Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Já jsem před 7 lety polepoval 309tku, boční okna dopadla dobře, ale zadní, to je dost vypouklé, byla katastrofa, a to i tím hrozným přístupem. Už z toho důvodu jsem to nechal na někom jiném. 

Odesláno

Mám myslím SD Global ... ale zda je dává ještě ted, to nevím. Jak dlouho to trvalo ... to už si nepamatuji ... 90 minut? :myslim

Lukáš: Já u 309 dopadl podobně, ale myslím, že to bylo horší ... to okno tam je dost prohnuté. 

Odesláno (upraveno)

pokud to bylo na me tak Úvodní stránka → Autopříslušenství → Vnitřní doplňky vozidel → Clony, folie a roletky → Folie na okna

jinac cislo tech mojich  DO 06164

Edit: kdyz tak na to koukam tak mam 25% a ne 15 jak sem si myslel

Upraveno uživatelem Havlicek.Lukas
Odesláno

Lukáši popis na stránkách AK k té folii dle tvého čísla:

INFORMACE O PRODUKTU 

Protisluneční fólie určená k nalepení na skla automobilu. Rozměr 75x300cm, provedení medium black 25%.
Tento typ fólie není určen pro osobní vozidla, jeho použití je schváleno MDS ČR pro vozidla kategorie M2 a M3. Fólie nesmí být připevněna na čelní sklo a na boční skla u řidiče.

Odesláno (upraveno)

presne - proto ty folie mam az od B sloupku dozadu - byl sem s tim na STK - zastavili me policajti a neresili to

jo musi se to umet - hlavne folii dokonale nahrat a vytvarovat podle tvaru okna
na hodne zakrivene plochy se to proste v jednom kuse nepodari - to mi rekl uz i profik co folie lepi nekolik let je lepsi si to rozdelit treba na 2 folie a prechod udelat v jedne z linek vyhrivani okna

Odesláno

Zakřivení se musí umět, to je fakt. 

Ten umělec v Plzni mi říkal, že nejhorší je 308 SW a když byl na školení, tak vysvětlovali, jak to rozdělit. Ale dodal, že on je schopen, ač to dá více práce, udělat to z jednoho kusu. Samozřejmě jsem to neviděl, na 306 to není taková práce. ;)

Odesláno (upraveno)

no uvidíme jak se s tím někde poperou;)

edit: jenom pořád zvažuji zda všude 5% nebo 15% nebo mix 15% kufr a zbytek 5% :(

odesláno z Samsung Galaxy Note 4

Upraveno uživatelem Gabriel 307
Odesláno

10, v noci stejne neuvidis ani pres 20, jde oto aby ti necuceli do auta a nesvitilo detem do ksichtiku, a budes tam mit mensi tmu a budou vic spat. Za me 5 max 10, ja mel 10 od suntek i bruxafol nestezoval jsem si ani na jedno.

Odesláno

Určitě není, chtěl jsem 15, ale fólie jsem chtěl hlavně proto aby nebylo vidět do auta, a to splní jen 5, lámal jsem si nad tím hlavu asi půl roku, nakonec jsem nechal dát 5 a jsem rád, a ven je pěkně vidět, a na couvání stejně používám zrcátka.

Odesláno (upraveno)

me to neprijde - melsem kdysi davno folie i vepredu a v pohode

by me zajimalo jak to delaj ti nagelovani machri co maj cernocerny folie i na prednich oknech?

to necouvaj vubec nebo jak ?

2h4ao08.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...