Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Punkac: No aktuálně je to nastveno tak, že pro přístup z mobilu je úplně jiné téma vzhledu fora, které je jenodušší a datově podstatně méně náročnější. To s tím API už chápu, ale to bude dotaz spíš na programátory, nicméně mám pocit, že nám nabízeli v budoucnosti vytvoření androidí aplikace, takže nějaký základ by tam asi měl být.

Odesláno

Myslím, že nejvíce dotazů bude, až se to zapne :) Mě by ale už teď zajímalo, zda je možné vypnout anonymyzér, a jmenovat ty \"programátory\" :) Nebo aspoň firmu? :) Pokud to tady bylo, napište, pohledám.

Odesláno

koblik: díky. Já jsem našel pripojen.cz od Pe.Tr, ale myslel jsem že to má doma nový internet. :)

pe.tr: nic nezpochybňuju, jen jsem četl:

Předpokládaná cena cca 100 000,- bez dph

spuštění projektu : -> prosinec 2012

termín spuštění nových odtestovaných stránek : -> 1.června 2013 <- proto jsem se ptal na zadání :)

Na to že má SEO v názvu, by si mohli aspoň na homepage vyplnit description :D:)

Ok, ukamenujte mě :)

Odesláno

Jak jsem psal už tehdy, vypadá to na nějakého studenta - hodně amatérské. To že má na hlavní straně překlepy a hovorové výrazy je už jenom bombónek. Ale to nemá smysl řešit, vybráno bylo, těšme se na to, že výsledek bude super.

Odesláno

Je to už zadáno, těsně před dokončením. Nemá smysl komentovat, kdo to dělá, protože ten to prostě už dodělá. Řekl bych, že nový web vypadá velmi dobře. Hlavně oproti začátkům aneb je vidět, že se na tom zapracovalo a určitě nemělo smysl to vypouštět dříve.

Samozřejmě bude potřeba si na nové prostředí zvyknout, nicméně struktura je velmi podobná té současné, však se komplet databáze musí překopírovat. Budou tam nové prvky, uživatelsky doufáme příjemné.

Osobně si myslím, že pokud nebude mít zásadním problém s webem Medvěd a další odpůrci novot, budeme spokojeni. Je jasné, že se po spuštění najdou nějaké chyby, ale ty by neměly být zásadní pro chod. Běžný uživatel by měl přijít do hotového. :papa

Odesláno

Přiznám se, mám z toho docela obavu, ale co už se holt dá dělat. Doufám, že to fakt bude chodit i v reálné zátěži a že to s tím vlastním řešením nedopadne jako kdysi na Auto.cz, které svého času zcela pohřbilo Motorcafé...

Odesláno

O Auto.cz ani nemluv, já jako bývalý tamní redaktor zažil, co je to jiný vzhled do \"moderní\" bílé - vnitřnosti zůstaly 15 let staré :D ale uživatelsky velmi příjemné. Bohužel ta revoluce byla opravdu velká a v sekci F1 nebývaly po závodě stovky komentářů, když se jich sešlo 10, byl to úspěch ... to snad mluví za vše.

Náš nový web takovou revoluci nepřinese. Forum na mě působí jako starší zaběhnutý web, který v sobě má nové prvky. Řada věcí je tam zjednodušena a to je jen ku prospěchu věci, není podle mě důvod vymýšlet složitosti.

Reálnou zátěž by měl web zvládnout, protože dle slov programátorů není tak náročný jako starý. Ale jedna důležitá věc tu bude, web nebude zavirovaný :) ... doufejme :D

[upravil dne 6/9/13 09:59 od MilanF1]

Odesláno
Přiznám se, mám z toho docela obavu, ale co už se holt dá dělat. Doufám, že to fakt bude chodit i v reálné zátěži a že to s tím vlastním řešením nedopadne jako kdysi na Auto.cz, které svého času zcela pohřbilo Motorcafé...

jojo auto.cz u mě tímto skončilo :D a těch webů bylo mnoho z těch maličkých třeba Jawamania, Suzuki Bandit Forum...

... takže jak jsem psal, když to nebude ono, sbalím krabici a zamávám jako jinde :D

Odesláno

Koblih: no, u mě je rozdíl ten. že jsem tu od úplného počátku toho fóra a ta práce, co jsem tu hlavně za těch prvních x let odvedl, by mě hodně s...štvala.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...