Dark69 Odesláno 11. září 2013 Odesláno 11. září 2013 Aj ja uz mam auto opravene, vymenil som len snimac vacky a auto uz startuje ako dabel Predtym startovalo dlho a za tepla vobec [upravil dne 11/9/13 18:02 od Dark69] milan72 ohodnotil 1 Citovat
NutT Odesláno 11. září 2013 Autor Odesláno 11. září 2013 to jsem zvědavej,jakou závadu našli Takže auto jsem odpoledne vyzvedl, bylo mi zděleno že vše vyčistil a funguje, pravda chytalo napoprvé. Jel jsem ho projet asi 30km pak jsem přijel domů a auto opět už nenastartoval, poklepal jsem na čerpadlo a ouha nastartovalo v pohodě. Tudíž je KO čerpadlo a jednou jde, jednou ne. Teď nevím zda ho mám vyměnit i s košem nebo jen to čerpadýlko. Nějaká rada ?? Citovat
NutT Odesláno 15. září 2013 Autor Odesláno 15. září 2013 Zdravím, takže v pátek jsem dovezl nové čerpadlo a hned se do toho dal, při vyndání starého jsem zjistil že je dost zasrané, proto jsem ho kompletně vyčistil (sítko, hadice, i samotný motůrek) a vrátil zpět, od té doby čerpadlo jede naprosto normálně a čerpá i kratší dobu takže s výměnou asi ještě chvíli počkám lukeso ohodnotil 1 Citovat
NutT Odesláno 16. září 2013 Autor Odesláno 16. září 2013 nehovoril som to hned? Já vím, příště si nechám poradit. takže čerpadlo,jo? hm,hm No čerpadlo jsem nakonec vrátil původní ale řádně vyčištěné a zatím v pohodě. Citovat
Pa3k206sw Odesláno 5. únor Odesláno 5. únor Zdravím všetci.Potreboval by som poradiť.Mam P307 2,0 HDI 66kw.Auto stalo cca 2mesiace.Po 1 mesiaci státia som sa rozhodol ísť preštartovať na 3 krát pekne chytilo.Nechal som ho bežať 25 min.a vypol.Na ďalší som išiel urobiť to isté a nič.Toci a nechyti.Na palubovke sa nič nerozsvietilo ,centrálne tiež nič.Poistky si všetky OK .Batéria OK.vsetky kontakty OK.Nafta nepadá.Cosa týka diagnostiky nepoznám a nemám nikoho kto by mi mohol prísť a napychnut to .skúste mi poradiť prosím. Citovat
PaKr Odesláno 5. únor Odesláno 5. únor (upraveno) Jestli opravdu jediné co funguje je startér, tak tipuju ulomený hlavní kostřící kabel. Hledej na převodovce přímo pod nádržkou na brzdovku ( a ano, přímo pod vedením vzduchu z filtru ) Kabel jde z baterky na převodovku a pak na kastli - nejspíš bude na levém podběhu přímo pod plechem od baterky. Ještě můžeš vzít startovací kabel ( opravdu stačí jeden) a jeden konec chytneš někde na bloku motoru a druhý konec třeba na šrouby sahary ( mezi světly). Pokud se auto "probudí", tak je to jasné. Edit: na fotce je to blbě vidět, ale snažil jsem se nějak vyfotit. No prostě takhle podle tím plechem je kostra na kastli. Jestli budeš ten plech sundavat, tak jeden šroub je vtipně z podběhu. Takže buď částečně oddělat ten plast nebo sundat kolo a celé nadkolí ať máš místo Upraveno 5. únor uživatelem PaKr Citovat
Pa3k206sw Odesláno 6. únor Odesláno 6. únor Ten ukostrovaci kábel som mal celý von a pekne som ho vyčistil a kontakty obrusil aj na ňom aj na kasni.ja si myslím,že bude zamrznutá BSI alebo BSM jednotka.A tým pádom imobilizér nepustí naftu.Ale to si iba myslím .Ale ďakujem. Citovat
PaKr Odesláno 6. únor Odesláno 6. únor A plus do bsm jde ? Nebo maxipojistky ( schované pod bsm) bsm můžeš klidně měnit ( bsi úplně jednoduše ne ), ale mělo by být z nafty a dodržet označení ( B2, B3 ... ) - to uvidíš, když dáš "nižší " tak něco nebude fungovat, "vyšší " úplně v pohodě. Citovat
Pa3k206sw Odesláno 7. únor Odesláno 7. únor (upraveno) BSM jednotku som vybral a vyčistil.Bol tam jeden spoj ktorý sa mi nepáčil.Tak som ho prepajkoval .založil naspäť.Prud do nej ide a aj na maxi poistkach je to OK .Prúd ide aj do pal.filtra aj do váhy vzduchu .Takže BSM by malo byť v poriadku.Ale otázka znie či s BSI jednotkou.Je tak veľmi obmedzený prístup.A kde tam zmerám prúd? Upraveno 7. únor uživatelem pavelu96 Necituj celý přímo předchozí příspěvek - jsi tu celkem dlouho, na to aby jsi chápal základní pravidla. Děkuji Citovat
Pa3k206sw Odesláno 7. únor Odesláno 7. únor před 2 hodinami, Pa3k206sw napsal: BSM jednotku som vybral a vyčistil.Bol tam jeden spoj ktorý sa mi nepáčil.Tak som ho prepajkoval .založil naspäť.Prud do nej ide a aj na maxi poistkach je to OK .Prúd ide aj do pal.filtra aj do váhy vzduchu .Takže BSM by malo byť v poriadku.Ale otázka znie či s BSI jednotkou.Je tak veľmi obmedzený prístup.A kde tam zmerám prúd? Citovat
Pa3k206sw Odesláno 7. únor Odesláno 7. únor před 1 minutou, Pa3k206sw napsal: Čo myslíte môže toto byť problém? Citovat
pavelu96 Odesláno 7. únor Odesláno 7. únor No, problém je spíš to co tady předvádíš... Můžeš prosím přestat citovat přímo předchozí příspěvky? Doporučuji přečíst pravidla fóra https://www.peugeot-club.com/guidelines/ (zejména bod č.5) a řídit se jimi. Děkuji, že nebudeš přidělávat práci týmu moderátorů Péťa ohodnotil 1 Citovat
Pa3k206sw Odesláno 8. únor Odesláno 8. únor Pavelu96.ziadal som tu na tomto fóre o radu s autom a nie ako sa tu mám správať.Jediny ktorý mal snahu bol PaKr inak nikto.A keď som si našiel chybu zapojiš sa TY s blbou pripomienkou.Ale to nieje tvoja chýba takých ako ty sa nájde na každom fóre.A inak preto som dal citovať lebo som nikde nenašiel ikonu odpovedať.A ďakujem PaKr ,že má správne naviedol.A ani nemusíš odpovedať "citovať" končim tu . Veverka, Péťa, Hafity a 4 další ohodnotil 7 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 8. únor Odesláno 8. únor @Pa3k206swHele brzdi! Pokud tě moderator upozorní na dodržovaní pravidel tak mu maš poděkovat a pravidla dodržovat. Určitě ne tady začit prskat něco o blbych připomínkách! Chovej se tu slušně, pokud chceš od druhych pomoc. Přeji hezký den! Charlie 607, pavelu96, Péťa a 1 další ohodnotil 4 Citovat
radim.1008 Odesláno 8. únor Odesláno 8. únor (upraveno) před 2 hodinami, Pa3k206sw napsal: ... keď som si našiel chybu zapojiš sa TY s blbou pripomienkou.Ale to nieje tvoja chýba takých ako ty sa nájde na každom fóre.A inak preto som dal citovať lebo som nikde nenašiel ikonu odpovedať... A ani nemusíš odpovedať "citovať" končim tu . Ano na každém se fóru se najdou moderátoři dohlížející na dodržování pravidel, pořádek a slušnost. Odpověď napíšeš dole pod posledním příspěvkem a klikneš na "Odeslat odpověď, ale to je jistě podobné jako na každém fóru. Prosím tě o dodržování pravidel, na které ti dal @pavelu96 odkaz. Prosím jestli jsi je při registraci nečetl, učiň tak teď. Za vedení Peugeot clubu radim.1008. Upraveno 8. únor uživatelem radim.1008 Péťa, Radek Hurvajz, Charlie 607 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
pavelu96 Odesláno 9. únor Odesláno 9. únor (upraveno) @Pa3k206sw to jak se tu máš chovat určují pravidla a ano, stále tu jsou lidé (moderátoři) co na jejich dodržování dohlíží. Je zajímavé, že tady jsi normálně odpověděl bez citace. A tady jsi byl dokonce milý a vděčný - je zvláštní, jak se lidé za 5 let dokáží vrátit až do fáze vývoje, že si ve výběhu rozháží svoje exkrementy a oznámí, že odchází do jiné zoo... Upraveno 9. únor uživatelem pavelu96 Radek Hurvajz a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.