ChouLu Odesláno 16. srpen 2013 Odesláno 16. srpen 2013 Proto zásadně v autě volám a to pouze v nutných případech Jinak neberu, až někde zastavím, tak volám zpět Ale už dlouho koukám po papouškovi Citovat
Guest servisman Odesláno 16. srpen 2013 Odesláno 16. srpen 2013 znám případy , kdy si ženy píši SMS lakují nehty a další Citovat
lukaro Odesláno 16. srpen 2013 Autor Odesláno 16. srpen 2013 Musím nesouhlasit, ono píšou hodně i chlapi, i když ti zase spíše telefonují, ale to je stejné zlo.... dnes jsem jel za jedním, co telefonoval, tak proto jsem tu dal toto video... A to bylo, odbočoval bez blinkrů a když zastaví, protože se mu chce a nedá blinkr, to je pak šok....hovada toto... Citovat
Gabriel 307 Odesláno 16. srpen 2013 Odesláno 16. srpen 2013 málokdy píšu sms normálně na to ještě v autě většinou volám mám HF:P za telefon v ruce počas řízení auta bych ještě přitvrdil tresty :bacha:bacha Citovat
Guest servisman Odesláno 16. srpen 2013 Odesláno 16. srpen 2013 Ono i policajti volají a nehledě odbočují do zákazu jen tak bez ničeho. Citovat
koblih69 Odesláno 16. srpen 2013 Odesláno 16. srpen 2013 Smsky zásadně nepíšu, ale většina příspěvků tady na fóru je z auta Citovat
vendelinek Odesláno 16. srpen 2013 Odesláno 16. srpen 2013 nevolám,natož ještě psát SMSky viděl jsem na vlastní oči ženskou v zadu dvě děcka,ona za volantem,v jedný ruce měla zmrzlinu v kornoutku a s tou rukou ještě řídila,protože v druhý ruce měla telefon:bacha Citovat
Péťa Odesláno 16. srpen 2013 Odesláno 16. srpen 2013 Policie (hasiči, záchranka) má výjimku v zákoně, aby mohli používat vysílačku. Citovat
Guest servisman Odesláno 16. srpen 2013 Odesláno 16. srpen 2013 Smsky zásadně nepíšu, ale většina příspěvků tady na fóru je z auta To stojíš stále v koloně,když se podívám na statistiku a vidím kdo je nej Citovat
Guest servisman Odesláno 16. srpen 2013 Odesláno 16. srpen 2013 Policie (hasiči, záchranka) má výjimku v zákoně, aby mohli používat vysílačku. jj je mi jasno málem mne srazili nabourali a to měl ruku s telefonem u ucha .A koukal jak vyjevený a to ještě odbočuje do zákazu. Neřeknu kdyby houkal blikal Citovat
Guest servisman Odesláno 16. srpen 2013 Odesláno 16. srpen 2013 Né normálně při predjíždění dvojítá čára Citovat
MilanF1 Odesláno 16. srpen 2013 Odesláno 16. srpen 2013 SMS za jízdy, to je fakt o držku, napsat se dá, pokud jsou obyčejné klávesy, ale čtením se vytrácí soustředění očima. Zásadně to neaplikuji. Telefonování ještě jde, jenom ten telefon v ruce překáží při odbočování ... nejlépe HF. Citovat
koblih69 Odesláno 16. srpen 2013 Odesláno 16. srpen 2013 dvojítá čára Nevím, nemám čas se soustředit na detaily... Citovat
Stifler Odesláno 16. srpen 2013 Odesláno 16. srpen 2013 Policie (hasiči, záchranka) má výjimku v zákoně, aby mohli používat vysílačku. Peta: pokud vím, tak se jedná o obecnou výjimku používat hovorové zařízení a tedy klidně i mobily. Mám dojem, že o vysílačce v zákoně není ani zmínka. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 16. srpen 2013 Odesláno 16. srpen 2013 Jakakoliv činnost, i telefonování přes HF odvádí pozornost, tudiž pokud je to jen trochu možné tak jsem pro netelefonování za jízdy jakymkoliv zpusoibem, a psaní SMS to už je uplně mimo. Citovat
Guest servisman Odesláno 16. srpen 2013 Odesláno 16. srpen 2013 Ono když ti do řízení kecá spolujezdec - žena je taky na dvě věci Citovat
koblih69 Odesláno 16. srpen 2013 Odesláno 16. srpen 2013 Což když ještě kecá to jde, ale když ... to je pak adrenalin... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.