Přejít na obsah

Mortis

Uživatel
  • Počet příspěvků

    163
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 407
  • Rok výroby
    2005

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Dětmarovice
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Mortis's Achievements

Pozorovatel

Pozorovatel (3/6)

1

Popularita

  1. Mortis

    zavírání zadních dveří

    Jo to je ono, ale skoro 50 euro i s dopravou, to nedám
  2. Ahoj, nevíte kde sehnat tlumič , omezovač apod., zadních dveří? Samovolně se mi zavírají. Vím že ten problém má spousta lidí, ale našel jsem ke koupi pouze omezovač předních dveří a já chci zadní.
  3. Mortis

    chyba snímače tlaku v pneu

    Poprvé po 11 letech :-), ani jsem nevěděl jestli to vůbec funguje až minulý rok se objevila hláška že mám málo nafoukané kolo. Tak jsem dofoukal a teď najednou tohle...
  4. Mortis

    chyba snímače tlaku v pneu

    Mám malý displej ale které kolo má malý tlak mi svítí uprostřed mezi budíkama, ale tohle je jiný případ prostě nefunguje asi celý systém. Nemá to náhodou zvlášť pojistky?
  5. Ahoj, objevuje se mi hláška na středním displeji : Tyre presure not monitored. A uprostřed mezi budíkami svítí auto se 4 šipkama na kola. Prostě nefunguje hlídání tlaku v pneu , to je jasné, ale jde o to proč? Mám za to že pokud by odešel jeden snímač(baterka), další 3 fungujou a nebude mi to hlásit že nefunguje vůbec snímání tlaku. Anebo se pletu a stačí když vypadne 1 snímač a sesype se celý systém? Setkal se s tím už někdo?
  6. Taky jsem neprošel kvůli žhavení, po výměně žhaviček vše v pohodě. Ale jinak ten samý případ, zimní starty bez problémů, žhavilo snad až při -10 jak se tu psalo.
  7. Mortis

    ESP

    ESP můžu vypnout tlačítkem jen pokud stojím na místě, a když se rozjedu stejně se po chvíli samo zase zapne. Má to tak fungovat? Ptám se proto že jsem byl na výměně řídící jednotky ABS, tak jestli mi to správně udělali.
  8. Na té plastové krytce mám vlevo šroubek, musím ho odšroubovat? Na žádném videu ani návodu nikdo nic nešroubuje.
  9. Mortis

    chyba ESP/ASR, ne ABS

    Jo ten už jsem vyměnil před půl rokem, zároveň to hlásilo chybu ABS a někdy nesvitily brzdovky. Teď to hlásí pouze poruchu ESP takže to bude doopravdy ten snímač, nebo jen kontakt. Už jsem našel ŘJ ESP vede k ní takový hrubý kabel něco jak SCART na video .-). Nevíte jak se odpojuje? Je tam plastová krytka, pak nějaká závlačka na boku a na druhé straně takové velké podlouhlé "něco" (tlačítko ?).
  10. Nazdar lidi. Jen jsem se chtěl zeptat : stále mi to hlásí chybu ESP, na dia mi řekli že je vadný snímač tlaku ABS, ale nevím jestli je ten snímač zvlášť nebo budu muset koupit celou ŘJ ABS? Navíc pokud je vadný snímač tlaku tak ABS funguje ale ESP ne? Možná bude stačit vyčistit kontakty, jak jsem tady někde četl. ŘJ je pod baterkou?
  11. Ahojte, koupím kluzátka na panorama střechu, jestli někomu zůstaly. A taky pružiny. Nevíte jak ty pružiny vytáhnout? Zkoušel jsem s nima všelijak kroutit ale nic
  12. Mortis

    Peugeot 407 1.6hdi 80kw

    Zahřej motor a pak se mrkni jestli se ti točí ventilátor. Když ne, tak nový ventilátor, z Polska za 6500Kč, jinak 10000 apod. Stalo se mi to vloni v létě, na cestě z Chorvatska, šílená jízda
  13. Mortis

    Roleta panoramatické střechy

    Nazdar lidi. Nezůstaly někomu ty bílé kluzátka? Koupím aspoň 2 nebo 4, i víc. Nové pružiny asi nikdo nemáte? Jak jsem zjistil je tam důležitý ten bílý plast na pružině. Slouží jako vymezovač (vodítko) - mám ho vydřený a pružina tím pádem vyskočila bokem a neštěstí je hotovo :-).
  14. Seženeš je v pohodě na netu, ale prodava se sada obou, asi za 2000 jsem ji kupoval.
  15. Musíš ji pojistit tím plechem, já ji tam narval poprvé úplně mimo, motorek ji párkrat protočil a pak se klapka šprajcla že s ní vůbec nepohnul. Když jsem to znova rozebral byla v tom plechu ohnutá ale pořád držela v kupě.
×
×
  • Vytvořit...