koblih69 Odesláno 11. červenec 2013 Odesláno 11. červenec 2013 Na jaře, při náznaku zápachu použiju: http://www.stop-vlhkosti.cz/ceresit-stop-bakterie/ a mám až do příštího jara pokoj. Koupil jsem jich 10 ks za 20,- ve výprodeji tak mám vystaráno. Dřív jsem čístil pěnou na výparník, nechával čístit v servise a pod... výsledek stejný cena nesrovnatelná. Citovat
Marcel00 Odesláno 11. červenec 2013 Odesláno 11. červenec 2013 Dovolím si šílenou teorii, asi budete nesouhlasit. Vychází z toho, že jsem měl s automatickou klimou 605, 406, 607 a teď 5008. Předchozí jmenovaná auta měla najeto kolem 100 až 400 t. km, věk 3 až 10 let a najel jsem s nimi v součtu asi necelých 700 t. km. Klimu jsem nevypínal ani v zimě a nikdy mi ještě nesmrděla (!!!). Je fakt, že pylové filtry jsem pravidelně měnil (605 snad neměla?). Takže teorie: když se klima nevypíná, tak po dojetí odkape a s vodou odkape (smyje se) i bordel. Když se klima vypne před dojetím, tak ji ventilátor vysuší (odpaří) a bordel zůstane - neodteče. to nieje sialena teoria, ale pravda !!!! presne takto to vysvetlujem kazdemu a kto si dal konecne povedat, odvtedy ma s klimou pokoj... nepochopim ludi co to vypinaju ale pouzivaju len obcas... tak kua ked to niekomu vadi tak si ju nastavim na 28st a jazdim ne? sa ludia cuduju ze su na nu alergicky, ked je vonku 34st a on ma klimu nastavenu na 21 ... koblih, klima spina aj v zime... su urcite situacie ako odhmlenie celneho skla a podobne, prilisne vlhko v kabine... Citovat
MotoMoto Odesláno 11. červenec 2013 Odesláno 11. červenec 2013 Já považuji klimatizaci za součást pasivní bezpečnosti a auto bez ní bych nechtěl ani zadarmo. Ano i v zimně klimatizace běží. Citovat
PeterNR Odesláno 13. duben 2015 Odesláno 13. duben 2015 Ahojte, chcem dať klímu pred letom vyčistiť ozónom, a v odbornej firme tvrdia, že vraj každé dva roky treba vymeniť aj nejaký "filter pre chladivo,(ľudovo sušič) alebo filter-dehydrátor" http://www.klimblock.sk/sk/autoklimatizacie.aspx Stretli ste sa s tým niekto? Vďaka za info. Peter Citovat
ferinko2 Odesláno 13. duben 2015 Odesláno 13. duben 2015 Kým ti to funguje nie je dôvod,je to uzavretý okruh,vlhkosť je pohltená a ďalšia nemala odkiaľ vniknúť.Iba že by si mal dlhší čas otvorený systém po úniku chladiva. Citovat
PeterNR Odesláno 13. duben 2015 Odesláno 13. duben 2015 Ok, ďakujem za info. Klíma funguje bez problémov, len ju chcem dať vydezinfikovať. Dakde tu bolo uvedené, že treba čas od času vyčistiť výparník. Ako sa k nemu dá dostať? Citovat
ferinko2 Odesláno 13. duben 2015 Odesláno 13. duben 2015 Demontáž prístrojovky. Klima sa čistí tak,že sa desinfekcia strieka pri plných otáčkach ventilátora a otvorených prieduchoch do vstupného otvoru vonkajšieho vzduchu - po demontáži peľového filtra v motorovom priestore. Citovat
Marcel00 Odesláno 13. duben 2015 Odesláno 13. duben 2015 (upraveno) najlepsie je pouzivat klimu celorocne ak mas automaticku klimu. stekanim kondenzu sa omyva. dezinfekcia a cistenie prostriedkami su vyhodene peniaze. po case sa ti to vrati znova pokial nebudes klimu pouzivat. pouzivam autklimu cca 12 rokov na roznych autach a nikdy mi nic nesmrdelo. mam nastavenu teplotu celorocne na 22 a nic neriesim. len v lete pridam na 28 vot vsjo. prave nepouzivanim klimy dochadza k jej zanasaniu prachom a bakteriami z coho plynu vyssie popisane problemy. susic sa nemeni kazde dva roky, ale podla potreby, pokial si klimatizacny okruh nerozoberal (havaria, prasknuty chladic a pod.) nieje dovod ho menit. ak by sa "ucpal" klimaokruh ti prestane fungovat, nakolko tlakovy spinac je za susicom a akonahle klesne za nim tlak tak klimakompresor to vypne. Upraveno 13. duben 2015 uživatelem Marcel00 Citovat
myšut Odesláno 13. duben 2015 Odesláno 13. duben 2015 (upraveno) Demontáž prístrojovky. Klima sa čistí tak,že sa desinfekcia strieka pri plných otáčkach ventilátora a otvorených prieduchoch do vstupného otvoru vonkajšieho vzduchu - po demontáži peľového filtra v motorovom priestore. co jsem měl rozdělané vzduchové vedení do výdechů do kabin u aut ,tak 95 procent všeho smradu a špíny je právě tady ,mazlavý hnus nachytaný za léta provozu ,vyčistit jedině manuálně .Sice krásný tam fouknout pěnu a podobný věci ,ale ta to nevyškrábe ,jen dočasně neutralizuje..Za mě demont a klima se používá celorok.Navíc je to i dobrá věc u slabších aut ,krásně se s tím brzdí motor při klesáních ,,falešná motorová brzda jak u nákladních aut. Upraveno 13. duben 2015 uživatelem myšut Citovat
Cyrďák Odesláno 13. duben 2015 Odesláno 13. duben 2015 Klimu si čistím už léta sám,vše v pohodě a jednou za dva roky nechám doplnit u předešlých aut..Mám dotaz,je v 807 klima dostatečně účinná v parných dnech,přeci je to jen menší autobus.Ještě jsem ji neměl tu čest vyzkoušet auto mám od září. Citovat
Jarda5 Odesláno 13. duben 2015 Odesláno 13. duben 2015 (upraveno) Klimu si čistím už léta sám,vše v pohodě a jednou za dva roky nechám doplnit u předešlých aut..Mám dotaz,je v 807 klima dostatečně účinná v parných dnech,přeci je to jen menší autobus.Ještě jsem ji neměl tu čest vyzkoušet auto mám od září. Vloni jsem byl v servisu ohledně klimy, protože fungovala nějak divně. Vypínala se. Nejdříve jsem si myslel, že tam bude málo chladiva, tak jsem to tam jel doplnit. Jenže při doplnění se zjistilo, že je tam chladiva naopak moc. Koukal se do nějakých tabulek výrobce, kolik chladiva tam správně má být a našel tam dvě množství. Prý v těch autech může být také nějaká výkonnější, zesílená klimatizace a ta potřebuje chladiva více.Já bohužel mám pouze nějakou tu obyč základní, ale naplněna byla pro tu výkonnější, což prý způsobovalo vypínání. Odsál nadbytečné chladivo a klima už jede normálně. Ovšem jak jsou opravdu velké pařáky, tak to ta klima moc nedává - pochopitelně je to ale mnohem lepší, než v tu chvíli venku. Všiml jsem si, že je dost znát, jak honíš motor - při vyšších otáčkách už je klima v pohodě, ale takové ty couračky, setrvačnost na volnoběh a podobně, tak to žádná sláva. Jak si čistíš klimu sám? Upraveno 13. duben 2015 uživatelem Jarda5 Citovat
Marcel00 Odesláno 14. duben 2015 Odesláno 14. duben 2015 niektore auta maju klimatizaciu aj pre zadnych pasazierov, to znamena dva vyparniky. jeden v predu druhy v zadu. preto je v tabulkach dvojaky udaj. treba sa podla moznosti riadit stitkom, ktory je nalepeny v motorovom priestore. to je zaklad. Citovat
Cyrďák Odesláno 14. duben 2015 Odesláno 14. duben 2015 Já čistím klimu takto Sundám kabinový filtr a stříkám do útrob toto http://www.nahradnidily1.cz/autodily/startline-cistic-klimatizace-penovy-400ml-acst016/87913351/ mám puštěný ventilátor na max......až se to dostane do kabiny přestanu.Pak to stříkám v kabině do mřížek a to je vše ventilátor mám v tomto případě vypnutý.Víc asi pro to nejde udělat. Citovat
xpetrix Odesláno 14. duben 2015 Odesláno 14. duben 2015 Klimu si čistím už léta sám,vše v pohodě a jednou za dva roky nechám doplnit u předešlých aut..Mám dotaz,je v 807 klima dostatečně účinná v parných dnech,přeci je to jen menší autobus.Ještě jsem ji neměl tu čest vyzkoušet auto mám od září. Chladi az,az... Pred mesiacom som dal klimu vytiahnut a opat naplnit,vytiahnute 200g a nova napln 600g,dezinfekcia ozonom.Do ventilatora nic nestriekam,lebo som uz jeden ventilator musel menit.Cital som niekde,mozno aj tu na fore,ze ta pena vie pekne odrovnat ventilator a ten sa tazko zhana. Citovat
Lukas.407 Odesláno 14. duben 2015 Odesláno 14. duben 2015 (upraveno) Chladi az,az... Pred mesiacom som dal klimu vytiahnut a opat naplnit,vytiahnute 200g a nova napln 600g,dezinfekcia ozonom.Do ventilatora nic nestriekam,lebo som uz jeden ventilator musel menit.Cital som niekde,mozno aj tu na fore,ze ta pena vie pekne odrovnat ventilator a ten sa tazko zhana. Kamaradovi po nastrikani peny, ktera skapalni, neco odeslo na elektroinstalaci, nejakym spojem ve ventilacnim potrubi to na neco nateklo...(u jine znacky auta) zkousel jsem v zivote snad vsechny metody cisteni a doporucuji jednoznacne ozon... Upraveno 14. duben 2015 uživatelem Lukas.407 Citovat
sponny Odesláno 15. duben 2015 Odesláno 15. duben 2015 niektore auta maju klimatizaciu aj pre zadnych pasazierov, to znamena dva vyparniky. jeden v predu druhy v zadu. preto je v tabulkach dvojaky udaj. treba sa podla moznosti riadit stitkom, ktory je nalepeny v motorovom priestore. to je zaklad. Kde má být v motoru nalepený tento štítek? Bohužel jsem nenašel. Nebo dá se nějak jednoduše poznat, zda mám výparník i pro zadní sedadla? Dík. Citovat
xpetrix Odesláno 15. duben 2015 Odesláno 15. duben 2015 Kamaradovi po nastrikani peny, ktera skapalni, neco odeslo na elektroinstalaci, nejakym spojem ve ventilacnim potrubi to na neco nateklo...(u jine znacky auta) zkousel jsem v zivote snad vsechny metody cisteni a doporucuji jednoznacne ozon... Citovat
wyziv Odesláno 15. duben 2015 Odesláno 15. duben 2015 Kde má být v motoru nalepený tento štítek? Bohužel jsem nenašel. Nebo dá se nějak jednoduše poznat, zda mám výparník i pro zadní sedadla? Dík. Ahoj, taky bych rád věděl, kde se dá štítek najít abzch přišel na to jestli mám výparník pro zadní sedačky. Citovat
Marcel00 Odesláno 15. duben 2015 Odesláno 15. duben 2015 stitok tohoto auta ho ma v motorovom priestore vlavo hore napriklad ako ma nadrzku ostrekovaca, niektore auta na prednej liste pod kapotou kde je zamok kapoty, a niektore ho maju nalepene odspodu kapoty. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.