Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dneska jsem v tv zaslechl něco o zlegalizování libovolného výběru spz-na úřadě prý mají nějakou tabulku přístupných spz a z těch si člověk může vybrat novou....nevíte jak to je v reálu? :o

Odesláno

To se týká zatím jen experimentu tuším ve Vysokém Mýtě. Opravdu každé ráno mají na okýncích formulář s několik desítkami RZ, pokud si z něj klient vybere RZ, má jí v ceně normálního převodu.

O RZ na přání (třeba 7A0 MEDVED1) se taky uvažuje, mělo by to být spuštěno 1. 1 2015, ale za poplatek 5000,- za tabulku, tedy 10 000,- za sadu a TO SE VYPLATÍ. (jak komu že?)

Každopádně systém z Mýta připravuje místní úřední aspoň částečně o všimné/zádržné za VIP RZky. Nedělám si iluze, že by se nějaké \"hezké\" RZ nedržely v šuplíku, ale je to krok k odbourání úplatků, které v tomto oboru létaly poměrně nestydatě.

[upravil dne 4/9/2013 17:44 od Medvěd]

Návštěvník
Odesláno

No mám značku takovou, jaká byla na autě když jsem to koupil. Kdybych chtěl nějakou extra, tak je mi jedno jestli těch 10 000,- skončí v kapse úředníka, nebo v bezedné státní kase.

[upravil dne 4/9/13 16:50 od kirkiz]

Odesláno
To se týká zatím jen experimentu tuším ve Vysokém Mýtě. Opravdu každé ráno mají na okýncích formulář s několik desítkami RZ, pokud si z něj klient vybere RZ, má jí v ceně normálního převodu.

O RZ na přání (třeba 7A0 MEDVED1) se taky uvažuje, mělo by to být spuštěno 1. 1 2015, ale za poplatek 5000,- za tabulku, tedy 10 000,- za sadu a TO SE VYPLATÍ. (jak komu že?)

Každopádně systém z Mýta připravuje místní úřední aspoň částečně o všimné/zádržné za VIP RZky. Nedělám si iluze, že by se nějaké \"hezké\" RZ nedržely v šuplíku, ale je to krok k odbourání úplatků, které v tomto oboru létaly poměrně nestydatě.

[upravil dne 4/9/2013 17:44 od Medvěd]

Medvede urcite by na spz nebylo tolik znaku

Odesláno

Ted to bylo v událostech v regionech. V Mýtě opravdu nabízejí RZ dle výběru. Ráno otevřou krabici s RZ a nabízejí ty čísla, která jsou v krabici. Přijde mi to fajn, ale samozřejmě to není RZ na přání.

Odesláno

aby si někdo ukojil své ego a odlehčil peněženku :D:roll

edit: u nás (Snina) jich jezdí docela dost-třeba si tím děláš reklamu

třeby chlapík má SV-STKFM vlastní STK a jmenuje se F.M.;)

[upravil dne 4/9/13 18:57 od Gabriel 307]

Odesláno

Měl jsem za svůj život několik aut a SPZ (RZ) si nepamatuju asi u dvou, jinak je mám bez problému v hlavě ještě dnes.

Volha 21 ACZ xx-xx

R8 ABH 80-99

R8 ABU 45 - 51

Š 105 AT 63-50

Opel Omega ADP xx-xx

Mazda AU 92-55

VW T4 ABB 14-45

VW T4 TUA 55-86 (3A7 2487)

P 309 2A6 0496

P 405 4A6 8055

P 406 7A0 2243

Odesláno

SPZ si nepamatuju nevím k čemu by mi to bylo :D Vlastně jednu jo 2C1 1111 - tu mám na moto, nicméně bez přičinění jelikož mi jí nechtěli vyměnit - jedině za poplatek (koupě ve stejném okrese).

[upravil dne 5/9/13 17:28 od koblih69]

Odesláno

najprv by mohli zacat davat znacky na cely zivot auta (vramci statu) a potom vymyslat vlastne znacky :) ako napr v anglicku ide auto do srotu aj so znackou a ak nahodou vybledne novu vam spravia skoro v kazdom obchode s nahradnymi dielmy :)

Odesláno

No tak jednak když na to kouknu tak se mi to graficky nezdá a jednak logicky, kdy asi tak žačaly SPZtky 1B1 xxxx a jakej je ten méďa rok?

PS: a když trochu pohledáš tak zjistíš, že s touhle SPZtkou jezdí IVECO ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...