parizov Odesláno 2. listopad 2016 Odesláno 2. listopad 2016 před 33 minutami, parizov napsal: Péťa: Omlouvám se, smazal jsem přílohu, důvod ZDE. Nevadí, škodlivé to doufám ale nebylo... Citovat
Péťa Odesláno 2. listopad 2016 Odesláno 2. listopad 2016 Ne, nebylo. Ale jako ajťáčka mě irituje takové vkládání spustitelných souborů. Správný postup je hezky zazipovat a pak vložit Citovat
parizov Odesláno 2. listopad 2016 Odesláno 2. listopad 2016 Nj, já nejsem ajťák... Tak pokus č. 2 (a klidně to zase smaž, kdyby něco). Autoškola.rar Citovat
Péťa Odesláno 2. listopad 2016 Odesláno 2. listopad 2016 Ruský mladík si bere za manželku ukrajinskou dívku. Jeho otec mu dává rady do života, jak se má chovat o svatební noci. Říká: "Vezmi ji do náručí, přenes ji přes práh do ložnice a hoď ji na postel, aby viděla, jak je Rusko silné." "Potom se svlékni, aby viděla, jak je Rusko krásné." A z vedlejšího pokoje se ozve hlas matky: "A potom si ho začni honit, aby viděla, jak je Rusko soběstačné!!!" Citovat
Gabriel 307 Odesláno 3. listopad 2016 Odesláno 3. listopad 2016 "Fuj, Dezider, po čem tak smrdíš?" "Po práci, Fero." "A co děláš?" "Hovno." Citovat
Gabriel 307 Odesláno 3. listopad 2016 Odesláno 3. listopad 2016 Paní u sexuologa si stěžuje: "Co mám dělat, pane doktore, manžel mě nedokáže uspokojit." "Milostivá, já vám sice mohu něco předepsat, ale koneckonců pan manžel přece nemusí nic vědět, pořiďte si milence." "Mám, pane doktore, ani ten nestačí." "Milostivá, kde je řečeno, že ten milenec musí být jen jeden?" "Mám jich deset a pořád je to málo." "Tak dobře, já vám předepíšu nějaké hormony a za 14 dnů se zase ukažte." Manželka přijde domů, vítězoslavně položí před manžela recept od doktora a povídá: "Vidíš, žádná k.u.r.v.a., nemocná jsem!" Citovat
Gabriel 307 Odesláno 3. listopad 2016 Odesláno 3. listopad 2016 Adam odjel z ráje na služební cestu. Po týdnu už chodí Eva po ráji celá nadržená a přemítá, kdo by ji tak mohl uspokojit. V tom uvidí mamuta a rozběhne se k němu. Mamut se vyděsí, začne utíkat a zřítí se do propasti. Pak kolem jde pavián. Eva po něm chňapne, ale pavián skočí na strom a Evě zůstane v hrsti jen chumáč chlupu z paviáního zadku. Zase nic... Jde dál kolem řeky a konečně dostane ten správný nápad: Skočí do vody, čapne pstruha, šoupne si ho do "kaplicky" a udělá si to s ním... A co z toho plyne? Jak skončili mamuti - už tedy víme. Proč mají paviáni holou prdel - taky víme. Ale už nikdy se nedozvíme, jak původně voněly ryby.... Usiak; ohodnotil 1 Citovat
OK406 Odesláno 3. listopad 2016 Odesláno 3. listopad 2016 Americké soudnictví: AmerickeSoudnictvi.pdf Citovat
Milan+ Odesláno 3. listopad 2016 Odesláno 3. listopad 2016 Dopis od vnoučka. Ahoj dědečku a babičko, ve škole nám řekli, že se nesmí lhát a měli bychom se ke všem lžím přiznat, tak Vám píšu. Přes prázdniny jsem potají otevřel jednu z těch velkých sklenic se švestkovou marmeládou a téměř celou jsem ji snědl. Abyste na to nepřišli, tak jsem se do ní vykadil a vrátil ji na polici. Děda dočetl, babce vlepí facku:"Já ti říkal, že je to hovno - a ty pořád jenom: "zcukernatěla, zcukernatěla..." Citovat
Guest StibTo Odesláno 4. listopad 2016 Odesláno 4. listopad 2016 před 19 hodinami, OK406 napsal: Americké soudnictví: AmerickeSoudnictvi.pdf No, většina toho zní sice dosti "uvěřitelně" (kor pro někoho, kdo informace o US čerpá jen z TV Hovna a podobných), naneštěstí (nebo naštěstí jsou všechny tyto případy VYMYŠLENÉ. Více zde : http://www.stellaawards.com/bogus.html Citovat
oddie Odesláno 4. listopad 2016 Odesláno 4. listopad 2016 Ale tak vymyšlené to je hezky, což o to, když se to tak hezky drží po internetu, první verzi jsem dostal už někdy před 15 lety A od té doby je "každoročně" v podstatě stejná, jediná zásadní věc, co koukám že se tam změnila, je tempomat nastavený na 130km/h, což v Americe zrovna na moc místech povolené nemají, v tom původním zdroji je o dost běžnějších 70mph = 112km/h Citovat
Guest StibTo Odesláno 4. listopad 2016 Odesláno 4. listopad 2016 Přesně tak .. Nejběžnější (na freeways) je asi 65 / 70 /75 mph .. Ale jako i pro nás na tom vtipný asi je to, že je to na Ameriku asi dost lehce uvěřitelný, no. I když si teda neuvědomuju, že bych tam například na kelímku kávy ze Starbucks vídal "pozor, horké !" a podobně ... Citovat
Pe.Tr Odesláno 4. listopad 2016 Odesláno 4. listopad 2016 Odesláno z mého E6653 pomocí Tapatalk Citovat
Péťa Odesláno 5. listopad 2016 Odesláno 5. listopad 2016 Přijde takhle Kalousek do banky, chce si vybrat peníze, ale zapomněl si občanku. Kalousek: "Vždyť mě přece zná každý. Tak na co občanku?" Pokladní: "Jenom obličej není jednoznačná identifikace - co já vím, můžete být jen dvojník. Jó, byl tu jednou Karel Gott, a taky si zapomněl občanku. To ale stačilo, že nám zazpíval jednu písničku a bylo to jasné. Pak jsme tu měli Jaromíra Jágra, taky si zapomněl občanku, ten ale vytáhl z tašky puk a hokejku a to co nám s ní předvedl za kličky, taky nenechalo nikoho na pochybách." Kalousek: "Já ale nic neumím." Pokladní: "Pane Kalousek! Chcete to v dvoutisícovkách, nebo drobnější?" Citovat
mmartinkovic Odesláno 6. listopad 2016 Odesláno 6. listopad 2016 Odporucam vydrzat, aj napriek kvalite velmi dobre ..... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.