Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám dvě děti rok a půl od sebe, a mladší mi akutně vyrůstá z \"vajíčka\". Starší má sedačku Roemer Duo Plus 9-18kg. A teď řeším, co dál. Buď dokoupím ještě jednu tu 9-18, nebo starší dostane rovnou o kategorii výš, tu 15-36kg. A teď otázka - co je lepší?

Starší dítě má 96cm a nějak těsně kolem 15kg, takže je na tu větší sedačku tak tak. V 9-18 může jezdit ještě rok, než přeroste přes hranu. U té 9-18 se mi líbí, že má samostatný 5-bodový pás, o kategorii výš už se používá pás auta.

Takže otázka, co je lepší? Na (necelý) rok koupit druhou Duo Plusku 9-18 a za rok ji zase poslat dál, nebo rovnou koupit tu 15-36? Na peníze to není moc rozdíl, tu druhou Duo Plusku koupím za cca 3tis v inzerci a pošlu dál se ztrátou max pár stovek, takže to nehraje roli.

Odesláno

Kup druhou DUO plus za 3 na inzerci a za rok prodáš za 2,5 ... Ten systém je mi taky sympatičtější, než je u sedaček 15-36, takže jsem tak staršího držel, co to šlo a u mladší se taky pokusim ...

Naopak oproti tomu ve vajíčku držet co nejkratší dobu - ten systém je mi zase sympatickej nejmíň, nehledě na to, že čim dýl jezdí dítě po zadu, tak tím hůře si potom zvyká na jízdu po předu (z mnoha zkušeností u známejch) ...

Odesláno

koupil bych 15-36;)

když vidím jak některý báby poutaj dět;)i 5 b;)dovým pásem,že dítě tam je na volno aby to chudáček něměl moc na ttěsno z toho je mi na:blicismajlik:blicismajlik

u pásu z auta tam není co zkurv....

ale to jsem odbočil....

mě se nejvíc líbí pultík před děckem,roznese případný náraz přes hrudník ,břícho....

http://www.kiddy.bejby.cz/dokumenty/phoenix_fix2.php

[upravil dne 28/8/13 20:53 od Charlie 1]

post-26804-14109632973995_thumb.jpg

Odesláno

Pokud nejezdíš časko tak bych vzal už 15-36, někdy nárazově vozíme zanámým mladší dítě, tak ho šupnem do 9-18 a naše jde do té větší.

Pokud jezdíš každý týden, tak běž do větší bezpečnosti (9-15).

Odesláno

Další důvod, proč mít dvojčata ;) Neřeším takový problém...

Já bych koupil staršímu dítěti větší sedačku, tím pásem od auta se snadněji připoutá samo.

Odesláno

Ja mam 2 ks Cybex Pallas 2. Pozri na net , nemaju chybu a napodiv ten pultik obstal v crash testoch lepsie ako pasy. Je sice trochu mohutnejsia ale do nasich krabic idealna. Velmi variabilna proste super:super

Odesláno

ano tohle je 9-36

pultík do cca 16kg

je perfektně polohovatelná,hlava se dá zvedat asi o 6 kroků a to hlavní do šířky v oblasti ramen se da roztáhnout o cca 4 kroky,takže výborná variabilita,a když malej usne da hlevu na pultík a chrápe...že mu nikde neplandá....:D;)

Odesláno

Taky mam cybex pallas 9-36 a nedám na ni dopustit a taky me tak za \"chvíli\"čeka nákup další a na 100% cybex s isofixem

edit: a koupil bych 15-36kg

nám se v říjnu narodí prcek,zatím bude ve vajíčku,až bude čas na změnu tak dostane po Šimonovi cybex pallas 9-36 a koupí se cybex 15-36 :papa

aby to nebylo až tak OT

edit2: to byla generálka než se dala sedačka do auta

njeqrmkq874v6g764vvk9y7q24nzxtc8.JPG

to už není ani pravda ;)

[upravil dne 28/8/13 23:17 od Gabriel 307]

Odesláno

zkus Kiddy;)

Cybex jsou opice a zkpírovaly to od kiddy:P

Cybex je od Kiddy o dost těžší...

ale pultík je prostě good,ale některý děti ho nesnesou a řvou a bojí se je to je fakt...

Cybex má těd holka 15-36 a štvě mě,že se u ní nedá zavřít pás,takže mladá usne a v sedeačce padá...

Odesláno

Este jedna vec co mi na Cybexe vyhovuje . Ak maly zaspia tak sklopim sedadla a operadlo na sedacke sa sklopi do urcitej urovne tiez pretoze nema fixnu polohu takze takmar lezia . Raz som ich mal vo fabii tak to som sa dobre pobavil:D Na auta toho typu su privelke. ;)

Odesláno

Ten pultík mě popravdě dost se.e. Možná je o něco bezpečnější, ale nelíbí se mi. Jestli by jej menší vůbec snesl nevím, to bych si ji asi musel někde půjčit a vyzkoušet to.

Odesláno

oddie : pultík je :super je do 18Kg teď koukám do návodu-ale jak píšeš musel by si to vyzkoušet-náš syn má sedačku od začátku a pohoda -až začínám zvažovat jak to bude když mu budeme muset sundat pult:myslim.

když je dítě zvyklé na 5ti bodovej pás tak může být problém:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...