Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Představení nové 308 Praha - Letňany

Recommended Posts

Odesláno

Hledáme majitele Peugeot 307 hatchback a nově i peugeot 304 v pěkném a originálním stavu pro vystavení na VIP akci peugeotu v Praze 23.10.2013, případní zájemci ať kontaktují Schreeka na tel. 608 972 181 nebo na schreek@peugeot-club.com

Rád přijmu i tipy koho oslovit. Doprava auta na místo vystavení a zpět bude uhrazena. Majitel se bude moci zúčastnit odpoledního VIP programu.

[upravil dne 17/10/13 06:35 od Schreek]

[upravil dne 24/10/13 06:16 od Schreek]

Odesláno

Radka.S by to měla hooodně z ruky :(

Agiu jsem tu dlouho neviděl - pokud jí můžeš nechat lístek za stěračem, tak šup ho tam :D

Odesláno

vendelinek ma kombi, ne ? :mad:

Edit: Tak ne, oprava, asi jeste spim ....

[upravil dne 16/10/13 09:13 od StibTo]

Odesláno

Nemusí to být přímo klubák. To nikdo nemá ve svém okolí známého s 307 HB bez tuningu v pěkném stavu?

Teď mě napadl Lví-ček nebo jak má tu přezdívku, je někde z jihu Čech, ale dlouho jsem ho tu neviděl. Myslím, že jeho 307 je zelená.

Šaldo: Vendelínek to má v pěkném stavu? Na fotkách ten lak vypadá nic moc :(.

[upravil dne 16/10/13 09:18 od MilanF1]

Odesláno

Pěknou krátkou 307u měl Bohumil, ale ten to má do Prahy taky 150 km.

Kdysi se tu vyskytoval s krátkou 307ou i Destini, ale kde tomu je konec .....

Odesláno

Doprava na místo akce a zpět bude uhrazena. Těch 150 km by nemusel být takový problém. Horší to má Radka S. z Hustopečí, tam to ztrácí smysl.

Odesláno

Je potřeba vůz v co nejlepším stavu a musí být originál. 307 se dělala snad do 2007 a tu má Veverka, jenže je to SW. U ostatních modelů se dalo vybírat, ale 307ček tu jsou skoro jen kombíky: Veverka, Gabriel 307, mccolor, Luciferka, Roman Bazi, Milhous, Moral3z a určitě další ...

Odesláno

Zdravím, tož já bych Zlaťuchu klidně přivezla, akorát nevím, jak dalece by vadily repráky v platu.:) Ty přední asi ne, ty jsou schovaný pod origo krytem, ale zadní repro tam je daný do plata.... Leda byste mi někdo půjčil origo plato bez repra.:)))

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...