Guest StibTo Odesláno 3. únor 2017 Odesláno 3. únor 2017 Bohužel .. je to tak .. auta (i mobily a mnoho dalšího) jsou čím dál chytřejší, jen ti uživatelé jsou nějak čím dál blbější ... Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 3. únor 2017 Odesláno 3. únor 2017 trochu mimo tema - opravdu to je na ridici na firme rekneme 3 stejne auta Iveco Daily (MAX 2montaz, kratky chladak, kratky obyc) stejne podminky rozdilne gumy ( v utery nasnezilo asi 15 - 20 cm snehu) auta prazdne 2 montazka na 3mesicnich gumach to celkem daval obyc na novych to nedal ja s chladakem na polosjetych sem hrnul snih pred sebou Citovat
parizov Odesláno 4. únor 2017 Odesláno 4. únor 2017 (upraveno) před 22 hodinami, MotoMoto napsal: ... bylo 30x méně aut. To je sice pravda, ale byla i řidčí silniční síť, užší vozovky, žádné nadjezdy, objezdy nebo dálnice. Já pamatuju dobu kdy se třeba z Prahy na Brno jezdilo jen přes Jihlavu nebo Žďár a nejen tam i docela slušný kolony...[emoji4] Upraveno 4. únor 2017 uživatelem parizov Citovat
Péťa Odesláno 4. únor 2017 Odesláno 4. únor 2017 Na libyjské pláži říká matka svym dětem: Do vody můžete ale jenom po pás jinak vás Italové vylovi a odvezou do Evropy. Citovat
Hafity Odesláno 4. únor 2017 Odesláno 4. únor 2017 Stačil první pohled a vyprsknul jsem.... to už se mi dlouho nestalo.... Citovat
ozzy56 Odesláno 4. únor 2017 Odesláno 4. únor 2017 V 3. 2. 2017 at 20:05, StibTo napsal: Bohužel .. je to tak .. auta (i mobily a mnoho dalšího) jsou čím dál chytřejší, jen ti uživatelé jsou nějak čím dál blbější ... včera jwsem vypilm pražskou vodku, dneska mcelou 42JKU, ta chřipka vůbec nevii, že se jen tak nevzdáám Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.