Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak se mi po mnoha letech opet neco povedlo, takto dopadla moje nocni jizda z prahy ... usnul jsem :( ... svodidla, jeste, ze tam byly, jinak letim nekam do lesa, trefil jsem je asi nekdy po 4:10 ... co ted s tim ? jak to co nejelegantneji alespon trochu popravit :/ ? doufam, ze mi nebudete rikat neco o totalce ... samozrejme jsem nikde nic nehlasil, strejchnul jsem to a jel jsem dal, na nejblizsi pumpe zkontroloval a musel jsem jet dal abych byl po sedme zpet v praci ...

post-17824-14109633483719_thumb.jpg

post-17824-14109633484062_thumb.jpg

Odesláno

Jesti není chycenej sloupek, tak bych sehnal díly ze stříbrný 406, vyměnil ty dveře a přední blatník, popřípadě nechal vyrovnat ten zadní blatník a máš to vyřešený, buď velice rád, že to dopadlo jen takto!!! Měls velkou kliku....

Odesláno

JJ jak píšou kluci. Jinak běžně se to jako nehoda nešetří, pokud není urvaný kotvící sloupek svodidel a jsou tak odřená jen svodidla+třeba i nějaká mírná deformace, co na fci svodidel nemá vliv. Takže není škoda na majetku třetí osoby a tak můžeš klidně jet dál a řešit si to sám.

Odesláno

Tak dveře 500ks,blatnik 600 ks,...

Smůla ,ale bud rad ,ze jsi neskončil v lese na střeše....

Bohužel jsem mel dveře na tuhle stranu,ale koupil je devils,jediný co mám je blatnik;)

Odesláno

JJ neni nad osobni zkusenost :(

Diky bohu ze to odneslo jen trochu plechu a to jeste jen \"rozume\"

Resil bych to asi jako viz vise - na paradu to proste uz nebude ale na jezdeni ano.

Odesláno

No, nebo to případně můžeš udělat i z druhý strany a vydávat to za rychlý pruhy. ;)

Ne, co chceš slyšet? Výměna blatníku a dveří je jediný řešení, víc na tom nevymyslíš.

Odesláno

Pěkně jsi jí \"opatrně\" opřel o svodidla. Kup blatník od Charlieho, dveře seženeš a když ne hned, tak třeba časem a zadek ti zručný karosář vytáhne. Osobní zkušenost. ;) Buď rád, že to dopadlo takhle, před časem jsem přijel k pánovi, co usnul a parkoval auto do příkopu tak, že ven musel pátými dveřmi.

Odesláno

chlapi, na paradu uz kaslu, to uz na ni nebude :) ... zahraval jsem si dlouho, jezdim ted dalky a i kvuli jinych zalezitosti proste nespim, jen minimalne, cekal jsem, kdy me to dostihne ... je fakt, ze budicek to byl paradni :D

uvazuju stejne jako vy, nechat vymenit kusy za kusy, mozna je stesti, ze to stribrna barva, mam za to, ze by nemel byt extra problem to nejak sparovat z vecma z vrakace tak, at pripadne nejsou zasadni rozdily v odstinech...

resit ani nic nechci, svodidla zustaly na miste, sebou jsem je netahal :) ... odpoledne zajedu za svym servisakem a domluvim se s nim, bouracky umi delat skvele, tak jsem zvedav co navrhne,ale asi vymenna cesta bude nejrychlejsi a nejlevnejsi

sloupek nevim, jestli je chycen, ale doufam, ze se jen zdeformovaly ty dvere

Odesláno

chlapi, na paradu uz kaslu, to uz na ni nebude :) ... zahraval jsem si dlouho, jezdim ted dalky a i kvuli jinych zalezitosti proste nespim, jen minimalne, cekal jsem, kdy me to dostihne ... je fakt, ze budicek to byl paradni :D

uvazuju stejne jako vy, nechat vymenit kusy za kusy, mozna je stesti, ze to stribrna barva, mam za to, ze by nemel byt extra problem to nejak sparovat z vecma z vrakace tak, at pripadne nejsou zasadni rozdily v odstinech...

resit ani nic nechci, svodidla zustaly na miste, sebou jsem je netahal :) ... odpoledne zajedu za svym servisakem a domluvim se s nim, bouracky umi delat skvele, tak jsem zvedav co navrhne,ale asi vymenna cesta bude nejrychlejsi a nejlevnejsi

sloupek nevim, jestli je chycen, ale doufam, ze se jen zdeformovaly ty dvere

Odesláno

jeste se zeptam na vec mimo ... nefunguje mi levy predni blikac, uz jsem vymenil zarovku za dalsi, ale beze zmeny, zmacknu packu, blikaji pouze zadni a bocni a rychle ... kam se mam kouknout ? draty ? nebo to dela packa ? je to mux

Odesláno

ktere draty mas na mysli ? niceho jsem si nevsiml

edit> ten blikr nefungoval o par dni driv nez jsem to bouchnul, takze myslis prervane dratky, uz to chapu, podivam se tedy

[upravil dne 24/9/13 14:33 od BV406]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...