Mizlerek007 Odesláno 31. srpen 2013 Odesláno 31. srpen 2013 prosím vás hledáme nějakou 406 sedan HDI nejlépe 80kw verze, bratrovi po 306té... nevěřím, že seženem nějakou se 120tis km atd, ale jde o to aby byla v rozumným stavu, ty km nějak nehrajou roli, samozřejmě né 400tis... ale poprosil bych o nějaký rady na co u tehlech motoru dát bacha a čemu se vyvarovat... jsem spíš přes benzíny než naftu... dám jich sem pár jen jestli o nich někdo něco neví atd ná téhle je sice lauf a karbon folie, ale třeba byla opečovávaná http://auto.bazos.cz/inzerat/25820442/peugeot-406.php http://auto.bazos.cz/inzerat/26876999/Prodam-Peugeota-406-20-Hdi-80Kw.php http://www.sauto.cz/osobni/detail/peugeot/406/13617890?goFrom=list nebo kdyby někdo věděl o nějakém zajímavém a pěkném kousku, dejte vědět, děkuji předem Citovat
koblih69 Odesláno 31. srpen 2013 Odesláno 31. srpen 2013 1. napadené tunerem nemá smysl komentovat. U druhé není na fotkách nic vidět, Třetí se mi celkem líbí, ale prohlídnul bych jeslti není po bouračce na předek. Jinak rad k nákupu je tu k těmhle autům spousta. Mimo ty obecné doporučuju, vyzkoušet startování za studena, dlouhou zkušební jízdu s plným plynem do táhlého kopce. Po vypnutí motoru by nemělo nic zarachotit. Stání na volnoběh by mělo být klidné, motor bez kolísání otáček... Citovat
Agrafik Odesláno 31. srpen 2013 Odesláno 31. srpen 2013 Souhlas s koblih69: mít dvě stejné auta a jedno tuněné, tak vezmu to originál. 90% ojetých aut na trhu jsou po nějaké bouračce. Takže spíše kontrolovat celkový stav. Citovat
oddie Odesláno 31. srpen 2013 Odesláno 31. srpen 2013 En ten tý ky... Co myslíš, že se pozná podle pár fotek? Vyjma toho, že kusy napadené tunerem v inzerci rovnou přeskakuju, se to pak prostě musí vidět. Citovat
Mizlerek007 Odesláno 31. srpen 2013 Autor Odesláno 31. srpen 2013 je jasný že podle fotek nekoupim auto... šlo mi spíš o to jestli někdo z klubu o tehlech něco neví či je někde neviděl, jestli už se neprodávali atd... koblihovi děkuji za odpověd, nechci rozvádět konverzaci typu jak jsou auta ujetý a bouraný, to jsou všechny když je nekoupí člověk přimo nové u dealera.. ta rádoby votuzená je tu daná jen proto jestli sní někdo nepřišel do styku... osobě na auto pojedu s diag a všemi potřebnými informacemi... proto toto vlákno, tudíš prosím jen o postřehy k životnosti a funkci motoru 2.0 HDI 80kw a celkové spolehlivosti, děkuji Citovat
koblih69 Odesláno 31. srpen 2013 Odesláno 31. srpen 2013 Motory jsou bezesporu držáky, jedině co je asi může zastavit je propálení pístu od ukapávajících vstřiků... Citovat
oddie Odesláno 31. srpen 2013 Odesláno 31. srpen 2013 Životnost motoru 2,0 HDI 80kW - byly tu nájezdy přes 600tis, takže asi tak... Citovat
Medvěd Odesláno 31. srpen 2013 Odesláno 31. srpen 2013 Koblih - jestli narážíš na mou příhodu, tak vstřiky byly tehdy na kontrole a v pohodě prošly. Citovat
koblih69 Odesláno 31. srpen 2013 Odesláno 31. srpen 2013 Méďo, já nenařážím na nic i když na tvůj problém si pamatuju. Dokonce si ani nemyslím, že je to tak vážný problém jak se tu občas někdo snažil tvrdit. Ale je to tak asi jediná vážnější závada, které se na tom motoru objevuje. Mimochodem kde ti ty vstřiky kontrolovali? Citovat
Stifler Odesláno 31. srpen 2013 Odesláno 31. srpen 2013 Pavel Štajgr jezdí s tímto autem a má nájezd přes 700.000 km a na projevu motoru to neni znát. Citovat
Medvěd Odesláno 31. srpen 2013 Odesláno 31. srpen 2013 To zajišťoval Vašek v rámci opravy, já fakt netuším kde (vzhledem k tomu jak je to dlouho možná by se zase kontrola vstřiků šikla - ale bojím se, že něco najdou a já budu muset klopit kačky, který nemám). Citovat
koblih69 Odesláno 31. srpen 2013 Odesláno 31. srpen 2013 Jeslti můžu doporučit tak s sebou vem někoho kdo tohle auto má (nebo měl). Jednak zná všechny problémy a jednak ví jak má reagovat auto na plyn, jakej má mít zvuk... koegyně dovezla 307 a jen to natočila říkám, že ten zvuk není v pořádku... do měsíce to začalo chlastat vodu - těsnění pod hlavou, pak vstřiky ... a to měla s sebou servisáka. Ten ale tyhle motory nedělá, takže mu přišlo normální že to klepe jak koncern... Citovat
Tomajda_406 Odesláno 31. srpen 2013 Odesláno 31. srpen 2013 Jednu jsem hodím.. Sundat ten strašneej karbon a nevypadala by špatně http://auto.bazos.cz/inzerat/26286337/PRODAM-PEUGEOT-406-20-HDI.php Citovat
Mizlerek007 Odesláno 31. srpen 2013 Autor Odesláno 31. srpen 2013 jj o ní taky vím, ale je to samí jak případ u inzerátu 1 ... prostě kdo udělá takovouhle hnusárnu, tak tomu autu asi prostě narve za studena atd... prostě risk.. no uvidíme, pár kousku se objede a zjistíme co a jak Citovat
stajgrpavel Odesláno 1. září 2013 Odesláno 1. září 2013 jj mam 406 RHZ s 704tis najezdem a zatim to jede :-D musel jsem menit poloosy , nemel jsem po ruce zadny kopec a testovaci jizda byla v obci ... a dalsi zavada je tesneni pod hlavou, zadni tlumice tekli ale to uz je opraveno . tento mesit necham udelat rozvody a tesneni pod hlavou. Citovat
P607Olda Odesláno 1. září 2013 Odesláno 1. září 2013 Snad se něco najde, jeden je tam 1. majitel (Coerde), jeden je tam prý po vlastním dědovi (dědictví) (birenbach) - snad by nemusely být stočené... http://suchen.mobile.de/auto/peugeot-406-diesel-limousine.html?scopeId=C&isSearchRequest=true&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&lang=de&categories=Limousine&makeModelVariant1.makeId=19300&makeModelVariant1.modelId=16&maxMileage=125000&fuels=DIESEL&ambitCountry= v ČR budou všechny stočené, je jen otázka, zda se dáš oklamat. Citovat
733thunder Odesláno 1. září 2013 Odesláno 1. září 2013 koblih69: Nemozes hned sudit kazde auto napadnute tunerom. To ze ma na aute nevkusny vyfuk a foliu na kapote este neznamena ze nemoze byt v slusnom stave. Ja som tiez auto polozil nizsie k zemi,nahodil elektrony.Takze je uz napadnute tunerom. A pritom dostava moje auto kvalitne diely,olej a vsetku starostlivost ktoru potrebuje.Dovolim si povedat ze,keby som ho predaval,buduci majitel by bol urcite spokojny.A nemal by som problem posunut ho i niekomu z klubu,nakolko za svoje auto rucim. Aj Cakom a Strejdakopec sa urcite o svoje vozy prikladne staraju. Citovat
oddie Odesláno 1. září 2013 Odesláno 1. září 2013 V Německu se stáčí taky, zvlášť už těch starších kousků, co prodávají překupníci. A ti už dávno přišli na to, jak maskovat bazarový prodej za \"privátní\" inzerci... Pokud je auto inzerováno jako takto málo jeté (dědictví) a zároveň má sadu zimních a letních kol, díval bych se na rok jejich výroby. Protože s takhle malým nájezdem a dědictvím po starém pánovi bych tam čekal aspoň 8 let staré gumy. Ne třeba rok staré s půlkou vzorku. Při nájezdu 7tis km ročně se prostě gumy neojedou... Citovat
koblih69 Odesláno 1. září 2013 Odesláno 1. září 2013 733thunder nechci tuhle diskusi příliš rozvíjet, je to mimo téma a přečetl sis už stejný názor ode mě, oddieho i od Mizlerek007, který auto poptává. A konec konců i s odůvodněním. Vlastně jsi to sám napsal - snížit + naprasit kola co tam nepatří = zhuntovat nápravu i tam kde normálně díl vydrží statisíce. Něco jiného pokud ot má být ShowCar, pak ať si to klidně přeposílají nadšenci, ale né auto na ježdění. Niméně pokud to někomu nevadí ať si to koupí, to je každého věc Citovat
733thunder Odesláno 1. září 2013 Odesláno 1. září 2013 Kolesa aj s pneu mam legalne zapisane v TP,takze no problem. Narozdiel od inych nemam pod nimi ani podlozky. Pri tvrdsom podvozku a nizsom profile pneu sa samozrejme musi pocitat s vacsim opotrebovanim,to je jasne.Uz je na kazdom ci do toho pojde alebo nie. S autom jazdim denne a pohodicka. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.