Přejít na obsah

Agia

Uživatel
  • Počet příspěvků

    274
  • Registrace

1 Sledující

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 307
  • Rok výroby
    2004

Kontakty

  • ICQ
    315621365

Profilové informace

  • Město
    Praha 6
  • Stát
    Česká republika

Agia's Achievements

Pozorovatel

Pozorovatel (3/6)

0

Popularita

  1. Děkuji za možnost být u představovačky, akci sem si užila a taky děkuji Marcelovi za provezení v 308. Zlaťucha z toho byl tak rozhozenej, že mu hned druhej den upadnul vejfuk. Pokud umíte někdo tu fotku zmenšit, tak prosím do toho. [upravil dne 28/10/13 00:12 od Agia]
  2. Zdravím, tož já bych Zlaťuchu klidně přivezla, akorát nevím, jak dalece by vadily repráky v platu. Ty přední asi ne, ty jsou schovaný pod origo krytem, ale zadní repro tam je daný do plata.... Leda byste mi někdo půjčil origo plato bez repra.))
  3. Agia

    auta na natáčení

    No, klasika, nevadí. Holt si nepřilepšim ke studiu.)) Ať vám to dobře dopadne, kdo ste se tam dostal.
  4. Agia

    Atentát na prezidenta!

    Ať si každej řiká, co chce, ale střílet po prezidentovi takhle zblízka, k tomu se vůbec neměl nikdo dostat. A je úplně jedno, jestli měl v ruce kuličkovku nebo reálnou zbraň. Jde o to, že takováhle situace vůbec neměla nastat. Kdyby na sebe nechtěl jen upozornit, tak si třeba tu pravou bouchačku vezme a co pak? Pak to najednou pro ty vtipálky v pořádku nebude, ale když to byla jen kuličkovka, je to klukovina. K prezidentovi se prostě s jakoukoliv zbraní v ruce nemá kdo co dostávat. Tečka.
  5. Tak světlo jsme vyřešili, drblo se při výměně žárovky do patice kolem žárovky či co to kamarád mechanik řikal, takže prozatím seřízeno nastejno do roviny podle zdi a příští týden jdem na oficko seřízení do servisu, aby byla jistota, že to máme celý správně.
  6. Těžko říct, proč tomu tak je všeobecně, ale psát slovensky pro mě by byla asi smrt. Máme v práci docela dost Slováků, takže si myslim, že už obstojně rozumim, ale taky se občas najde věc, kterou netušim. A pozoruju, že když se s nima bavim dýl, mam tendence do češtiny míchat slovenštinu. Ale to jsou spíš chabý pokusy, nějaká divná automatizace. Ale psát, to bych si nelajsla. Zajímavý, protože většinou to mam naopak a třeba v němčině radši píšu, ale tu sem se taky učila podle učebnice a ne jen poslechem a komunikací.
  7. Agia

    PROHIBICE

    Bylo vtipný odjet v půl sedmý z domova, dojet na oslavu svejch narozenin ve čvrt na osm a mezi dveřma bejt uvítaná prohibicí. No, poradili sme si. Uznávám, vodka s grepovym džusem a havana s kolou mi bude chybět. Ale jinak si stejně většinou dám pivo nebo víno, takže zatim z toho zoufalá fakt nejsem a asi ani nebudu. Jen si řikám, kdo může kupovat chlast za 30 Kč litr vodky apod. To je snad jasný, že je to hnus. A nejhorší je, že pít teď nemůžeme my, co si kupujem věci normálního levelu, ale ty existence, co se válej ožralý krabičákama a levnejma vodkama, těm to nijak neuškodí. Nedělám si iluze, že si to od kámoše z večerky apod. neopatřej pod pultem.....
  8. Agia

    rozpustný nápoj TANG

    Je fakt, že sem ho dlouho neviděla. Kdysi sme to jedli i rovnou z pytlíku, jakýpak míchání s vodou. Pomerančovej byl nej.
  9. Agia

    Výrobné závody Peugeot

    Děkuji, takže frantík jak poleno, pak export do Belgie k sousedům a pak ČR. Hezké.
  10. Agia

    Voda v kufri pri rezerve

    oldo439: Díky, zkusim to předat strejdovi, aby to na chajdě rozebral a mrknul na to, protože tam teče už skoro dva roky a tohle nikoho nenapadlo.
  11. Obávám se, že jedna taková už tam je. Valeo a Bosch na 2004 stojej do trojky, to se furt dá. Pokud si seženu slevu do Kelly, tak ještě lépe. Každopádně bejt to jen světlem, bylo by to dobrý. Motorek je za 700 Kč, to by byla eště lepší varianta. Ale obávám se, že to bude oboje najednou s mym štěstim.
  12. Agia

    Voda v kufri pri rezerve

    Asi je to trošku Off Topic, ale myslíte, že tyhlety klapky by mohla mít i Mazda z roku 1991? Po výměně těsnění v kufru a zakytování všech světel (byla paráda pak měnit žárovku.....) tam pořád teče a nikde žádná příčina. Do kufru byla ťuknutá, ale podlaha hnutá neni.
  13. Koukám, že pokud to bude světlem, tak stojej od 1500 Kč, to by šlo k Vánocům.
  14. Večer zkusim, rovnou pak dodám fotky a zjistim značku světla. Snad to tam bude někde rozumně napsaný. Jinak podle VINu to vypadá, že do autorizáku se s tim jezdilo jen první dva roky, pak už asi opravovali, kde se dalo (Belgičani ehm ), tak je možný, že to světlo bude nějakej šmejd.:/
  15. Foto dodám, stojím teď i proti zdi, takže to bude dobře vidět. Výrobce zkusim zjistit. Ono to bylo ťuklý na tu stranu, je měněná kapota a právě tohle světlo. Stínítko má trošku jinej systém (na jednom je lyžinka, na druhym je to v kuse nebo co mi to řikal ten, kdo do toho brejlil), ale žárovky zapadaj do obou stejně, jen ne dost daleko evidentně.... Mě jen přijde divný, že to před výměnou svítilo oboje stejně a rovně a najednou to dělá tenhle bordel.
×
×
  • Vytvořit...