Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Transit a Kokta už jsou na zimních, Fóbie půjde zítra .....

Na léto to asi vypadá na sadu letních u všech aut, kde se vozí Medvědí záď = Piškot a všechny 3 školní. Má smysl koupit letní teď v rámci nějakého posezonního doprodeje nebo radši počkat na jaro a mít tak o půl roku delší záruku?

Odesláno

Pockej si na jaro a kup si neco vyrobeneho ted v zime... pri dnesni konkurenci uz moc "vyprodeju" za zajimavou cenu neni a sklady jsou vybrane tak mas omezeny vyber ...

Odesláno

Tak jsem si říkal, zda jsem to s tím přezutím zbytečně neuspěchal. He, He, jak jsem byl dneska cestou do K. Varů rád za zimáče. :bojim  

Odesláno

Mně je jasný, že jakmile za dva týdny plánovaně přezuju na zimní, tak se vrátí klidný podzim s teplotami kolem 15°C a vydrží to až do ledna - jak je zvykem v naší ,,Polabské nížině" v oblasti Pardubic. Sníh děti uvidí možná tak na stěnách v mrazáku...

> hudecekl: rozpočet? region provozu? očekávaný nájezd?

V Tvém rozměru lze sehnat Kormoran za 1.300 nebo taky GoodYear za 4.000, takže takhle ,,na syrovo" težko odpovědět.

Odesláno (upraveno)

Region Ostravsko - hlavně tedy po městě, asi žádné hory. Nájezd v zimě max. 8 tisíc za rok. Chci dát maximálně 2 500 za kus. Chci něco dobrého výkon/cena :-D 

Mně je jasný, že jakmile za dva týdny plánovaně přezuju na zimní, tak se vrátí klidný podzim s teplotami kolem 15°C a vydrží to až do ledna - jak je zvykem v naší ,,Polabské nížině" v oblasti Pardubic. Sníh děti uvidí možná tak na stěnách v mrazáku...

> hudecekl: rozpočet? region provozu? očekávaný nájezd?

V Tvém rozměru lze sehnat Kormoran za 1.300 nebo taky GoodYear za 4.000, takže takhle ,,na syrovo" težko odpovědět.

Upraveno uživatelem hudecekl
Odesláno

Auto mám na operativní leasing, takže se mi další hliníky nebo plecháče neoplatí kupovat, pokud pak nebudu pokračovat. 

asi blba otazka proc na zimu takove silene pneu ? ja bych sel do 16 -3008 ma stejne kola s 307 a kola na to jsou uz levna (dokonce by tam sly i 15 ")

Odesláno

Letní 16" na hlinikách sundány a umyty. Zimní 15" na plechách převáženy, dofoukány plynem a nahozeny ... to vše za 400,- Kč v pneuservise .... sníh nikde, teploty kolem 10°C ... :papa

Odesláno (upraveno)

Veverko--Já už testuju :) nokian wr D4 celkem tiché jsou,na mokru drží hodně dobře,valivy odpor malý a spotřeba stejná jak na sava eskimo s3,už s těším jak je otestuju na sněhu :)) rozměr mám 205 60 r16 92h koupené v ráj pneu,supr ceny  a 50% sleva na přezutí platil jsem 370kč se vším i ventilky  na plecháče-kolik platite vy?

Jinak ten vzorek je fakt měkky nebo ta směs gumy snad to dlouho vydrží nokian wr d4.

Upraveno uživatelem Lukaydo 407
Odesláno

Letní vpředu mají 5mm, před létem měly skoro 8. Šly do háje nějak rychle. Zimní vzadu ubyly za tu dobu max o milimetr, spíš ani to ne. No nic, ještě něco odjedu takhle a pak ty 5mm letňáky věnuju známým na dojetí, na příští sezónu koupím nové. 31.10 jedu di Liberce, tak podle předpovědi to bude obuté...

Odesláno (upraveno)

Veverko--Já už testuju :) nokian wr D4 celkem tiché jsou,na mokru drží hodně dobře,valivy odpor malý a spotřeba stejná jak na sava eskimo s3,už s těším jak je otestuju na sněhu :)) rozměr mám 205 60 r16 92h koupené v ráj pneu,supr ceny  a 50% sleva na přezutí platil jsem 370kč se vším i ventilky  na plecháče-kolik platite vy?

Jinak ten vzorek je fakt měkky nebo ta směs gumy snad to dlouho vydrží nokian wr d4.

Už se na ně těším, tak doufám, že nezklamou. Až budu znát cenu výměny (mám na zimu druhé ALU), dám vědět :papa

Upraveno uživatelem Veverka

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...