oddie Odesláno 21. duben 2016 Odesláno 21. duben 2016 CICERO: Přerozdělení moci r. 48 před naším letopočtem 1 – CHUDÝ = pracuje 2 - BOHATÝ = jej využívá 3 – VOJÁK = chrání oba dva 4 – PLÁTCE DANĚ = platí všem třem 5 – TULÁK = odpočívá za všechny čtyři 6 – OCHMELKA = pije za všech pět 7 – BANKÉŘ = okrádá všech šest 8 – PRÁVNÍK = se pře se všemi sedmi 9 – LÉKAŘ = zabíjí všech osm 10 – HROBNÍK = pohřbívá všech devět 11 – POLITIK = žije ze všech deseti Změnilo se něco od té doby? Změnilo. Bod číslo 3 - nyní nechrání ani jednoho... Citovat
MJSytic Odesláno 22. duben 2016 Odesláno 22. duben 2016 Synáček z Moravy studuje v Praze na univerzitě a dojdou mu prachy. Tak zatelefonuje domů: "Táto, představ si, u nás na škole otevírají kurs, kde učí psy mluvit!" "Tož, nekecé! A co to koštuje?" diví se otec. "No pošli Alíka a patnáct tisíc a já ho nechám zapsat."Syn na to. Prachy se psem dorazily a student je pár měsíců v pohodě. Po čase ale prachy dojdou, tak tátovi volá znovu. "Alík? Ten mele páté přes deváté, to už se nedá poslouchat," Vypráví zvědavému otci,"ale představ si, že na fakultě otevírají kurs, kde učí psy číst!" "Tož kurňa, když už mluví, tak ať i číst umí !" furiantsky na to otec. "Jasně, pošli pětadvacet táců a já ho přihlásím," syn na to. Na konci školního roku nezbývá, než odjet domů. Co se psem?Tak ho zastřelí. Doma se táta hned ptá: "Tak kde ho máš?" "Ale, představ si, dneska ráno si u snídaně čteme noviny. Říkám Alíkovi: "Tak dneska jedem dom!" On složí noviny a říká "To jsem zvědavej, jestli mě zas táta vezme s sebou, až půjde do lesa šukat Horáčkovou." Táta zrudne a skočí klukovi do řeči: "Doufám, žes ho zastřelil, hajzla jednoho prolhanýho!" "Si piš, tato." Citovat
Guest StibTo Odesláno 22. duben 2016 Odesláno 22. duben 2016 Njn a za půl roku vyjde studie kde zase "vědci zjistili" ... že je vše přesně naopak Citovat
FrantaCV Odesláno 23. duben 2016 Odesláno 23. duben 2016 Dobře zaplacená "Vědecká" studie na zakázku nějakého lihovaru - patrně pokles odbytu. Citovat
ozzy56 Odesláno 23. duben 2016 Odesláno 23. duben 2016 já tomu fandím, piju už dlouho před šedesátkou Citovat
vendelinek Odesláno 23. duben 2016 Odesláno 23. duben 2016 že bych taky začal,nebo už to nemá cenu odesláno z Lumie Citovat
FrantaCV Odesláno 23. duben 2016 Odesláno 23. duben 2016 (upraveno) To máš akorát - 3 roky na rozjezd a pak už jsi v normě. Já už jen jeden a pracuji na tom usilovně. Upraveno 23. duben 2016 uživatelem FrantaCV Citovat
Aluška Odesláno 25. duben 2016 Odesláno 25. duben 2016 Zmlácená žena u doktora: ''Pane doktore, manžel je strašně hodnej, ale jednou za 14 dní vyrazí s kamarádem na pivo a pokaždé, když se vrátí opilej, tak mě šíleně zmlátí'' Doktor: ''Opravdu vás pokaždé zbije?'' Žena: ''Opravdu, pokaždé'' Doktor: ''Fajn, předepíšu vám heřmánkový čaj a jakmile vezme manžel za kliku, začnete ho kloktat'' Po 14 dnech: ''Pane doktore, ten heřmánek opravdu zabírá, kloktala jsem a manžel si mě ani nevšimnul'' Doktor na to: ''Já tušil, že bude stačit držet hubu'' Citovat
Haryk Odesláno 26. duben 2016 Odesláno 26. duben 2016 I když zrovna nejsi milovníkem psů I když zrovna nejsi milovníkem psů.doc Citovat
Pe.Tr Odesláno 26. duben 2016 Odesláno 26. duben 2016 odesláno z mého telefonu co držím v ruce Citovat
Weri 605 Odesláno 26. duben 2016 Odesláno 26. duben 2016 s takovym buzerantem a nebo blondýnou bych chtěla sdílet dvoudomek... Citovat
Guest StibTo Odesláno 26. duben 2016 Odesláno 26. duben 2016 No nevim, dle rozsahu RPM jde nejspis o benzin a tam teda radit pri 2.000 Ale pro nektery zensky je asi potreba takovy "po lopate" navod jinak to nejde Citovat
Weri 605 Odesláno 27. duben 2016 Odesláno 27. duben 2016 A nebo sou některý chlapi moc přecitlivělí.. Citovat
Guest StibTo Odesláno 27. duben 2016 Odesláno 27. duben 2016 ....to od Tebe která jsi se vedle ve vlákně o STK vztekala, že Ti budou autí vytáčet tuším kvůli měření emisí na 4.000 opravdu sedí ! Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 27. duben 2016 Odesláno 27. duben 2016 A budou kecat a budou. Není to tak dávno co jsem psal toto - http://www.peugeot-club.com/topic/85707-vtipy/page-271#entry1741493 StibTo, a nejsem jak Kurt, jsem horší Citovat
Gabriel 307 Odesláno 27. duben 2016 Odesláno 27. duben 2016 Přijde policajt do bytu jednoho muže:"Pane, vaše žena byla zatčena!""Cože? Ještě jednou.""Povídám, že vaše žena je ve vězení!""Nerozumím, znovu!""Sakra chlape, tvoje žena sedí v base! Jsi hluchý?""To ne, ale dobrou zprávu můžu slyšet i stokrát." Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.