Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Rozloučení se starým fórem - Vítej zpět stará strukturo

Recommended Posts

Odesláno

Jsem na tom stejně s docházkou jako velkýzlýHonza :D Taky od šesti a mám v sobě zatím jeden čaj a svačinku. Už to vypněte. Musím makat a ne sledovat, kdy to exne :D

Odesláno
Tak to bys měl ihned napravit ... alou udělat třetí :aut Ale ty jsi napůl policajt, takže bys to mohl zatím s dvěma vydržet ... :D

Provedeno, mám třetí ;)

EDIT: od 1.9.2013 policajt nejsem :D

[upravil dne 3.10.2013 09:48 od Peta]

Odesláno

Aby nebylo odpolední pondělní spuštění třeba 10.12.2014 :aut:D

Jinak já si to ještě plnými doušky užívám - johohó starej dobrej cool engine z roku 1,2,3 plnej virů ... Ale je to prostě síla zvyku ... :D

Odesláno

Tak je mi to jasné, nějaká kartářka řekla, že by nebylo šťastné vypnout forum v brzkých ranních hodinách, ale naopak doporučila v pozdních odpoledních hodinách. Karty prostě nelžou.

Odesláno

jako taky sem dneska zapl pc a koukam že forum furt jede :DD ... tak jen čekám ten atomovej výbuch :D jinak taky se s nim chci rozloučit :))

Odesláno

to jsem na to zvědavej, zítra se kouknu,dneska už to nestihnu,doufám,že se v tom novym budu trochu orientovat a budu moc pokračovat v kafrání:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...