Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj všem Pežoťákům :)

před pár dny jsem koupil svého prvního \"francouze\" P 407 sw a snad budu spokojen :)

Mám malý problem s čidlem venkovní teploty...funguje ale ukazuje o cca -10C méně než je realita.

Přečetl jsem tady několik vláken na toto téma ale konkrétně můj problém tam nebyl.

Můžete mi někdo poradit co s tím nebo jak mám postupovat?

Díky moc Petr;)

• O 4 měsíce později...
  • O 1 měsíc později...
Odesláno

Já jsem si před několika dny také všiml, že mi teploměr vnější teploty začal ukazovat zhruba o 5°C méně než je skutečnost. Uvidím, jestli zůstane jen u toho, nebo se to bude zhoršovat. Nové čidlo stojí skoro 900 a to se mi zrovna moc dávat nechce. :(

• O 7 měsíců později...
Guest Jirka12
Odesláno

tak už mě to taky postihlo venku kolem dvaceti a na teploměru od 30 do 42st. , takže zřejmě čidlo, měl bych tedy prosím dotaz, jde to čidlo v zrcátku vyměnit aniž bych musel sundavat zrcatko (resp. tapecirunk atd) tedy pouze po sundání zadního krytu zrcátka? a pokud ano tak jak sundat ten zadní kryt abych ho nějak neponičil? díky moc za rady

Odesláno

Když zavřeš zrcátko tak uvidíš 1. plastovou západku. Tu uvolníš šroubovákem a mělo by to povolit. Josou tam ještě další 4 nebo 5 ale po uvolnění té 1. už se s tím dá pohnout a vycvakat to. Nicméně čidlo vede až do konektoru, který je ve dveřích. Samozřejmě nic nebrání tomu dráty uštípnout a napojit.

• O 10 let později...
Odesláno

Tak zeptat se na technické / na emisích je to nejmenší. ;)

Nebo vyměnit to čidlo,  případně celý zrcátko, ale v případě použitého je přesnost čidla je silně otazná... ;):roker

Screenshot_20250420_222632_Chrome.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...