních a 2 zimních, docela mě zaujal naposledy test http://auto.idnes.cz/test-celorocnich-pneumatik-na-octavii-dx5-/automoto.aspx?c=A151022_175140_automoto_hig

Jak byly celoroční gumy zpravidla kombinací toho horšího z obojího, tak ty dvě první vůbec nevypadají špatně. Vzhledem k tomu, co je tu v nížinách za (ne)zimu by to nemusela být marná alternativa.

Nemusela by to být špatná volba.

Na malým teď taky máme nějaký M+S,tváří se to víc jak letní ,ale mamina mě ted žene k tomu abych ji to šel přehodit.

Odesláno

My máme obě auta přezutý už 14 dní a zrovna včera večer už byla námraza a teplota těsně pod nulou. A teď čtu, že "teplé dny jsou nenávratně pryč" ... Tak uvidíme.

Odesláno

Dnes taky konečně přezuto na 7let starý zimáky, který mám od novoty s hromadou vzorku a bez poškození. :D

Značka Dunlop Winter Sport 3M.

Odesláno (upraveno)

Používám na to kouli vyřazenou z naší výroby. A zvedne se zadek najednou.

A velký už taky muže do zimy.

Upraveno uživatelem Milan+
Odesláno (upraveno)

podložka je udělána proto,aby se kolečka nemačkaly do betonu,vespod jsou dubové prkna ,dlažba už se mi tam pokládat nechce,ale takové teraso by tam špatné nebylo

Upraveno uživatelem Milan+
Odesláno

O víkendu jsem neměl ani minutu času, tak jsou aspoň zimní kola s heverem v kufru, přes týden stejně jezdit nepotřebuju, tak to udělám některý večer.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...