Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Lidi, musím se podělit s dnešním ranním zážitkem ze silnice. Po cestě do práce zastavuju na křožovatce u Tesca v odbočovacím pruhu na Křenku, byl sem cca 15m od semaforu. Ve vedlejším pruhu úplně ve předu jela slečna v Scenicu a za ní trotl v Passatu. Proč hned trotl, že? Slečna zastavila na červenou a trotl jí pošoupl ještě další dva tři metry do křižovatky, načež slečna nacouvala spátky, trotl vystoupil a místo potupné omluvy jí začal nadávat a ukazovat, co všechno způsobila na jeho úžasném autě(B5, každej díl jinej odstín laku, zadní vrata nahrubo zakytovaný). Slečna se jen otočila, nastoupila zpátky, trotl si posbíral značku a mě bylo slečny líto, že s ním bude muset řešit nějakou pojistnou událost, když se ale kolona rozjela, totálně mě to rozesmálo, bo slečna měla kouli, takže na autě ani škrábanec, trotlův předek sem neviděl, ale značku měl trošken pochroumanou, takže předpokládám, že i nárazník. Oba odjeli a nevypadalo to, že by hodlali něco sepisovat. Tak sem si říkal, že doufám, že ho ještě někde vezmou švestky za jízdu bez značky. Pro upřesnění dodám, že slečna zastavovala až na červenou, ne na oranžovou a nijak prudce, trotl to buď neodhadl, nebo se nedíval, bo nebylo slyšet ani od něj nějaké písknání gum. :D:D:D

Ještě dodám, že normálně bych tak škodolibej nebyl, ale totálně mě nasralo, že místo aby uznal chybu a vklidu se šel omluvit, tak tam rozhhazoval rukama a cosi na ni řval...takže dobře mu tak:super

Odesláno

1. náraz do koule je pro to auto horší než náraz do nárazníku, protože se přenáší přímo do nosných číástí vozidla, místo toho aby to zničilo jen ten nárazník, který je tam od toho, aby chránil zbytek auta a navíc jej zaplatí pojišťovna

2. v podobném případě bych beze slova vytáhl mobil, dotyčného výlevy začal natáčet a zároveň z druhého mobilu volal PČR s tím že je viník agresivní, napadá mě a jeví známky opilosti.

Odesláno

Tak já bych měl hlavně po nárazu zezadu tak ukrutný bolesti krku a hlavy, že by se mi dělalo mdlo a tak tak bych stihnul zavolat 158 ...

Každopádně napálit někoho, a pak mu ještě nadávat, to už musí být fakt diagnóza :myslim

[upravil dne 7.8.13 10:34 od MJSytic]

Odesláno
Tak já bych měl hlavně po nárazu zezadu tak ukrutný bolesti krku a hlavy, že by se mi dělalo mdlo a tak tak bych stihnul zavolat 158 ...

Každopádně napálit někoho, a pak mu ještě nadávat, to už musí být fakt diagnóza :myslim

To by ses divil - já zastavil na benzíně za Tranzitem, ten sedne nastartuje a hóp skočil dozadu a odstčil měl asi metr. Vylezl a začal řvát, že za ním stojím moc blízko což byl nesmysl. Tak jsem mu řekl, že zavoláme policajty a ukázal mu na kameru na benzínce a hned byl v klidu. Dal mi 1000,- a já mu za to odpustil ten škrábenec co tam byl už 2 roky ;)

Odesláno

Koblihu: ty seš ale zlej! Nicméně borec, kterej místo jízdy dopředu couvá a pak si stěžuje , že stojíš moc blízko je zralej na nějakou kliniku:D

Jinak to asi až taková šlupka nebyla, borec zvedal ze země jen značku bez rámečku, ale zase je pravda, že se mohla na něm docela slušně zahojit, bo hraná bolest krční páteře se asi odhaluje docela špatně...:D

Odesláno

Maně mi to tak připomíná, že už jsem dlouho neobjednával žádnou kameru, až nějaká zbyde, dám si ji i dozadu, ať je nějaká sranda. I když se mi takové příhody nějak nestávají, nějak si nikdo netroufá lepit se mi na zadek, ani mi nedávat přednost či se pokoušet vybržďovat a tak...

Guest servisman
Odesláno

ono než dávat dozadu kameru je nejlepší - samolepka začátečníka. :papa

Odesláno

TDI nedobrzdil stojící zácpu na dálnici.

Mmch, jel s dcerou na přijímačky - takže místo aby jel opatrně, tak zasklil i přijímačky.

Parťák je náš, byl starý 1 měsíc.

post-3499-14109632705624_thumb.jpg

Odesláno

Na debila narazíš všude. Ne nadarmo se říká že, \"Kůň je nebezpečný zezadu, osel zepředu a blbec ze všech stran\" popřípadě že, \"nejhorší srážka je vždycky s blbcem\".

Já mám zase vyrážku jako pralinky když ve zpětném zrcátku vidím 4 kroužky.

Odesláno

To asi jo:D

Ale nejagresivnější řidiči sou ti, co mají na zadních sklech nápis www. peugeot-club.com :D

Naštěstí žádný takový nepotkávám:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...